Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευχάριστοι περιορισμοί

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευχάριστοι περιορισμοί

Oroskopos.tv


Στις 12/9 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα  σχηματίσουν όψη εξαγώνου (2ο 35’). Η σχέση των δυο αυτών πλανητών μπορεί αρχικά να μοιάζει ασύμβατη αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχτεί αρμονική. Η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Δία είναι βοηθητική για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, ενισχύει τα πρέπει, δίνει πρακτικές λύσεις, σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ενώ είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι οποίες θα επιβραβευθούν και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη συμμετέχει σε μια όψη επηρεάζει άμεσα και εσάς. Η θετική όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση με  ένα ισχυρό πρόσωπο ή να δημιουργήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας τρέχει ταυτόχρονα σε χιλιάδες πράγματα με αποτέλεσμα πολλές φορές να μπερδεύεστε. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα φέρει δίπλα σας άτομα τα οποία θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές ώστε να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητα σας και να μην ξοδεύετε άσκοπα το χρόνο αλλά και τα χρήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει  να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Η θετική όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα σας δώσουν πολύτιμες ερωτικές συμβουλές.

ΛΕΩΝ

Προσφέρετε σε όλους απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα σας χωρίς να κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βάλει γλυκούς περιορισμούς ώστε να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας στην καθημερινή σας ζωή. Επίσης είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα φέρει δίπλα σας άτομα που με τις πολύτιμες συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού σας σχεδίου.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο. Η συμφωνία που θα κάνετε θα έχει για εσάς άμεσα οικονομικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε γλυκούς περιορισμούς στα άτομα που βρίσκονται στο κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε έμφυτη μέσα σας την τάση για επέκταση. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα σας βοηθήσει να βάλετε μέσα σας μικρούς περιορισμούς ώστε να μην ξοδεύετε άσκοπα τους πόρους σας (υλικούς και συναισθηματικούς)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια περίοδο που θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια σημαντική αλλαγή πάνω σας, η οποία δεν είναι άλλη από την απώλεια των λίγων περιττών κιλών που μπορεί να έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που θέλετε πολύ έντονα μέσα σας είναι να εξελιχθείτε. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα φέρει κοντά σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα βοηθήσουν στην πνευματική σας εξέλιξη.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u