Νέα Σελήνη στην Παρθένο,επιστροφή στην πραγματικότητα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο,επιστροφή στην πραγματικότητα

Oroskopos.tv


Η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, όπως κάθε Νέα Σελήνη συνδέεται με νέα ξεκινήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 9/9 στις 21:01 στο ζώδιο της Παρθένου (17ο 00ο ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς ) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 21ο του Παρορμητικού Κριού. Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 6ο Ηλιακό οίκο μας λέει ότι, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι βοηθητική για θέματα που αφορούν την καθημερινή μας ζωή, την εργασία αλλά και την υγεία, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύει τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό δείχνει ότι θα συνεχίσει να φορτίζει την ατμόσφαιρα και να δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. Ενώ τέλος η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πεζή πραγματικότητα. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η ανάγκη στα χέρια των ισχυρών μετατραπεί σε κακόβουλη επιχείρηση εκμετάλλευσης ονείρων;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εργασία σας, οι συνθήκες θα αρχίσουν σταδιακά να αλλάζουν ενώ πολύ σύντομα θα έρθει και η επιβράβευση που τόσο  καιρό περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας να υλοποιηθεί. Επίσης οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης θα σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη σας περιουσία. Κατά τη διάρκεια της επιρροής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κάνοντας τον λόγο σας (προφορικό και γραπτό) πιο εκφραστικό ενώ ευνοεί και τις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει μια νέα οικονομική συμφωνία η οποία θα έρθει ως επιβράβευση των κόπων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, αποτελεί για εσάς την αφετηρία νέων ξεκινημάτων στην ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες θα νιώσετε μέσα στην χρονιά ότι ξαναγεννιέστε.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδο δημιουργικής απομόνωσης θα ενεργοποιήσει για εσάς τους Ζυγούς η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά την διάρκεια της επιρροής της θα έχετε την ευκαιρία να οραματιστείτε τα επόμενα σχέδια σας τα οποία και θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης στην επόμενη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα περίοδο στην κοινωνική σας ζωή θα εγκαινιάσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Η συμμετοχή σας  σε μια ομάδα θα αποτελέσει την αφετηρία σημαντικών εξελίξεων στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα υπόσχεται  ότι θα φέρει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου σε εσάς τους Τοξότες. Η νέα εποχή για την καριέρα σας θα φέρει και θετικές αλλαγές στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει μια περίοδο πνευματικής αφύπνισης για εσάς τους Αιγόκερους. Η συμμετοχή σας σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή η απόφαση σας να σπουδάσετε σε ένα διαφορετικό μαθησιακό πεδίο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εσωτερική σας μεταμόρφωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον δρόμο της αυτογνωσίας θα μπείτε εσείς οι Υδροχόοι έχοντας ως οδηγό την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Το καλοκαίρι που πέρασε άφησε πολύ έντονα σημάδια στην ψυχή σας τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Με τα νέα πρόσωπα που θα μπούνε στην ζωή σας θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να τους δείτε όπως πραγματικά είναι ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u