Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Προσοχή στις εμμονές…

Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Προσοχή στις εμμονές…

Oroskopos.tv


Στις 3/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον μυστηριώδη Πλούτωνα (18ο 45’).  Η σχέση των δύο αυτών πλανητών, του Ερμή, που  είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της αντίληψης και του Πλούτωνα που είναι ο πλανήτης του έντονου μαγνητισμού και της ισχυρής θέλησης. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα η οποία είναι από τις πιο απαιτητικές στη διαχείριση της όψη, εξαντλούμε την πρακτικότητα μας για να πετύχουμε υπόγειους σκοπούς, ενώ θα βγάλει στην επιφάνεια την όχι και τόσο αισιόδοξη πλευρά του εαυτού μας και νευρωτικά συμπλέγματα, ενώ από την άλλη πλευρά οι έμμονες ιδέες μας κατατρέχουν, Γενικά είναι μια σκληρή όψη που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο γύρω από νέα επαγγελματικά σας βήματα. Προσοχή γιατί είναι πιθανό ορισμένοι συνεργάτες σας να σας συκοφαντούν πίσω από την πλάτη σας ή προσπαθούν να υπονομεύσουν την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εξωτερικά εμπόδια που βάζουν τρίτοι στο δρόμο σας θα κληθείτε να αναγνωρίσετε και να ξεπεράσετε. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα πρέπει να θωρακιστείτε απέναντι στη δυσπιστία των συναδέλφων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Την γρήγορη εξέλιξη σας θα φρενάρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα, κάτω από την επιρροή της θα πρέπει να ξεπεράσετε τα αρνητικά σενάρια που θα σας δημιουργηθούν εξαιτίας των καθυστερήσεων που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αχαρτογράφητα νερά νιώθετε ότι ταξιδεύετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσουν εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις τόσο στις οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στην επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας. Ψυχραιμία, και μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να δηλητηριάσουν την ψυχή σας. 

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι την καλή σας καρδιά και την γενναιοδωρία σας κάποιοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα γίνετε καχύποπτοι απέναντι στους συνομιλητές σας. Το να προστατεύεται τον  εαυτό σας δεν είναι κακό, κακό είναι να αφήνετε τις έμμονες ιδέες να σας κυριεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής σας βρίσκονται οι οικονομικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να εξαντλήσετε την πρακτικότητα σας για να πετύχετε τους στόχους σας με όχι και τόσο διαφανείς τρόπους.

ΖΥΓΟΣ

Σε αναζήτηση της χαμένης αισιοδοξίας θα βρεθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής, που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας από την πιο σκοτεινή τους πλευρά. Μην αφήσετε το άγχος και τις εμμονές να σας κατατρέχουν γιατί μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά είστε με έμμεσο τρόπο οι πρωταγωνιστές του πλανητικού στερεώματος. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας κάνει επιφυλακτικούς και καχύποπτους απέναντι στους συνομιλητές σας. Ενώ  αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τους συνομιλητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγκαλιά σας είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Ωστόσο, κάτω από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς θα νιώσετε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας θα σας κάνει να προσπαθήσετε με ιδιαίτερη επιμονή να πετύχετε τους στόχους. Προσοχή μόνο μην ξεπεράσετε τα όρια και η επιμονή γίνει εμμονή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι το μυαλό σας παίζει περίεργα παιχνίδια. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει το μυαλό σας να παίζει περίεργα παιχνίδια. Οι διαδρομές που θα κάνουν οι σκέψεις σας οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια.

ΙΧΘΥΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις σας έχουν προβληματίσει πολύ έντονα. Κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα νιώσετε ότι, άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να υπονομεύσουν μια νέα οικονομική συνεργασία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u