Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

Oroskopos.tv


Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό δάσκαλο τον Κρόνο (2ο 47’).  Η σχέση των δύο αυτών πλανητών, του Ερμή, που  είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της αντίληψης και του Κρόνου, που είναι ο αυστηρός δάσκαλος που βάζει τα όρια, χαρακτηρίζεται από πολλές διακυμάνσεις. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου θα αναγκαστούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με άτομα που δεν είναι η επιλογή μας, θα μας φορτώσουν με νέες ευθύνες ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις εξαιτίας της σκληρής κριτικής που θα ασκηθεί ή της απαισιόδοξης οπτικής θέασης των πραγμάτων. Γενικά είναι μια σκληρή όψη που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας φορτώσει με νέες ευθύνες στο χώρο της δουλειάς, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αναγκαστικές συνεργασίες, γεγονός που δεν θα σας αρέσει. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, η κριτική σας απέναντι στον/ην σύντροφο σας θα είναι αρκετά σκληρή.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας θα προκαλέσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο. Θα πρέπει να ξέρετε ότι , η στάση σας απέναντι τους και ο ειρωνικός σας τρόπος δεν θα επηρεάσουν μόνον αυτούς αρνητικά αλλά και εσάς τους ίδιους, αφού θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μετωπική σύγκρουση θα βρεθεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας φέρει αντιμέτωπους απέναντι στα θέλω και στα πρέπει σας. Και μπορεί ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού να θέλει να διασκεδάσετε και να απολαύσετε το φλερτ, ο Κρόνος όμως έρχεται να σας θυμίσει τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις οικογενειακές σας αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γιατί απλά οι απόψεις τους συγκρούονται με τις δικές σας. Οι οποίες θα είναι πιο έντονες, αν ο/η σύντροφος σας τις υποστηρίζει με το ίδιο πάθος που υποστηρίζετε και εσείς τις δικές σας. 

ΛΕΩΝ

Παρόλο που σας αρέσουν οι κανόνες, θέλετε να είστε εσείς που τους βάζετε, και όχι να σας βάζουν οι άλλοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας σας, καθώς, θα αναγκαστείτε να λειτουργήσετε με τις οδηγίες των προϊσταμένων σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται επίσης, κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας καθώς είναι πιθανό να παρουσιασθούν προβλήματα στο μεταφορικό σας μέσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως το ζώδιο που εκπροσωπεί την προσφορά της υπηρεσίας, οι ευθύνες δεν σας τρομάζουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στις αποσκευές του νέες ευθύνες. Οι ευθύνες αυτές δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο επαγγελματικές, αλλά να έχουν τη μορφή μιας προσωπικής δέσμευσης.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να είστε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας, σας κάνει να αποφεύγετε να πείτε την γνώμη σας και να συμφωνείτε με όλους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και θα σας αναγκάσει να πάρετε θέση. Το αποτέλεσμα θα είναι, να υποστηρίξετε με τόση θέρμη τις απόψεις σας ώστε να απορρίψετε οτιδήποτε διαφορετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δοκιμασία θα μπει η ψυχραιμία και η υπομονή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα προκαλέσει προβλήματα ή καθυστερήσεις σε ένα επαγγελματικό σας ταξίδι. Να θυμάστε ότι ο εκνευρισμός και η απαισιοδοξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν κάνουν τον χρόνο να κυλά γρηγορότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως είστε πρόσχαροι και χαμογελαστοί, υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνετε ειρωνικοί και επικριτικοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας κάνει σκληρούς και επικριτικούς απέναντι στο φιλικό σας περιβάλλον αν νιώσετε ότι χάνετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυστηρότητα κυριαρχεί στη ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο θα σας κάνει πολύ αυστηρούς έως επικριτικούς απέναντι στους συνεργάτες σας. Πριν όμως εξαντλήσετε τα όρια της αυστηρής κριτικής, καλό θα ήτανε να θυμάστε ότι δεν βλέπουν όλοι τα πράγματα μέσα από τα δικά σας μάτια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η διάθεση σας περνάει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας βάλει στην διαδικασία να στήσετε τον εαυτό σας στον τοίχο, αφού κάτω από την επιρροή της θα δείτε  καταστάσεις που αντιμετωπίζετε πιο δύσκολες από ότι είναι στην πραγματικότητα, ενώ από την άλλη πλευρά  θα είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν ζείτε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις φιλικές σας σχέσεις, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε, εάν βάλετε όρια και δεν επιτρέψετε στους φίλους σας να ανακατευτούν στα οικονομικά σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u