Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα,μοιραίο πάθος ή παιχνίδια εξουσίας;

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα,μοιραίο πάθος ή παιχνίδια εξουσίας;

Oroskopos.tv


Στις 26/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη τετραγώνου (19ο 03’). Η μεν Αφροδίτη πρεσβεύει τον έρωτα , την ομορφιά, την αρμονία και την αγάπη, ο δε Πλούτωνας πρεσβεύει το πάθος, τον την εξουσία και τον απόλυτο έλεγχο. Το ερώτημα είναι κατά πόσο αυτές οι δύο ποιότητες μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς να γίνουμε έρμαιο των παθών και των εξαρτήσεων μας (είτε ερωτικών, είτε οικονομικών). Πολύ σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη και ότι εξουσιάζουμε μας εξουσιάζει. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Σε παιχνίδια εξουσίας θα σας παρασύρει η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Η επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένους χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε περίεργες επαγγελματικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σας έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού σας σχεδίου, στο οποίο, κάτω από τη επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα διοχετεύσετε όλο σας το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο μικροσκόπιο θα βρεθούν οι οικογενειακές και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τονίσει την ανασφάλεια σας και θα σας ωθήσει σε σχέσεις εξάρτησης.

ΛΕΩΝ

Ως ηγέτης θέλετε να ασκείτε την εξουσία. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όχι μόνο της δικής σας δουλειάς αλλά και των συναδέλφων σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κάτω από την όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα κυριαρχήσει το πάθος στα δημιουργήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν φοβάστε να περιβάλλετε τους δικούς σας ανθρώπους με αγάπη. Όταν όμως κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι έννοιες της αγάπης και της ασφάλειας θα μπερδευτούν με τον έλεγχο και την άσκηση εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μοιραίο πάθος. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας συναντά σε όψη τετραγώνου την Αφροδίτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου έχει φέρει κοντά σας πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Η ανάγκη σας να έρθετε ακόμα πιο κοντά και κάτω, από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει στη δημιουργία σχέσεων οικονομικής εξάρτησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσει να εξερευνάτε οτιδήποτε διαφορετικό. Βέβαια, όταν η εξερεύνηση σας φέρνει αντιμέτωπο με τα βάθη της ψυχής σας, όπως συμβαίνει κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, τα πράγματα δυσκολεύουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Δουλεύετε καλύτερα όταν αποτελείται μέλος μιας ομάδας. Στην προσπάθεια σας να γίνεται αποδεκτοί, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, είναι πιθανό να βρεθείτε σε ομάδες που δεν πρέπει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 6/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u