Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, Απολαμβάνω την χαρά της δράσης !!

Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, Απολαμβάνω την χαρά της δράσης !!

Oroskopos.tv


Στις 27/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο Υδροχόου (4ο 48’). Ο Ήλιος είναι η ενέργεια, η χαρά της ζωής εκεί που πρέπει να πάρουμε τα βιώματα της ,ενώ ο Άρης  που έχει σχέση με την δράση συνδέεται υπερέκκριση της αδρεναλίνης, της ορμόνης που εκκρίνει ο οργανισμός όταν νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο. Η σχέση των δυο αυτών πλανητών μας δείχνει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει η ροή αυτής της ενέργειας ώστε να είναι για εμάς ασφαλής και χρήσιμη. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου έχουμε  υγιής φιλοδοξία, τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε την χαρά του αγώνα. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 12 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα σας βοηθήσει να αναλάβετε πρωτοβουλίες στις φιλικές σας σχέσεις. Με θάρρος και τόλμη και αποφασιστικότητα θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας, χωρίς όμως να έρθετε σε κόντρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας ήταν ηλεκτρισμένη. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε γρήγορα και με αποφασιστικότητα εκκρεμότητες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει ώστε με αποφασιστικότητα να προχωρήσετε στην προώθηση των δημιουργικών σας σχεδίων. Επίσης, θα σας ωθήσει να ξαναρχίσετε το αγαπημένο σας σπορ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της προσοχή σας βρίσκονται οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση ώστε να κλείσουν σύντομα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ενισχύσει την libido σας.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις θέσεις στους φίλους και στους συνεργάτες σας με ήρεμο τρόπο. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να έρθετε ερωτικά πιο κοντά με τον/ην σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι κάτι παραπάνω από έντονοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα σας βοηθήσει από την μια πλευρά να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, ενώ  παράλληλα πάρετε πρωτοβουλίες στο χώρο της εργασίας με σκοπό να προβάλετε την δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Γεμάτη εκπλήξεις είναι η φετινή γενέθλια χρονιά σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας γεμίσει με ενέργεια, αποφασιστικότητα και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης , θα αφυπνίσει την επιθυμία σας για φλερτ και νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις τελικές αποφάσεις,  και συγκεκριμένα για την διαδρομή που θα ακολουθήσετε, ώστε,  σύντομα οι ιδέες σας θα γίνουνε πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο στόχος σας αυτή την χρονική περίοδο είναι να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας  με δυναμισμό και τόλμη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να προκύψουν ερωτικές κατακτήσεις μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασικός σας στόχος αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας και η κοινωνική σας καταξίωση. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, χωρίς όμως να δημιουργήσετε αντιπαλότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και με αποφασιστικότητα να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας που έχουν σχέση είτε με το εξωτερικό, είτε με την εκπαίδευση σας. 

ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε πολύ έντονα την ανάγκη να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές μέσα σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση  να παλέψετε με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u