Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

Oroskopos.tv


Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξαιτίας της Ερμαφρόδιτης φύσης του αλλά και γιατί είναι ο μόνος που χρωματίζεται από τις όψεις που κάνει. Σε ένα ωροσκόπιο  εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική – αντιληπτική  ικανότητα του ατόμου. Από τη Μυθολογία γνωρίζουμε  ότι οι ικανότητες του Ερμή, όπως η ευστροφία, η πονηρία και η ταχύτητα ως γοργοπόδαρος με την οποία μπορούσε να μεταφέρει τις ειδήσεις από τα μέρη που επισκεπτόταν από και προς τον Δία, τον έκανε ιδιαίτερα χρήσιμο προς τους άλλους Θεούς γι’ αυτό και του εμπιστευότανε διάφορες αποστολές.

Βασικό αίτημα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού είναι η αρμονία στο λόγο και στην σκέψη. Δεν έχει την δική του άποψη γιατί δεν του αρέσει να διαφωνεί,  έστω και αν στο τέλος διαφωνούν οι άλλοι μαζί του , αναγκάζοντας τον να εκπαιδευτεί στο να έχει δική του άποψη. Αποφεύγει να καλύψει όλο το φάσμα των πληροφοριών και ασχολείται μόνο σε ότι έχει αρμονία, ενώ οι διπλωματικές τους ικανότητες μπορούν να τον κάνουν εξαιρετικό σύμβουλο γάμου.

Στις 22/9 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/10.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να παίξει το ρόλο του διαμεσολαβητή στις διαπροσωπικές σχέσεις και να βοηθήσει ώστε να επανέλθει η αρμονία και η ισορροπία σε αυτές. Η επικοινωνία γίνεται πιο γλυκιά και τρυφερή.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Ζυγού, θα είναι τα ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και οι Λέοντες και οι Τοξότες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και να καταφέρουν να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού θα έχει τις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 23/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο(2ο 47’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, φέρνει νέες ευθύνες και γενικά θα μας κάνει να βλέπουμε τις καταστάσεις από την όχι και τόσο αισιόδοξη πλευρά τους. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Στις 24/9 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (3ο 25’), ενισχύει τον δυναμισμό, βοηθάει να αντιδράμε πολύ γρήγορα στις καταστάσεις, ενώ ενισχύει τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

  • Στις 3/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα(18ο 45’), ευνοεί υπόγειες κινήσεις, ενισχύει τις εμμονές ιδέες και μας κάνει να βλέπουμε τις καταστάσεις όχι και τόσο αισιόδοξα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία τόσο στις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μπορέσετε να πείτε ότι σας ενοχλεί με πιο ήρεμο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στο 6ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει την ηρεμία στο χώρο της εργασίας σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας θα εξομαλυνθούν και θα επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία στην καθημερινή σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα κάνει τον λόγο σας πιο εκφραστικό. Το παιχνίδι του φλερτ θα γίνει πιο έντονο ενώ πολλοί/ες θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι οικογενειακές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα αναδείξει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του το δυνατό σας χαρτί θα είναι ο εκφραστικός σας λόγος (προφορικός και γραπτός), ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι ,  να προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο νέα πρόσωπα θα μπούνε στη ζωή σας τα οποία θα κατακτήσετε όχι μόνο με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά κυρίως με την δύναμη του μυαλού σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την δυνατότητα να επιβάλλετε τις απόψεις σας χωρίς φόβο και ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδο προετοιμασίας θα εγκαινιάσει για εσάς τους Σκορπιούς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας τα οποία θα κάνετε πράξη μόλις ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά την διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα μέσα από φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα φέρει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη σας και ταυτόχρονα να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ανάσα δροσιάς θα είναι για εσάς τους Υδροχόους η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου από το εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποία θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους(π.χ. Δάνεια, Εφορία). Επίσης θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η επικοινωνία στο γάμο σας και να επανέλθει η αρμονία και ισορροπία στη σχέση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u