Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

Oroskopos.tv


Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου, στο Σταθερό Σταυρό,  με τον κυβερνήτη του Υδροχόου  τον Ουρανό, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (1ο 52’). Η όψη μεταξύ των δύο πλανητών είναι σαν να ανάβει κανείς σπίρτο σε μπαρουταποθήκη, αυτό που θα συμβεί θα είναι ΕΚΡΗΞΗ!!!!  Αυτό συμβαίνει γιατί  μια τεράστια συσσώρευση ενέργειας που αναζητά διέξοδο ,και  εξαιτίας της δυναμικής της όψης το μόνο σίγουρο είναι η ανατροπή. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  7ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη οι δονήσεις του επηρεάζουν έμμεσα και εσάς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβετε μέσα σας, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου δύσκολο για εσάς. Για άλλη μια φορά θα  βγείτε δυναμικά μπροστά και θα  υποστηρίξετε με πάθος τις απόψεις σας στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας είναι τόση πολύ που δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα είναι η αιτία των  ξαφνικών νευρικών ξεσπασμάτων σας, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει σημαντική αφορμή.  Προσοχή όμως, γιατί στο τέλος θα νιώθετε άδειος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αχαρτογράφητα νερά νιώθετε ότι ταξιδεύετε. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού, θα προκαλέσει έντονες εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα στις πεποιθήσεις σας και στις νέες σας εμπειρίες. Αυτό που όμως πρέπει να σας δίνει δύναμη είναι πως μέσα από την σύγκρουση και αποδόμηση του παλιού και φθαρμένου με το καινούργιο, έρχεται η προσωπική μας ανάπτυξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα δύσκολα μονοπάτια της αυτογνωσίας  θα σας οδηγήσει η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού, όμως αυτή η μετάβαση δεν θα γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο, ωστόσο, θα αποτελέσει την αιτία για να αλλάξετε μέσα σας τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξει η συμμετοχή σας σε μια κοινωνική ομάδα.

ΛΕΩΝ

Με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα βγάλει στην επιφάνεια, με έντονο τρόπο,  τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Να θυμάστε ότι η έκρηξη δεν είναι λύση αλλά καταστροφή , γι’ αυτό προσπαθήστε να διοχετεύσετε αυτή σας την ενέργεια δημιουργικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ρουτίνα είναι άγνωστη λέξη για εσάς. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα κάνει την ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας ηλεκτρισμένη. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον λόγο σας (προφορικό και γραπτό) ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συναδέλφους που βρίσκονται μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού, είναι για εσάς  η κινητήριος σας δύναμη, η οποία θα  βγάλει στην επιφάνεια την δημιουργική πλευρά του εαυτού σας που τόσο καιρό καταπιέζατε από φόβο μην σας απορρίψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε άβολα και περίεργα . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό, θα βγάλει ακραίες συμπεριφορές  και νευρικά ξεσπάσματα στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και να μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει πάνω στην παρόρμηση της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι τόσες πολλές , με αποτέλεσμα, να νιώθετε ότι η μέρα δεν σας φτάνει. Προσοχή όμως, γιατί εξαιτίας της  όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα είστε βιαστικοί  και απρόσεχτοι κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως είστε συντηρητικοί και μετρημένοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν θέλετε δεν μπορείτε να προκαλέσετε.   Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα είναι η αφορμή για να βγάλετε στην  επιφάνεια  μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, η οποία είναι προκλητικά δημιουργική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε ότι είστε πυροτεχνουργοί και κρατάτε στα χέρια σας έναν εκρηκτικό μηχανισμό έτοιμο να εκραγεί.  Η όψη τετράγωνου Άρη – Ουρανού δεν είναι τίποτα άλλο για εσάς παρά ένα εκρηκτικός μηχανισμός , που για να μην εκραγεί  και προκαλέσει καταστροφές, θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διαχειριστείτε τα νευρικά ξεσπάσματα που θα έχετε. Να θυμάστε πως ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος που μπορεί κάποιος να έχει.

ΙΧΘΥΣ

Η μεταμόρφωση του χρυσόψαρου σε πιράνχας προκαλεί ξάφνιασμα και εντύπωση. Έτσι και εσείς οι Ιχθύες  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα μετατραπείτε σε επιθετικά πιράνχας χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αφορμή. Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε, καλό θα ήταν, να μην είστε  προκλητικοί με τους συνομιλητές σας  γιατί αυτή η στάση  δεν θα λειτουργήσει προς όφελος σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!