Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

Oroskopos.tv


Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη της Παρθένου Ερμή και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (28ο 03’). Η συνάντηση των δύο πλανητών δίνει εξωστρέφεια, επικοινωνιακή άνεση, ευχάριστες μετακινήσεις, από την άλλη πλευρά όμως μας κάνει να βλέπουμε της καταστάσεις  με συγκεκριμένο τρόπο. Από τη στιγμή που αυτή η όψη πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουμε την τάση να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και παράλληλα να γίνουμε και λιγάκι επικριτικοί. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Τοξότες) των πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου του Ήλιου με Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς με τους συνεργάτες σας. Στις συζητήσεις που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας θα καταφέρετε να διαφημίσετε την δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η σύνοδος Ήλιου με τον Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο της  Παρθένου, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με ιδιαίτερη άνεση, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την δημοτικότητα σας στον φιλικό σας κύκλο .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δυνατό σας χαρτί είναι ο λόγος σας . Η σύνοδος Ήλιου –Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις και τις μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ,ο εκφραστικός σας λόγος θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η συνάντηση που θα έχει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος με τον  Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, δίνοντας άνεση στον λόγο σας, θα σας κάνει εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές κινήσεις. Οι συμφωνίες που θα κάνετε κάτω από την επιρροή της όψης πολύ σύντομα θα είναι ανακοινώσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου,  θα είναι η αφορμή για να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βασική σας έγνοια αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Κάτω από την επιρροή της συνόδου Ήλιου – Ερμή στο  ζώδιο της Παρθένου θα έχετε χρήσιμες συναντήσεις με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ψάχνετε να βρείτε με ποιο τρόπο θα επεκτείνετε την δουλειά σας. Η σύνοδος Ήλιου Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και εκτός συνόρων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι οικονομικές σας συνεργασίες. Η όψη συνόδου  του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο για εσάς τρόπο μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Ένας από τους τομείς που σας απασχόλησε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες είναι  ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 10/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουραν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u