Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, Όταν οι ιδέες γίνονται πράξη

Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, Όταν οι ιδέες γίνονται πράξη

Oroskopos.tv


Στις 7/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο που και αυτός κυβερνά τον Αιγόκερω (2ο 32’). Ο Ερμής εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική ικανότητα, ενώ ο Κρόνος έχει σχέση με τον χρόνο, το όριο και την υπομονή. Η σχέση αυτών των δύο πλανητών δεν είναι εύκολη, αφού ο Κρόνος δρα περιοριστικά. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου έχουμε την δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής των ιδεών μας, ενώ η σκέψη επικεντρώνεται στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να χάνεται άσκοπα σε θεωρητικές αναλύσεις. Επίσης, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+ 

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο πλανήτης της νόησης συναντά τον αυστηρό δάσκαλο μόνο θετικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Έτσι για εσάς τους Κριούς, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την δουλειά σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας αρέσει να κάνετε σταθερά βήματα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια ιδέα σας για επέκταση στο εξωτερικό, ξεπερνώντας με επιτυχία το τέρας της γραφειοκρατίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωταγωνιστικό ρόλο για άλλη μια φορά έχει ο κυβερνήτης σας Ερμής. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε μια οικονομική συνεργασία, έχοντας ως αρωγό σε κάθε σας βήμα την οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τις καταστάσεις είναι θεωρητικός και πολλές φορές χαοτικός. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου, τόσο ο προφορικός όσο και ο γραπτός σας λόγος θα είναι δομημένος και θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια συνεργασία με χειρουργική ακρίβεια.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Με την βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου θα καταφέρετε να οργανώσετε τη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φετινή γενέθλια χρονιά σας είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να προωθήσετε με ρεαλιστικό τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινά, τα οποία δεν έχουν συναίσθημα. Η θετική όψη τριγώνου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που αφορά την ακίνητη σας περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ο οικονομολόγος του ζωδιακού, γι’ αυτό και προσπαθείτε να μην αφήνετε τίποτα αναξιοποίητο. Με τη βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην αξιοποίηση ενός παλιού μέσου μεταφοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το απορροφά η καριέρα σας. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου θα καταφέρετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας για την οποία προσπαθούσατε καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως παιδιά του Κρόνου η οργάνωση και η αίσθηση του μέτρου είναι καταγεγραμμένη στο γενετικό σας προφίλ. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην προσπάθεια σας να βρείτε τι ακριβώς σας αρέσει έχετε πειραματιστεί αρκετές φορές. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή, και με τη βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου, να ανακαλύψετε μόνος σας τι είναι αυτό που σας αρέσει ακολουθώντας τον απαιτητικό δρόμο της αυτογνωσίας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διάθεση σας μοιάζει με τα κύματα της θάλασσας και αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει αρκετές φορές στο παρελθόν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μετά από κοπιαστική δουλειά με τον εαυτό σας, και με τη βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε σταθερές  κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 26/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 στις 5:52 στο ζώδιο του Κρι ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 24/9 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ...

Oroskopos.tv

Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 23/9 στις 04:17 το πρωί όπου θα παραμ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u