Εξάγωνο Ήλιου – Δία, το άγγιγμα της Τύχης

Εξάγωνο Ήλιου – Δία, το άγγιγμα της Τύχης

Oroskopos.tv


Στις 11/9 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιήσουν όψη εξαγώνου (18ο 43’). Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες. Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη εξαγώνου Ήλιου – Δία είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις, ευνοεί τις επαγγελματικές συμφωνίες φέρνοντας βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, τον έρωτα, ενώ  είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις οικονομικές υποθέσεις. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης θα νιώσετε εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Μέσα από αυτή θα νιώσετε ότι ανοίγονται σημαντικές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χαρά της ζωής ,σας χτυπάει την πόρτα. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα φέρει κοντά σας ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί σας και να μοιραστούν την χαρά σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύκολες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή θα καταφέρετε να βρείτε με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ήλιου – Δία εσείς οι Δίδυμοι. Άλλωστε ξέρετε πως η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου – Δία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ θα φέρει και επιτυχία στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ο χώρος του σπιτιού σας αποτελεί την βάση σας από όπου παίρνετε δύναμη για να προχωρήσετε. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου Ήλιου – Δία, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και να αρχίσετε να δουλεύετε από το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου – Δία θα σας δώσει λάμψη και θα σας φέρει επιτυχία σε κοινωνικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια περίοδο δημιουργικής εσωστρέφειας. Με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ήλιου – Δία μια ευφάνταστη ιδέα σας πολύ σύντομα θα μπορέσει να σας φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταξίδι του Δία στο ζώδιο σας συνεχίζεται με επιτυχία. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα σας φέρει κοντά σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία μόνο θετικές υποσχέσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και την καταξίωση σας μπορεί να φέρει. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου μόνο καλό σας έχει κάνει. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα σας βοηθήσει ώστε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να επεκτείνετε την δουλειά σας στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικά κέρδη μέσα από τη δουλειά σας θα σας φέρει η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία. Οι οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πολύ σημαντικές.

ΙΧΘΥΣ

Η επαφή με άτομα από το εξωτερικό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πνευματική σας ανάπτυξη. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό να σας ωθήσει να δημιουργήσετε σχέση με ένα άτομο από άλλη χώρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!