5η Διάσταση !


Υπάρχει η Πέμπτη Διάσταση;

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια «μετατόπιση των Αιώνων», όπως είχε προβλεφθεί από τους αρχαίους, είμαστε πράγματι στο ξημέρωμα της Εποχής του Υδροχόου και της Γης και η ανθρωπότητα βιώνει μια ζωτικής σημασίας στροφή και μεταφορά από το ένα τρίτο στο ένα πέμπτο των διαστάσεων των συχνοτήτων .

Η αλλαγή αυτή  αναφέρεται ως η «Ώρα που Δεν υπάρχει χρόνος».

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μεταβατική περίοδο της τέταρτης διάστασης, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι κολλήσαμε σε μια μηχανή του χρόνου καθώς η Γη περνά μέσα από μια γρήγορη μετάβαση στο χώρο και το χρόνο.

Σε όλη αυτή τη μετάβαση του πλανήτη και της ανθρωπότητας μας θα συνεχίσουν να βιώνουν τις ριζικές αλλαγές στη συχνότητά τους, που αντιστοιχεί αλχημικά ένα μακιγιάζ της συνείδησης.

Θα μπούμε στην πέμπτη διάσταση το 2013.

Σε ποια στιγμή ο κόσμος που γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσουμε θα περάσει μέσα από ριζικές αλλαγές, ώστε να μπορούμε να ζούμε σε αυτή τη νέα διάσταση που έχουν ήδη αρχίσει να εκδηλώνονται μέσα στην πραγματικότητά μας. Μπαίνουμε σε έναν εντελώς νέο τρόπο της ύπαρξης.

Σε αυτή την περίοδο της ταχείας Γης και της ανθρώπινης εξέλιξης, η ανθρωπότητα είναι το άνοιγμα της μεταβίβασης  της μετασχηματιστικής ενέργειας μια μορφής που θα έρθει μέσα από τη ανάβαση μας στο νέο πέμπτο τρισδιάστατο κόσμο.

Η ενεργειακή φύση όλων των στοιχείων μέσα στο Σύμπαν θα υποβληθεί σε ριζικές αλλαγές δόνησης και συχνότητας, λόγω της θεϊκά ενορχηστρωμένης μεταβολής και με σημαντικά αστρολογικά γεγονότα.

Σε αυτές τις στιγμές της εξέλιξης το 2012

Ήταν η μεταβατική περίοδος που εμφανίζεται για να δημιουργήσει μια «πόρτα» μία ευκαιρία για την ενεργειακή συνείδηση της Γης που μόνη της κάνει μια αλλαγή στη διαδικασία της ανάληψή της άλλης διάστασης.

Σε αυτές τις στιγμές, η ταχεία καθαρισμού και αναζωογόνησης συμβαίνει στον πλανήτη, λόγω των έντονων ενεργειών που δραστηριοποιήθηκαν μέσα στο Σύμπαν.

Η «Εποχή της μετάβασης» είναι ζωτικής σημασίας για τα στάδια της ανόδου τόσο για τη Γη όσο και για την ανθρωπότητα.

Στην «εποχή της μετάβασης», συμβαίνουν μεγάλες ανακατατάξεις στην Γη και κοσμικά γεγονότα λόγω των ενεργειακών αλλαγών που συμβαίνουν στο Σύμπαν για να υποστηρίξει τη διαδικασία της ανάληψης.

Τα γεγονότα αυτά μπορούν να περιλαμβάνουν έντονη αστρική δραστηριότητα και αστρολογικές ευθυγραμμίσεις μέσα σε φυσικές καταστροφές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν,

Έχει υπάρξει ταχεία εξαφάνιση των ζωικών ειδών τέλος ή ολοκλήρωση των πολιτισμών λόγω της έντονης δραστηριότητας της Γης από μεγάλες κλιματικές μεταβολές.

Οι αρχαίοι είχαν μια κατανόηση εκ των προτέρων για το επίπεδο της περιστροφής των πλανητών και τα αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.

Ιερά κείμενα γράφτηκαν όπως και προφητείες ορισμένες φορές, για τις ριζοσπαστικές κινήσεις της Γης και τις κοσμικές εκδηλώσεις που θελαν να συντρίψουν την προηγούμενη κατάσταση, λόγω των ουράνιων δυνάμεων που συμβαίνουν στο σύμπαν μας.

Τα κοσμικά γεγονότα δημιουργούν μαγνητικές μετατοπίσεις δικτύων και ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές στο εσωτερικό της Γης, ώστε, το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση περνούν σε εκ περιτροπής βήματα για να εξελιχθούν σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης και πραγματικότητας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u