Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτη, Τι γλυκό να σε αγαπούν και να σου το λένε…

Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτη, Τι γλυκό να σε αγαπούν και να σου το λένε…

Oroskopos.tv


Στις 3/9 ο  πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Λέοντα  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσουν όψη εξαγώνου (στις 25ο 34’). Η όψη εξαγώνου των δύο αυτών πλανητών δίνει δημοτικότητα, άνεση στην επικοινωνία – ιδιαίτερα στον προφορικό λόγο όπου βοηθάει να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές καθώς και τις νέες γνωριμίες. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άνεση ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ενώ θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ευκολία στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οικογενειακές σας σχέσεις πέρασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή- Αφροδίτη η επικοινωνία θα βελτιωθεί, ενώ τα πικρά λόγια θα αποτελούν δυσάρεστη ανάμνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι γλυκό να σε αγαπούν και να σου το λένε…. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, λόγια αγάπης θα εκφραστούν με ιδιαίτερη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια (συναισθηματική και οικονομική) της οικογένειας σας. Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε όταν διαπιστώσετε ότι με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης, μια νέα οικονομική συμφωνία θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Όλα τα βλέμματα για άλλη μια φορά θα είναι στραμμένα επάνω σας. Με τη βοήθεια της  όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης θα δείτε την δημοτικότητα σας να ανεβαίνει, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς, καθώς τώρα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πράξεις τις σκέψεις σας. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης θα έχετε την ευκαιρία να μετουσιώσετε μια ιδέα  σας σε οικονομική συμφωνία ενώ δεν θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Ως γνήσια παιδιά της Αφροδίτης είστε από τα πιο γλυκά, ευχάριστα και κοινωνικά άτομα. Τη γλυκύτητα σας δεν θα την κρατήσετε για τον εαυτό σας, αλλά, κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου Ερμή- Αφροδίτης θα την προσφέρετε απλόχερα και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η προσοχή σας είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτη θα έχετε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα πρέπει να μείνουν για λίγο ακόμα καιρό μυστικές, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χιούμορ, ο ευχάριστος χαρακτήρας σας και το γεγονός ότι έχετε μια παιδική ψυχή σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στον κοινωνικό σας κύκλο. Στις συναντήσεις που θα έχετε αυτές τις ημέρες δεν θα διστάσετε να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε από τα ταξίδια που κάνατε στον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πειθαρχία και η εργατικότητα σας επιβραβεύονται. Με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης μια οικονομική συμφωνία θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Άλλωστε, ο δρόμος που τόσο καιρό ακολουθείτε οδηγεί μόνο στην κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οραματίζεστε το νέο και το διαφορετικό. Και ενώ πολλές φορές διστάζετε να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας, αυτή τη φορά, με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτη οι ιδέες σας θα γίνουν πολλοί εύκολα αποδεκτές από τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σας νιώθετε ότι τον έχετε αγαπήσει περισσότερο. Με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Αφροδίτης η επικοινωνία στην καθημερινότητα σας βελτιώνεται ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!