Άρης στον Υδροχόο, Ένας θεωρητικός επαναστάτης

Άρης στον Υδροχόο, Ένας θεωρητικός επαναστάτης

Oroskopos.tv


Ο Άρης στην Αστρολογία εκπροσωπεί την τολμηρότητα, την επιθετικότητα, το αχαλίνωτο πάθος, καθώς και το αλλοπρόσαλλο πνεύμα.  Η φύση του Άρη ημερεύει μόνο μπροστά στα δημιουργικά έργα της Θεάς Δήμητρας ή στην ερωτική ένωση με Θεά Αφροδίτη. Στην Ελληνική Μυθολογία ο Άρης ήταν ο Θεός του πολέμου γιός του Δία και της Ήρας. Με τη βοήθεια του μπορούμε να κινητοποιηθούμε και να δράσουμε.

Ο Άρης στην ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου διαθέτει αυτοπεποίθηση, θάρρος και έχει πολύ έντονο μέσα του το αίσθημα της ανεξαρτησίας, έχει την τάση να  γενικεύει το ειδικό και να ειδικεύει το γενικό, θέλει την εξουσία με παρασκηνιακό τρόπο, επιθυμεί το καλό των άλλων αλλά με λόγια και όχι με πράξεις, φοβάται τις αλλαγές παρόλο που τις επιδιώκει, και το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να βάλει στόχους.

Στις 11/9 ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15/11.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ανθρωπιστές και να λειτουργήσουμε μέσα σε ομάδες πηγαίνοντας κόντρα στις παγιωμένες αντιλήψεις.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα είναι τα ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς επίσης οι Κριοί και οι Λέοντες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν  τα σχέδια τους με μεγάλη ευκολία και να διευθετήσουν σημαντικές υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του, ενώ θα δυσκολέψει τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς) καθώς θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις του καλοκαιριού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Υδροχόο θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 19/9 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (1ο 51’), θα προκαλέσει ξαφνικά νευρικά ξεσπάσματα, Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 24/9 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή (3ο 32’), θα βοηθήσει να επιβάλλετε τις απόψεις σας μαχητικά αλλά όχι εριστικά. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 27/9 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο (4ο 35’), θα δώσει θάρρος, τόλμη και υγιής φιλοδοξία. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 11/10 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη(10ο 13’), ρίχνεται με πάθος στις ερωτικές σχέσεις αλλά τα συναισθήματα τους έχουν μικρή διάρκεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 19/10 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (14ο 20’), δίνει δυσκολία στην συγκέντρωση, ενώ μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εριστική συμπεριφορά και αδιακρισία. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 10/11 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη (26ο 38’), η έκφραση του πάθους γίνεται με αρμονία , ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις οικονομικές υποθέσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 15/11 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό(29ο 40’), τονίζει την εφευρετικότητα και δίνει τέλεια αντανακλαστικά. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή . Ο νέος κύκλος γνωριμιών σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική σας καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα βρεθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει απέναντι σε θέματα τα οποία σας είχαν προβληματίσει στις αρχές του καλοκαιριού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε θέματα που αφορούν το εξωτερικό ενώ ευνοεί ιδιαίτερα και τα θέματα Ανώτερων Σπουδών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να  προχωρήσετε στην ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν τρίτους, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει την libido.

ΛΕΩΝ

Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα βγάλει στην επιφάνεια η επιστροφή του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα λείψουν οι εντάσεις ενώ είναι πιθανό ορισμένες σχέσεις να φτάσουν στο τέλος τους με εκρηκτικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας ξαφνικά θα γίνουν φρενήρης . Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στις αποσκευές του νέες επαγγελματικές ευθύνες. Επίσης θα σας δώσει την  δύναμη που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργείτε ακούραστα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι πιθανό να προκύψει και ένας θυελλώδης έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα αναμοχλεύσει η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Στην προσπάθεια σας να βρείτε τις καλύτερες λύσεις θα έρθετε πολλές φορές σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τέλος των διακοπών θα σημάνει  η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Η παραμονή του θα εγκαινιάσει μια περίοδο πολλών μετακινήσεων και αλλεπάλληλων συναντήσεων. Όμως όσο κουραστικό και αν φαίνεται τα θετικά αποτελέσματα αυτής της περιόδου θα τα δείτε με το που θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σας και η επιστροφή του στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πάρα πολλά έξοδα. Εκτός όμως από την φαινόμενη σπατάλη των οικονομικών σας πόρων θα ενεργοποιήσει την ανάγκη σας για ερωτικές περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης για εσάς τους Υδροχόους. Η ανάγκη σας να προχωρήσετε στην υλοποίηση , θα σας κάνει πολλές φορές βιαστικούς και απρόσεχτους, ενώ θα σας εξαναγκάσει να διώξετε από τη ζωή σας ότι θεωρείτε περιττό.

ΙΧΘΥΣ

Μια δημιουργική περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας, ενώ είναι πιθανό να δημιουργήσει και έντονο παρασκήνιο γύρω σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u