Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

Oroskopos.tv


Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (18ο 49’). Ο Ερμής εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική ικανότητα, ενώ ο Πλούτωνας εκφράζει την δύναμη της θέλησης, τον μαγνητισμό, και την κληρονομικότητα μας  και είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου έχουμε την ενστικτώδη ικανότητα να ψυχολογούμε τις καταστάσεις γύρω μας με ιδιαίτερη ευκολία, να προχωρούμε τις έρευνες μας σε βάθος, να παίρνουμε αποφάσεις μετά από βαθιά σκέψη, και να αποσπούμε πληροφορίες με μεγάλη ευκολία. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα σας μπαίνει σε νέα τροχιά. Με τη βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα μια κρυφή πληροφορία θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας και θα βάλει τις βάσεις για την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση την μελετάτε με πολύ προσοχή. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει παρατηρητικούς και θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να έχετε έντονα εξομολογητική διάθεση απέναντι στα οικεία σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ο άνθρωπος που όλοι μπορούν να σας εμπιστευτούν τα πιο βαθιά τους μυστικά. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον θα έρθουν σε εσάς για να σας εκμυστηρευτούν τα πιο κρυφά τους μυστικά.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο κουραστικές αλλά ταυτόχρονα εποικοδομητικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας φέρει μια πληροφορία, σκέτο χρυσάφι,  την οποία αν αξιοποιήσετε σωστά μπορεί να εξελιχθεί σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο λέτε τις αλήθειες σας είναι πολλές φορές καυστικός. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια το ιδιαίτερο χιούμορ σας το οποίο κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν black.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σχεδίων σας μέσα από βαθιά σκέψη, ενώ είναι πιθανό να υπάρχει γύρω σας έντονο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας , σας κάνουν ακαταμάχητους. Η θετική όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να πείσετε και το πιο απαιτητικό μέλος του κοινωνικού σας κύκλου καθώς θα δώσει μαγνητική δύναμη στον λόγο και στην φωνή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον πιο εύστοχο τρόπο θα ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Τοξότες. Οι συζητήσεις που θα έχετε στον επαγγελματικό σας χώρο κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα εξαργυρωθούν πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την ικανότητα όταν μπαίνετε σε ένα χώρο να αντιλαμβάνεστε την κατάσταση που επικρατεί. Η θετική όψη που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε με τον πιο εύστοχο τρόπο στις συνθήκες που θα συναντήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μομφή που σας ρίχνει το φιλικό σας περιβάλλον είναι ότι είστε αποστασιοποιημένοι από ότι συμβαίνει γύρω σας. Η θετική όψη τριγώνου θα σας βοηθήσει ώστε με καθαρό μυαλό να εισχωρήσετε στα βάθη της ψυχής σας και να επικοινωνήσετε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΥΣ

Η γλυκιά σας παρουσία και η αέρινη αύρα σας τραβά όλα τα βλέμματα. Κατά τη διάρκεια των κοινωνικών και διαπροσωπικών επαφών που θα έχετε, κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα, θα ψυχανεμιστείτε την κατάσταση που επικρατεί και θα τραβήξετε την προσοχή με τις εύστοχες παρατηρήσεις σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, Κλείστε τα αυτιά σας στο τραγούδι των σειρήνων

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/9 ο Ερμής από την Παρθένο θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u