5 σημάδια ότι ζείτε δίπλα σε μία μάγισσα !


Προσοχή, ακολουθεί άρθρο – αποκάλυψη.

Όντως υπάρχουν δεδομένα σημάδια που μας λένε αν ένα άτομο ασκεί την πανάρχαια τέχνη της μαγείας. Μπορεί να ασκεί την μαγική πρακτική και να ανήκει σε αυτήν την παράδοση αλλά να μην το ξέρει καν.

Οπωσδήποτε δεν δίνουμε αυτόν τον οδηγό για να ξεσκεπάσουμε τις μάγισσες, αυτά είναι κόλπα του μεσαίωνα και ελπίζουμε να έχουν τελειώσει.

Περισσότερο τα δίνουμε για να δείτε μήπως ακολουθείτε κι εσείς κάποιες πρακτικές, άρα υπάρχει μαγική σύνδεση υποσυνείδητα. Κι αν μένετε δίπλα σε μια μάγισσα, να την συμβουλευτείτε. Και, κυρίως, να πιείτε καφέ μαζί.

Ο θρύλος το λέει: Μωβ Πόρτα, σημαίνει “μια μάγισσα ζει εδώ”

Αυτό που έχουμε λέει η παράδοση είναι το Μώβ “… είναι ένα βαθύ πνευματικό χρώμα και σε όλη την ιστορία έχει συσχετιστεί με δικαιώματα, ευγένεια, πολυτέλεια, μυστήριο και μαγεία.

Ενώ το πορφυρό είναι ένα μείγμα από κόκκινο και μπλε, ωστόσο η ιώδης ακτίνα είναι η υψηλότερη δόνηση του ορατού φάσματος.

Μπορεί να βοηθήσει στην εξερεύνηση της “έννοιας της ζωής”.

Τόσο το πορφυρό όσο και το βιολετί μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκληση των ονείρων και τα ψυχικά δώρα και την ευαισθητοποίηση “.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πράγματα που είναι χρωματισμένα με μωβ προσελκύουν αυτές τις ενέργειες. Η γειτόνισσα σας το ξέρει αυτό. Η Κύρια Είσοδος της Πόρτας μας είναι συμβολικά η Πύλη μας μέσω των Περιοχών.

Είναι πραγματικά το κατώφλι μεταξύ των κόσμων. Θυμηθείτε τη δεισιδαιμονία, “μην μένετε για πολύ στο κατώφλι”;

Οι μάγισσες πάντα μαγνήτιζαν την Κύρια Είσοδο τους για να τονώσουν την Παλαιά Μαγεία και να Προσέλθουν οι Νεράιδες και τα καλοπροαίρετα πνεύματα για να φρουρούν και να ευλογούν την κατοικία τους.

Μια πορφυρή πόρτα σημαίνει επίσης «μια μάγισσα ζει εδώ»

Μια πορφυρή πόρτα ακτινοβολεί και προσελκύει μαγικές δυνάμεις. Επιπλέον, προσφέρει προστασία από κακές οντότητες, ειδικά αν είναι μαγεμένη η πόρτα σωστά. Γι ‘αυτό το πορφυρό επιλέγεται από (μερικές) μάγισσες να είναι το χρώμα της κύριας εισόδου τους.

Δεν υπάρχουν καθρέφτες ή υπάρχουν πάρα πολλοί καθρέφτες

Οι καθρέφτες και η μαγεία είναι δύο πολύ στενά συνδεδεμένα θέματα. Οι μάγισσες από την αρχαιότητα χρησιμοποίησαν καθρέφτες στα ξόρκια τους και στην τέχνη τους εν γένει. Τα κάτοπτρα μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως όρια μεταξύ των κόσμων.

Οι πραγματικοί μαγικοί καθρέφτες είναι ίσως τα  παράθυρα, από τα οποία μπορεί κανείς να παρατηρήσει και να δει το μέλλον ή άλλες σφαίρες.

Οι μαγικοί καθρέφτες όμως δεν είναι πάντα αυτά τα γυαλιστερά γυαλισμένα στοιχεία. Οι καθρέφτες είναι επίσης ένα φετίχ για τις Μάγισσες.

Ο θρύλος λέει ότι οι αρχαίες Ελληνίδες μάγισσες της Θεσσαλίας, χρησιμοποίησαν το ανθρώπινο αίμα για να γράψουν τα ξόρκια στους κρυφούς τους καθρέφτες.

Και δεν ήταν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες που χρησιμοποιούσαν καθρέφτες στη Μαγεία.

Οι καθρέφτες συνδέονταν με την Tezcatlipoca, τον Μεξικανικό θεό των ηγεμόνων, των πολεμιστών και των μάγων, το όνομα του οποίου μπορεί να μεταφραστεί ως «ανέβασμα καπνού».

Οι Μεξικανοί ιερείς χρησιμοποίησαν καθρέφτες για να μαντέψουν και να φτιάξουν οράματα. Συνήθως οι μαγικοί τους καθρέφτες γίνονταν από πέτρινο οψιανό.

Ο ελληνοαμερικανός μαθηματικός, αστρολόγος και μάγος John Dee (1527-1608 /)  χρησιμοποίησε έναν μαγικό καθρέφτη ως «πέτρωμα», ένα από τα πολλά στιλβωμένα ημιδιαφανή ή αντανακλαστικά αντικείμενα που χρησιμοποίησε ως εργαλεία για την απόκρυφη έρευνα του.

Ο καθρέφτης, επίσης φτιαγμένος από οψιανό, ήταν ένα από τα πολλά λατρευτικά αντικείμενα του Μεξικού και οι θησαυροί που ήρθαν στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του Μεξικού από το Cortés μεταξύ 1527 και 1530.

Επιπλέον, οι Ναζί κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποίησαν καθρέφτες ως πύλες.

Οι Ναζί διεξήγαγαν πολλές μαύρες μαγεμένες τελετουργίες, απελπισμένα ελπίζοντας να προσκαλέσουν τους δαίμονες, για να τους βοηθήσουν να κατακτήσουν τον κόσμο.

Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους η γειτόνισσα σας η Witchy αγαπάει ή μισεί τους καθρέφτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε ένα σπίτι μάγισσας μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς, ή καθόλου καθρέφτες.

Ένα παλιό δέντρο είναι ένας παλιός φίλος

Δεν είναι μυστικό ότι οι Μάγισσες αγαπούν και προστατεύουν τη φύση. Στην πραγματικότητα, οι μάγισσες και οι μάγοι θεωρούνται οι ιέρειες και οι ιερείς της φυσικής παλαιάς θρησκείας.

Οι μάγισσες εξουσιοδοτούνται από τη Φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ακόμη και σε ένα αστικό περιβάλλον, η γειτόνισσα σας θα επιλέξει ένα σπίτι που είναι πιο κοντά στο δάσος ενός παλαιού δέντρου ή ενός ειδικού δέντρου.

Συνήθως επιλέγουν δέντρα που έχουν πολύ σημαντικές μαγικές ικανότητες όπως τα δέντρα των Δρυίδων, κοντολογίς την βαλανιδιά.

Οι μάγισσες αγαπούν να ζουν στο δάσος ή να είναι φιλικές με τα δέντρα της γειτονιάς τους.

Τα δέντρα λειτουργούν σαν γέφυρες ανάμεσα στη φυσική σφαίρα και τη σφαίρα των Πνευμάτων. Οι μάγισσες περνούν πολύ χρόνο γύρω από τα δέντρα για πολλές Μαγικές Δραστηριότητες.

Γιατί οι μάγισσες αγαπούν τα δέντρα;

Γείωση. Οι μάγισσες συνδέονται με τη Γη – μέσω των δένδρων – για τη γείωση υπερβολικής ενέργειας.

Μαντεία. Οι μάγισσες χτυπάνε την εξουσία των δέντρων για να γειωθούν και / ή να κερδίσουν περισσότερη σοφία.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Οι μάγισσες καλούν τα πνεύματα των δέντρων για προστασία

Φυλακτά. Οι μάγισσες γοητεύουν τα δέντρα δημιουργώντας μια μαγική μήτρα γύρω τους.

Λουτρά. Οι μάγισσες ευλογούν τα δέντρα για να τιμήσουν τις δυνάμεις των Θεοτήτων και της Φύσης

Κοιτάξτε καλά το δέντρο στην άκρη του χωριού που πάτε διακοπές ή ζείτε. Βλέπετε τυχόν κορδέλες σε αυτό; Οποιαδήποτε μικρά κουδούνια; Οποιεσδήποτε μικρές προσφορές όπως τα κέικ που άφησαν πίσω τους; Αν ναι, μια μάγισσα ζει εκεί … να είστε σίγουροι για αυτό.

Οι μάγισσες καλύπτουν τις διαδρομές τους

Ό, τι χρησιμοποιούμε, ό, τι διαθέτουμε έχει το ενεργειακό μας αποτύπωμα. Από αυτό το ποτήρι κρασί που ήπιαμε χθες το βράδυ ή φυσικά τα χρησιμοποιημένα ρούχα κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα βγαίνουν από το σπίτι μας, φέρνουν έναν σύνδεσμο μαζί μας και την κατοικία μας.

Η γειτόνισσα σας θα καλύψει τα ίχνη της. Γιατί; Επειδή οι μάγοι και οι μάγισσες είναι πολύ προσεκτικοί με τα πάντα που φέρουν προσωπικό αποτύπωμα.

Για παράδειγμα, ένα χρησιμοποιημένο ζευγάρι παπουτσιών μπορεί να μαγέψει για να βλάψει τη μάγισσα, καθώς έχει την αύρα της μέσα σ ‘αυτήν. Αυτό αποτελεί αιτία για ιδιότυπους τρόπους που μπορεί να φαίνονται περίεργα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u