Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, Όταν η υψηλή νόηση συναντά την πρωτοτυπία !

Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, Όταν η υψηλή νόηση συναντά την πρωτοτυπία !

Oroskopos.tv


Στις 7/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου(2ο 11’). Ο Ερμής εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική ικανότητα, ενώ ο Ουρανός θεωρείται  η ανώτερη οκτάβα του και θεωρείται ο πλανήτης της αυτογνωσίας και της ανάπτυξης συνείδησης. Το κοινό σημείο των δύο πλανητών είναι η εγκεφαλική προσέγγιση της πραγματικότητας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, δίνει ξαφνικές ιδέες, ενισχύει την εφευρετικότητα. Κάτω από την επιρροή της, οι διαφορετικές ιδέες που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές, μπορούν να διοχετευτούν στη κοινωνία με ήπιο τρόπο. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας δουλεύει σε απίστευτους ρυθμούς, γι’ αυτό και όταν υπάρχουν προβλήματα στο χώρο της εργασίας σας συνήθως απευθύνονται σε εσάς για να βρείτε γρήγορες λύσεις. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ερμή – Ουρανού, μια ξαφνική ιδέα σας θα είναι αυτή που βοηθήσει να προχωρήσει μια οικονομική συμφωνία η οποία  είχε κολλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη των αλλαγών Ουρανού στο ζώδιο σας, έχει ταράξει λίγο τα νερά σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιου της Παρθένου με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πρωτοποριακή ιδέα η οποία θα γίνει πολύ εύκολα αποδεκτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη, νιώθετε και εσείς τις δονήσεις του. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή έχει διευρυνθεί. Η συμμετοχή σας σε διαφορετικές ομάδες σας έχουν βοηθήσει ώστε να είστε πιο υπομονετικοί και πιο δεκτικοί στις απόψεις των άλλων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε και με άτομα από το παρελθόν. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας γεμίσει χαρά.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ανατροπές στην καριέρα σας διαδέχονται η μια την άλλη. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε με ιδιαίτερα θέματα, τα οποία θα δώσουν νέα πνοή στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίληψη σας και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τις πληροφορίες σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα  αφυπνίσει την αγάπη σας για την γνώση ωθώντας σας στην μελέτη νέων γνωστικών αντικειμένων. Επίσης, κάτω από την επιρροή του είναι πιθανό να προκύψει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. 

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία γύρω σας και γι’ αυτό κοπιάζετε. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου Ερμή – Ουρανού μια ευφυής ιδέας σας θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προς Τρίτους με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας αρέσει να κινείστε με πρόγραμμα και μέσα από γνώριμα μονοπάτια, χωρίς εκπλήξεις. Εκτός και αν πρόκειται για αγαπημένα πρόσωπα, γιατί με την όψη τριγώνου Ερμή – Ουρανού, μην ξαφνιαστείτε αν δείτε μπροστά σας αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα σας βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου Ερμή – Ουρανού θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες θα σας οδηγήσουν ακόμα πιο γρήγορα στην κορυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την μοναδική ικανότητα το νέο και πρωτοποριακό να το μετουσιώνετε σε κατεστημένο. Γι’ αυτό και με την βοήθεια της όψης τριγώνου Ερμή – Ουρανού θα καταφέρετε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο εκτός συνόρων με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η λέξη πρωτοτυπία είναι μέσα στη ζωή τους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, θα σας βοηθήσει με ιδιαίτερα ευφυή τρόπο να τακτοποιήσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΙΧΘΕΙΣ

Το μόνιμο παράπονο σας είναι ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου Ερμή – Ουρανού θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγορά ενός gadget προηγμένης τεχνολογίας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!