Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

Oroskopos.tv


Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (19ο 31’). Ο Ερμής εκφράζει την επικοινωνία και την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον γύρω μας, ενώ ο Δίας είναι ο χαρούμενος δάσκαλος,  έχει άμεση σχέση με την επέκταση, την δικαιοσύνη και είναι αυτός που καθορίζει την έννοια των αξιών μας. Στην συνύπαρξη των δυο αυτών πλανητών ο Δίας έρχεται να δώσει στον Ερμή τεράστιες νοητικές δυνατότητες προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου έχουμε ευκολία στην διευθέτηση σημαντικών υποθέσεων, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, ευχάριστες συναντήσεις, ενώ ευνοεί την αγορά μεταφορικού μέσου. Η όψη  θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες  και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με την διευθέτηση των οικονομικών υποθέσεων που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Τράπεζες, Εφορία) ασχολείστε αυτή την εποχή εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Δία θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν με μεγάλη ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των σχεδίων σας αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα φέρει χαρά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οικογενειακές σας σχέσεις έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Δία θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν στιγμές που αισθανθήκατε αρκετά πιεσμένοι. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού, η θετική όψη εξαγώνου θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Μια βόλτα στα μαγαζιά πάντα σας φτιάχνει το κέφι. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης  Ερμή – Δια θα πραγματοποιήσετε συμφέρουσες αγορές για το χώρο του σπιτιού σας  και την οικογένεια σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως παιδιά του Ερμή σας ελκύει ότι έχει σχέση με την επικοινωνία και την κίνηση. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δια σας ευνοεί να προχωρήσετε σε αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού(π.χ. Η/Υ, κινητό) ή ενός μεταφορικού μέσου.

ΖΥΓΟΣ

Σε περίοδο έντονης προετοιμασίας βρίσκεστε εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας φέρει μια πολύ καλή ιδέα την οποία αν αξιοποιήσετε σωστά μπορεί να μετατραπεί σε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επέκτασης Δια στο ζώδιο σας τον τελευταίο χρόνο έχει βάλει τις βάσεις για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία σας υπόσχεται  ότι θα περάσετε χαρούμενες στιγμές στις κοινωνικές σας εμφανίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας προετοιμάζει τις αλλαγές που θα συντελεστούν σύντομα στη ζωή σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε μια σημαντική επαγγελματική σας υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ανάγκη από στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι ως μέλος ενός συλλόγου ή μιας κοινωνικής ομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θεμέλια για σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Ως γνήσια ψαράκια έχετε την ικανότητα να ελίσσεστε. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις γραφειοκρατικές σκοπέλους και να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας σημαντικής συνεργασίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, Κλείστε τα αυτιά σας στο τραγούδι των σειρήνων

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/9 ο Ερμής από την Παρθένο θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u