Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

Oroskopos.tv


Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 στις 5:52 στο ζώδιο του Κριού (1ο 59ο ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 15ο της Παρθένου. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 1ο  – 7ο οίκο (στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων) σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και το μήνυμα της είναι πως για να κάνεις την επανάσταση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα πρέπει πρώτα να έχεις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες σου με το συναισθηματικό σου παρελθόν, ενώ θα συνεχίσουν να μας απασχολούν ζητήματα που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Επίσης, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό, και συνεχίζει να επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους. Λέοντες. Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, θα δημιουργήσει εντάσεις σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις χαρές τις ζωής, ωστόσο, αρνούνται να δούνε τις αλήθειες τους. Η παρουσία του Ποσειδώνα στην ακμή του οίκου των διαπροσωπικών σχέσεων, δείχνει, ότι θα έχουμε την τάση να φοράμε κόκκινα γυαλιά και να ωραιοποιούμε τις ερωτικές μας σχέσεις. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, δείχνει, ότι το δυνατό όπλο της κατάκτησης είναι ο αισθησιασμός.

ΚΡΙΟΣ

Η σύγκρουση του Εγώ με το Εμείς σε όλο της το μεγαλείο. Οι προσωπικές φιλοδοξίες θα έρθουν σε έντονη σύγκρουση με τις ανάγκες του συντρόφου. Η απελευθέρωση όμως έρχεται μέσα από την συνειδητοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσφέρω υπηρεσία δεν σημαίνει ότι θυσιάζομαι. Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας και το πόσο βοηθάτε τους άλλους μπορείτε να τα επικοινωνήσετε με διαφορετικό και πιο συνετό τρόπο. Ενώ είναι πιθανό να αποκαλυφθεί μια σχέση  από το χώρο της εργασίας σας και μέχρι τώρα είχε μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προ εκπλήξεων θα βρεθείτε εσείς οι Δίδυμοι. Καθώς κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου θα αντιληφθείτε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που εμπιστευόσασταν ήταν δίπλα σας μόνο από συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δίλλημα στο οποίο θα βρεθείτε εσείς οι Καρκίνοι είναι καριέρα ή οικογένεια. Η Πανσέληνος για άλλη μια φορά θα παίξει με το συναίσθημα σας, ενώ ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω απαιτεί να είστε αυστηροί με τις επιλογές σας και σας ζητά να κρίνετε  με την λογική και όχι με το συναίσθημα. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού δεν θα ήταν δύσκολη , καθώς φωτίζει την επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια, εάν δεν δεχόσασταν την δύσκολη επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού η οποία συνεχίζει να προκαλεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμέτωποι με τα πρέπει και τα θέλω σας θα σας φέρει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Κάτω από την επιρροή της θα νιώσετε ότι οι αξίες με τις οποίες είχατε δομήσει την ύπαρξη σας πρέπει να αλλάξουν εάν θέλετε να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Όταν η χαρά της ζωής έρχεται μέσα από τη σχέση και η ολοκλήρωση της ύπαρξής μας έρχεται μέσα από την επανάσταση τα πράγματα δυσκολεύουν. Η συμμετοχή του Κρόνου με όψη τετραγώνου απαιτεί πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για τη ζωή σας να σκεφτείτε με λογική και σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας με τους συναδέλφους σας. Η κατάσταση δεν θα ήταν τόσο δύσκολη εάν δεν βρισκόσασταν κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού η οποία συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις φιλικές σας σχέσεις. Η συμμετοχή του Κρόνου σε όψη τετραγώνου θα σας κάνει πιο αυστηρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έμμεσος πρωταγωνιστής της Πανσελήνου είστε εσείς αφού σε αυτή έχει συμμετοχή ,ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα σας κάνει πιο αυστηρούς απέναντι στην οικογένεια σας και στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα θα βγάλει στην επιφάνεια η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Φυσικά αυτό δεν θα ήταν τόσο έντονο εάν δεν βρισκόσασταν κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού η οποία προκαλεί ξαφνικές εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα σας κάνει απαιτητικούς και κτητικούς απέναντι στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτή θα σας κάνει να δημιουργήσετε σχέσεις που βασίζονται στο συμφέρον.

 Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 10/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουραν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u