Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Έρωτας ή πόλεμος;

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Έρωτας ή πόλεμος;

Oroskopos.tv


Στις 8/9 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πραγματοποιήσουν όψη τετραγώνου (29ο 37’).  Με την επιρροή της όψης τετραγώνου οι άνθρωποι ρίχνονται με πάθος στις ερωτικές τους σχέσεις, αλλά τα συναισθήματα δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Γενικά με την όψη τετραγώνου παρατηρείται ροπή προς την υπερβολή σε αυτό τον τομέα. Έτσι θα παρατηρήσουμε εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις , πάθος και εκρήξεις ζήλιας, χωρισμοί. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος κυριαρχεί σε όλες σας τις εκδηλώσεις, τι παιδιά του Άρη θα ήσασταν άλλωστε… Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα προκαλέσει εκρήξεις θυμού και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με πεδίο μάχης θα μοιάζει αυτές τις ημέρες ο χώρος της εργασίας σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιου του Αιγόκερω είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον πόλεμο των Ρόουζ θα θυμίζει η ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη θα δημιουργήσει εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις , ενώ είναι πιθανό να γίνεται και αποδέκτης σκηνών ζηλοτυπίας από τον/την ερωτική σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια σας είναι όλος σας ο κόσμος, και συνήθως στα μέλη της οικογένειας σας δεν βάζετε όρια με αποτέλεσμα να παρεμβαίνουν στην ζωή σας. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη θα δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας της παρεμβατικότητας των οικείων σας προσώπων στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές και αυτό δυσκολεύει την καθημερινότητα σας. Οπότε, μην παραξενευτείτε αν, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης –Άρη, ο ερωτικός σας σύντροφος εκφράσει την δυσαρέσκεια του με ποιο έντονο  τρόπο καθώς θα νιώθει παραμελημένος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν θέλετε κάτι το διεκδικείτε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν διεκδικείτε την προσοχή του συντρόφου σας. Βέβαια, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, η συμπεριφορά σας θα φτάσει στα όρια της υπερβολής.

ΖΥΓΟΣ

Όταν το πάθος οδηγεί το μυαλό σας τότε τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστή της Άρη, θα σας ωθήσει να ριχτείτε με πάθος στην ερωτική σας σχέση,  το οποίο όμως θα ξεφουσκώσει γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή αποτελεί για όλους μυστήριο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα σας φέρει μια σχέση πυροτέχνημα, η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική και της οποίας τα βασικά της συστατικά θα είναι η ένταση και το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως παιδιά του Δία αγαπάτε με όλη σας την ψυχή και πολλές φορές φτάνετε στα όρια της υπερβολής. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, θα μπερδέψετε την αγάπη με την κτητικότητα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας για δράση σας έχει κάνει παράτολμους και βιαστικούς. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο έντονη εξαιτίας της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, γιατί η βιασύνη σας θα δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας κατηγορούν ότι δεν εκφράζετε τα συναισθήματα σας, και συνήθως έτσι είναι. Όμως, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, τα καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγούνε με ιδιαίτερη ορμή.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη όρια είναι άγνωστη για εσάς τους Ιχθύες γι’ αυτό και επιτρέπετε πολλές φορές στους άλλους να σας καταπιέζουν. Εξαιτίας της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, η αντίδραση σας απέναντι στα κοινωνικά  θα είναι έντονη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 26/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 στις 5:52 στο ζώδιο του Κρι ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 24/9 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ...

Oroskopos.tv

Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 23/9 στις 04:17 το πρωί όπου θα παραμ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u