Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, Κλείστε τα αυτιά σας στο τραγούδι των σειρήνων

Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, Κλείστε τα αυτιά σας στο τραγούδι των σειρήνων

Oroskopos.tv


Στις 13/9 ο Ερμής από την Παρθένο θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες (14ο 54’). Όταν ο πλανήτης της νόησης συναντά τον πλανήτη της φαντασίας τα πράγματα περιπλέκονται. Με την όψη αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε κάτω από πίεση γι’ αυτό και μπαίνουμε στην διαδικασία να χτίσουμε ένα δικό μας κόσμο, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ, μας βάζει στην διαδικασία να κινηθούμε βάση του συμφέροντος παραπλανώντας τόσο των εαυτό μας όσο και τους άλλους ή πολύ απλά πλάθοντας ιστορίες με σκοπό να εντυπωσιάσουμε τους άλλους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους. Παρθένους. Τοξότες. Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 4ημέρες -/+

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Τα  μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε εσείς οι Κριοί. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει αφηρημένους με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη ή να αμελήσετε σημαντικά πράγματα στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του για να μην ακούσει το τραγούδι των σειρήνων  έτσι πρέπει να κάνετε και εσείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα φέρει κοντά σας άτομα που θα σας υποσχεθούν πάρα πολλά, εσείς απλά μην τους πιστεύετε γιατί η πρόθεση τους θα είναι να σας παραπλανήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη δέχεστε και εσείς τις δονήσεις της. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα σας, καθώς είναι πιθανό να προκαλέσει αναβολές στο πρόγραμμα σας ή απώλειες αντικειμένων με τα οποία είστε συναισθηματικά δεμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πίστευε και μη ερεύνα δεν ισχύει για εσάς τους Καρκίνους. Κάτω από την επιρροή της αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις πληροφορίες που θα σας δώσουν, και να μην τις πιστέψετε εάν πρώτα δεν τις διασταυρώσετε, γιατί είναι πιθανό να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΛΕΩΝ

Το ευαίσθητο σημείο σας είναι ότι θέλετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που να σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Κάτω από την επιρροή της αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα καλά λόγια που θα ακούσετε από ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους γιατί το πιθανότερο είναι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια σύγχυση μέσα σας , με αποτέλεσμα να διαστρεβλώσετε την αλήθεια  γύρω σας και να δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι η καθημερινότητα σας έχει κουράσει. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας μια παράλληλη πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λένε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, και αυτό είναι αλήθεια. Η όψη αντίθεσης όμως που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα φέρει δίπλα σας ανθρώπους που κάθε άλλο παρά πραγματικά λαμπεροί και αληθινοί θα είναι. Γι’ αυτό προσοχή!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παιδική σας ψυχή και καλοπροαίρετη διάθεση σας πολλές φορές σας δημιουργεί προβλήματα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα φέρει κοντά σας ανθρώπους που θα εκμεταλλευτούν την επιθυμία σας για επαγγελματική άνοδο και θα σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ότι και αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε, είτε σας αρέσει είτε όχι, προσπαθείτε να το ολοκληρώσετε με συνέπεια. Εξαιτίας όμως της αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα είναι πιθανό να είστε αφηρημένοι και να παραλείψετε άθελα σας σημαντικά πράγματα με αποτέλεσμα να φανείτε ασυνεπείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο  τρόπος με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας πολλές φορές έρχεται σε κόντρα με το περιβάλλον σας. Η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα θα φέρει κοντά σας ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι έχουν την ίδια οπτική θέασης με εσάς, ενώ ο πραγματικός σκοπός τους είναι να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ

Ως παιδιά του Ποσειδώνα, όταν δεν αντέχετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας δημιουργείτε τον δικό σας κόσμο. Κάτω από την επιρροή της αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα θα προσπαθήσετε να πουλήσετε το παραμύθι σας για λόγους εντυπωσιασμού.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u