Ερμής στην Παρθένο, Οργανώνοντας τις σκέψεις σου…

Ερμής στην Παρθένο, Οργανώνοντας τις σκέψεις σου…

Oroskopos.tv


Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο μυστήριος πλανήτης και αυτό εξαιτίας της Ερμαφρόδιτης φύσης του,  εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική ικανότητα του ατόμου. Οι χαρακτηρισμοί που του έχουν δοθεί από την αρχαιότητα είναι: Λόγιος λόγω της ευστροφίας και της πονηριάς του, Κερδώος μιας και είναι ο προστάτης του Εμπορίου αλλά και των Κλεφτών και Ψυχοπομπός αφού ο Θεός του Κάτω Κόσμου Πλούτωνας του ανέθεσε να συνοδεύει τις ψυχές των νεκρών στον Κάτω κόσμο.

Ως κυβερνήτης της Παρθένου δεν φιλολογεί (όπως στο ζώδιο των Διδύμων), αλλά αναλύει, κρίνει και κρατάει μόνον ότι του είναι χρήσιμο. Για να θυμάται δημιουργεί βάση δεδομένων όπου εκεί φυλάσσει τις πιο σημαντικές πληροφορίες ώστε να τις χρησιμοποιήσει όταν τις χρειαστεί. Οργανώνει την σκέψη του και σκέφτεται πριν μιλήσει. Δημιουργεί δικές του τεχνικές εκμάθησης και εξαιτίας της αναλυτικής του ικανότητας και κριτικής σκέψης θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός κριτικός θεάτρου ή κινηματογράφου.

Στις 6/9 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Λέοντα και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά, την Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9.

Η παρουσία του στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις με πρακτικό τρόπο , αφού πρώτα τις έχουμε αναλύσει και έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της από το ζώδιο της Παρθένου, θα είναι τα ζώδιο της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα σχέδια τους με μεγάλη ευκολία και να διευθετήσουν σημαντικές υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Παρθένο θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 7/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό (2ο 11’), θα φέρει εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές αλλά ιδιαίτερα ευρηματικές ιδέες. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 7/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (2ο 32’ ), θα βοηθήσει να εκφραστούν ρεαλιστικές απόψεις, στην οργάνωση και διευθέτηση σημαντικών υποθέσεων ή γραφειοκρατικών θεμάτων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) αλλά και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 14/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα (14ο 54’), η όψη αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία καθώς θα προκαλέσει παρανοήσεις, αναβολές, απώλεια αντικειμένων ενώ είναι πιθανό οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν να είναι ψεύτικες. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 16/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (18ο 49’), η όψη αυτή δίνει βαθιά σκέψη, παρατηρητικότητα, βοηθάει στην διερεύνηση των πληροφοριών ενώ είναι ιδανική για να μάθετε μια σημαντική πληροφορία. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) αλλά και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 16/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία (19ο 31’), η όψη αυτή υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε μια γραφειοκρατική υπόθεση, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ταξίδια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 21/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (28ο 03’), η όψη αυτή θα δώσει αναλυτική σκέψη και κριτική διάθεση. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να λύσετε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παραμονή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε οικογενειακές υποθέσεις  καθώς και θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην επικοινωνία, κάνοντας λόγο σας (προφορικό και γραπτό) ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ ευνοεί τις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες, η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις για την υλοποίηση μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό ενώ οι ιδέες σας μπορούν άμεσα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή. Η προσήλωση σας στη λεπτομέρεια είναι και αυτή που για άλλη μια φορά θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία του Ερμή στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε με λεπτομέρεια τα επόμενα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή θα φέρει η παρουσία  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Η παρουσία σε μια ομάδα δεν θα περάσει απαρατήρητη καθώς θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας με μεγάλη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας αυτό το χρονικό διάστημα είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρα σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί την επικοινωνία αλλά και την προώθηση σημαντικών υποθέσεων με το εξωτερικό, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το χρονικό διάστημα η προσοχή σας είναι στραμμένη στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία). Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο ξεκινά για εσάς τους Ιχθείς, η παρουσία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε από άλλη οπτική τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u