Τετράγωνο Ερμή-Δία, υπερβολές μη μου λές

Τετράγωνο Ερμή-Δία, υπερβολές μη μου λές

Oroskopos.tv


Στις 28/8 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβριο στον  Σκορπιό (16ο 40’). Σε αυτή τους τη συνάντηση ο Δίας θα δώσει στο Ερμή τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες όμως ο Ερμής θα τις διαχειριστεί με υπερβολή και ανευθυνότητα χωρίς κανένα φίλτρο. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Από τη φύση σας είστε ενθουσιώδης και παρορμητικοί. Ιδιαίτερα όταν μαθαίνετε μια πληροφορία που σας ενθουσιάζει θέλετε να την μοιραστείτε με όλους. Βέβαια για άλλη μια φορά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να πριν αρχίσετε την διασπορά ευχάριστων ειδήσεων γύρω από το μέλλον  μιας νέας οικονομικής συμφωνίας καλό θα ήτανε να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί κάτω από την όψη τετραγώνου Ερμή – Δία μπορεί να είναι μόνο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή  σας για άλλη μια φορά θα είναι στραμμένη στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις συζητήσεις που θα έχετε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους.  Κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το λόγο σας, και να αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που ανήκετε στον Παρορμητικό Σταυρό στα οικονομικά σας είστε μικροί Σκορπιοί. Βέβαια, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου Ερμή – Δία καλό θα ήτανε να αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία γιατί οι υποσχέσεις που θα σας δώσουν δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

ΛΕΩΝ

Ένα από τα χαρακτηριστικά που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η γενναιοδωρία σας. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα πείτε μεγάλα λόγια και θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η πειθαρχία και η οργάνωση σας. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής συμμετέχει σε όψη τετραγώνου με τον Δία, γιατί πολύ απλά τότε τρέχετε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να αξιολογήσετε τα δεδομένα. 

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά σας είναι απερίγραπτη όταν η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη. Στις συζητήσεις όμως που θα έχετε κατά την διάρκεια των κοινωνικών σας συναναστροφών προσπαθήστε να φιλτράρετε τα λόγια σας,  γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα έχετε την τάση να δίνετε πληροφορίες για θέματα που ουσιαστικά δεν γνωρίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πλανήτης της επέκτασης  Δίας που συνεχίζει το ταξίδι του  στο ζώδιο σας φέτος, σας έχει κάνει πιο εξωστρεφείς και παράτολμους. Σε ότι αφορά την καριέρα σας, καλό θα ήταν κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία, να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είναι επιπόλαιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξαιτίας του κυβερνήτη σας Δία βρίσκεστε στο επίκεντρο των πλανητικών γεγονότων .  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη σας  Δία, δείχνετε στους άλλους ότι έχετε επιφανειακή γνώση πολλών θεμάτων, χωρίς όμως να έχετε προχωρήσει στην ουσιαστική κατανόηση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασικός σας στόχος είναι η επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Η όψη  τετραγώνου Ερμή – Δία, είναι πιθανό να σας κάνει υπερβολικά διαχυτικούς απέναντι σε άτομα που βρίσκονται στον κοινωνικό σας κύκλο και με τους οποίους θα θέλατε να έχετε μια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι επαγγελματικές σας προσδοκίες έχουν μεγαλώσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου Ερμή – Δία, εσείς θα πρέπει να κάνετε υπερβολικές δηλώσεις στους συνεργάτες σας γύρω από το επαγγελματικό σας  μέλλον ή να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς πρώτα να τις έχετε μελετήσει με προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος όταν έρχεστε σε επαφή με διαφορετικές θρησκείες και φιλοσοφικές αναλύσεις. Κάτω όμως από την επιρροή της  όψης τετραγώνου Ερμή – Δία βιάζεστε να μεταφέρετε τις γνώσεις που νομίζετε ότι έχετε, χωρίς όμως να έχετε προχωρήσει στην εμβάθυνσή τους,  και στα άτομα με τα οποία μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, Απολαμβάνω την χαρά της δράσης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 27/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 26/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 στις 5:52 στο ζώδιο του Κρι ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 24/9 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ...

Oroskopos.tv

Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 23/9 στις 04:17 το πρωί όπου θα παραμ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u