Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός

Oroskopos.tv


Ο άντρας Ζυγός και η γυναίκα Ταύρος κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς. Η χωρίς προσπάθεια ομορφιά του Ζυγού και οι κοινωνικές του χάρες είναι αυτά που ψάχνει η γυναίκα Ταύρος σε έναν σύντροφο. Θα σκέφτονται το και θα εκτιμούν την ομορφιά και τη καλή ζωή. Εξισορροπούν ο ένας τον άλλον πολύ όμορφα. Ο άντρας Ζυγός θα βγάλει τη γυναίκα Ταύρο από το σκοτάδι και θα την οδηγήσει στην αισιοδοξία. Ο άντρας Ζυγός θα θεωρήσει τη διάθεσή της υπερβολική για αυτόν και για τα γούστα του. Η γυναίκα Ταύρος ίσως νιώσει την ανάγκη για περισσότερη κατανόηση αι αφοσίωση με τον άντρα Ζυγό. Δώστε ο ένας στον άλλον χώρο και θα επιβιώσετε από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Η μακροχρόνια σχέση, εξαρτάται από τους στόχους ων δύο ατόμων. Ο άντρας Ζυγός είναι κάποιος που μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα Ταύρο να περιποιείται καλύτερα τον εαυτό της και να βγαίνει από το σπίτι της μία στο τόσο. Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε όλοι είναι να ρίξουμε μία ρεαλιστική ματιά. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σχέση.

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Ζυγός μοιράζονται την επαφή ης Αφροδίτης, καθώς είναι κυβερνήτης και των δύο ζωδίων. Ακούγεται σαν τη τέλεια σχέση, και μπορεί να είναι, ωστόσο πρέπει πρώτα να λύσουν τις διαφορές τους στο τρόπο που εκφράζουν την φύση της Αφροδίτης που έχουν μέσα τους. Η γυναίκα Ταύρος είναι περισσότερο περιορισμένη από τον άντρα Ζυγό. Εκείνος χρειάζεται να συζητά τα πάντα και αποζητά έγκριση, ενώ εκείνη είναι σταθερή στις απόψεις της και δεν αλλάζει γνώμη. Σεξουαλικά, θα υπάρξει αρκετό πάθος και αφοσίωση. Σε αυτή τη σχέση είναι σημαντικό να θυμάστε πως ο άντρας Ζυγός προτιμά τον κομψό και ρομαντικό έρωτα, αλλά μία στο τόσο θα ευχαριστεί τη γυναίκα Ταύρο με τον παλιό και παραδοσιακό τρόπο.

Οι γυναίκες Ταύροι είναι καλλιτεχνικές, ρομαντικές και βαθιά αισθησιακές. Λατρεύουν τη τέχνη και την ομορφιά. Για να την προσελκύσετε, να είστε ευαίσθητοι απέναντι στο χρήμα, ρομαντικοί και πιστοί. Δείξτε της πως αγαπάτε το σπίτι, πως θέλετε δέσμευση και πως είστε αξιόπιστοι. ΟΙ Ταύροι είναι αισθησιακοί και λατρεύουν την σωματική στοργή.

Βέβαια είναι σχετικά δύσκολο να δημιουργήσουν αυτοί οι δύο μια μακροχρόνια σχέση. Ο Ταύρος είναι προβλέψιμος, σταθερός και προσγειωμένος. Ο άντρας Ζυγός είναι λιγότερο προβλέψιμος, περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός. Η γυναίκα Ταύρος είναι λιγότερο ευέλικτη όταν παίρνει αποφάσεις και η σκέψη της είναι σταθερή. Ο άντρας Ζυγός επικοινωνεί για τα πάντα, μοιράζεται σκέψεις και απόψεις. Το θετικό είναι πως και οι δύο είναι αισιόδοξοι, λατρεύουν την ομορφιά και την πίστη σε ένα σύντροφο.

Η γυναίκα Ταύρος έχει απίστευτες αντοχές. Αυτό που την ερεθίζει περισσότερο είναι το άγγιγμα. Τα παιχνίδια και οι ρόλοι είναι από τα αγαπημένα της στη κρεβατοκάμαρα. Αυτά  τα παιχνίδια θα είναι διασκεδαστικά και γεμάτα αισθησιασμό. Το σεξ με τον άντρα Ζυγό είναι μαγευτικό, καθώς είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Ωστόσο, προτιμά μία πιο πνευματική προσέγγιση σε συνδυασμό με αισθησιακή συζήτηση και ρομαντικό διάβασμα, αντί για την έντονη σωματική δραστηριότητα. Το σεξ με τον άντρα Ζυγό πρέπει να είναι κομψό, αλλά είναι επίσης και δημιουργικός εραστής.

Αστρολογικά, η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Ζυγός δεν είναι απαραίτητα συμβατοί. Ωστόσο, οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τους συμβιβασμούς τους, και η γυναίκα Ταύρος είναι τόσο πεισματάρα που δεν θα τα παρατήσει μέχρι να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Η κοινή τους αγάπη για ομορφιά, ρομάντζο και για το σπίτι, είναι η κόλα που θα συγκρατεί αυτή τη σχέση.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u