Αφροδίτη στον Σκορπιό, Σέξι bitch!!!

Αφροδίτη στον Σκορπιό, Σέξι bitch!!!

Oroskopos.tv


Όπως όλοι γνωρίζουμε στο πρόσωπο της Αφροδίτης οι αρχαίοι Έλληνες λάτρεψαν την ομορφιά, την αρμονία, την ισορροπία, την αγάπη για την τέχνη και φυσικά τον ακαταμάχητο ερωτικό πόθο. Με τον γλυκό πόθο, η Αφροδίτη μπορούσε να κυριεύσει όλους τους θεούς και τους θνητούς και να ασκήσει εξουσία σε όλο το Σύμπαν.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι η “αφέντρα”, είναι ιδιαίτερα γοητευτική, έχει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα, έχει την τάση να εξιδανικεύει τους συντρόφους της, ενώ η ζήλια και καχυποψία είναι ικανές να καταστρέψουν τις ερωτικές της σχέσεις. Ενώ, είναι αυτή που δεν θα διστάσει μέσω του ερωτικού της πάθους να ασκήσει έλεγχο και να κρατήσει κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/9/2018 12:32 μμ  και θα παραμείνει μέχρι τις 8/1/2019, αφού διανύσει το 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού στις 5/10 θα βρεθεί σε στάση και στις 7/10 θα ξεκινήσει η ανάδρομη κίνηση της. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της , θα ξανακάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού την 1/11 η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 16/11, ενώ στις 3/12 θα κάνει για άλλη μια φορά την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι της στις 8/1/2019, και να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες. Σκορπιοί, Υδροχόοι) κυρίως του 1ου δεκαημέρου, μιας και από εκεί θα περάσει συνολικά 3 φορές.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Σκορπιό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 12/9 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (2ο 34’), η όψη αυτή βοηθάει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς, ενισχύει τα πρέπει και βοηθάει στο να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις, επίσης είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 12/9 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό (2ο 03’),η όψη δίνει τάσεις ανεξαρτησίας, φέρνει απρόβλεπτες γνωριμίες και απρόσμενους χωρισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια της επιρροής της καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις αλλαγές στην εμφάνιση σας ή τις αισθητικές παρεμβάσεις. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (10ο 14’) δίνει πάθος και ένταση στις ερωτικές σχέσεις με μικρή διάρκεια. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου
  • Στις 16/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή(8ο 39’), η όψη αυτή ευνοεί την επικοινωνία, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει σε επαφή με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 24/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (4ο 20’) η όψη αυτή βοηθάει να επανεξετάσετε τις οικονομικές συμφωνίες, ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια δίαιτα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 26/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (3ο 16’), η όψη αυτή δίνει γοητεία και μυστήριο, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 30/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ( 0ο  17’ ) η όψη δίνει τάσεις ανεξαρτησίας, αντιφατική συμπεριφορά,  γνωριμίες με εκκεντρικά πρόσωπα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 16/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (9ο 32’) η όψη αυτή βοηθάει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, ενώ ευνοεί την δημιουργία ερωτικών σχέσεων με διαφορά ηλικίας. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 21/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (13ο 53’), η όψη αυτή περιγράφει την αναζήτηση του ιδανικού έρωτα καθώς και την καλλιτεχνική δημιουργία. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 29/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (20ο 30’), η όψη ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές υποθέσεις, ενώ δείχνει την βαθιά και μεταμορφωτική αγάπη. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) του 2ου δεκαημέρου

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη θα βρίσκεται για τους επόμενους 4 μήνες απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία της στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα ώθηση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και σημαντικές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια του πολύμηνου ταξιδιού της στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα ασχοληθείτε με την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα χαρείτε το φλερτ, τον έρωτα και θα ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει χαρά.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα καταφέρετε να επιλύσετε τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία ενώ θα έρθετε πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί την επικοινωνία, ενώ θα κάνει τον λόγο σας γλυκό και εκφραστικό. Ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της ευνοούνται οι κοντινές αποδράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η παραμονή της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς τους Ζυγούς όπου θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φετινή χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς τους Σκορπιούς, αφού μετά τον Δία και η Αφροδίτη θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ζώδιο σας. Η παρουσία της θα τονίσει τον μαγνητισμό και την γοητεία σας, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος προετοιμασίας ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων. Επίσης, κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συναντήσεις, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο μελλοντικά στην εξέλιξη της καριέρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα απογειώσουν την καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθείς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα αφυπνίσει την δίψα σας για Ανώτερη γνώση, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u