Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, Μπαμ και κάτω !!

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, Μπαμ και κάτω !!

Oroskopos.tv


Στις 12/9 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο (2ο 03’). Η Αφροδίτη αναζητά την αρμονία, την ασφάλεια και τη συνεργασία, ενώ ο Ουρανός αναζητά την πρωτοπορία, την διαφοροποίηση και την ανατροπή. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον  ανάδρομο Ουρανό θα φέρει ξαφνικούς χωρισμούς, γνωριμίες με εκκεντρικούς και ετερόκλητους ανθρώπους, ενισχύει την τάση για ανεξαρτησία, ενώ μπορεί να αφυπνίσει την περιέργεια για ερωτικούς πειραματισμούς, επίσης καλό θα ήτανε να αποφύγετε τους πειραματισμούς με την εμφάνιση σας. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα προκαλέσει τριγμούς στον άξονα των αξιών σας. Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να διώξετε από μέσα σας τις πεποιθήσεις που τόσα χρόνια φρενάρουν την εξέλιξη σας και να απελευθερωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα φέρει η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι  ξαφνικοί χωρισμοί και απρόβλεπτες – αντιφατικές γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας αναστατώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να είναι αντιφατική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στις κοινωνικές σας σχέσεις θα φέρει η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού,  η συνύπαρξη σας με ετερόκλητους και εκκεντρικούς ανθρώπους θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Οι πεποιθήσεις με τις οποίες έχετε μεγαλώσει έχουν γίνει βαρίδια για την εξέλιξη σας. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα σας ωθήσει να αποβάλετε ορισμένες οικογενειακές πεποιθήσεις οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στην επαγγελματική σας εξέλιξη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα σας βγάλει στην επιφάνεια το ασυμβίβαστο πνεύμα σας, και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας. επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γίνετε μέλη μιας φιλοσοφικής ομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Αντιμέτωπους με τους βαθύτερους σας φόβους θα σας φέρει η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού. Αν τους κοιτάξετε κατάματα και με ψυχραιμία θα δείτε ότι είναι πολύ πιο μικροί από ότι πιστεύατε και απόλυτα διαχωρίσιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθείτε εσείς οι Σκορπιοί. Το αίτημα της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό είναι αλλαγή. Αλλαγή από ότι μας ενοχλεί και μας αφήνει στάσιμους. Η αρχική σας παρόρμηση θα είναι να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, την οποία θα πρότεινα να αποφύγετε γιατί είναι πιθανό πολύ σύντομα να μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσατε στην καθημερινότητα σας θα φέρει η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού. Ήρθε πλέον και για εσάς η στιγμή να πάψετε να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή σας. Εσείς οι συντηρητικοί και τόσο μετρημένοι Αιγόκεροι είναι πιθανό να ερωτευτείτε ένα εκκεντρικό πρόσωπο ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και γίνετε μέλη σε ομάδες που ασχολούνται με τον ακτιβισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το βασικό αίτημα του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανού είναι πάντοτε ένα, και αυτό δεν είναι άλλο από την ανατροπή.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά καθώς θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα μαθησιακά αντικείμενα τα οποία είχατε μελετήσει βρισκότανε στην σφαίρα του συμβατικού και αποδεκτού από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για γνώση διαφορετικών πεδίων όπως π.χ. της Αστρολογίας ή μιας ξένης γλώσσας που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u