Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, Έρωτες από το παρελθόν…

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, Έρωτες από το παρελθόν…

Oroskopos.tv


Στις 6/10 θα ξεκινήσει η ανάδρομη κίνηση της (10ο 49’)  η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31/10 όπου θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία της θα μπούμε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν. Ενώ, θα ήταν καλό να μην δώσετε υποσχέσεις στον/ στην σύντροφο σας που δεν μπορείτε να κρατήσετε, να προχωρήσετε στη δημιουργία ενός νέου ερωτικού δεσμού, καθώς επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αισθητικές επεμβάσεις.

  • Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (10ο 14’), ενισχύει το  πάθος στις ερωτικές σχέσεις δεν υπόσχεται όμως διάρκεια. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου
  • Στις 16/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή(8ο 39’), ευνοεί την επικοινωνία με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν με τα οποία ο κύκλος δεν έχει κλείσει. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 24/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (4ο 20’), θα  επανεξετάσετε τις οικονομικές συμφωνίες, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 26/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (3ο 16’), ενισχύει τη γοητεία , το μαγνητισμό και δημιουργεί έντονο μυστήριο, επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 30/10 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ( 0ο  17’ ),  οι τάσεις ανεξαρτησίας, και η αντιφατική συμπεριφορά είναι μέσα στο πρόγραμμα,  επίσης θα φέρει γνωριμίες με εκκεντρικά πρόσωπα. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΚΡΙΟΣ             

Η ανάδρομη πορεία της  Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), επίσης θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία απέναντι από το ζώδιο σας . Κατά τη διάρκεια της καλό θα ήτανε να μην προσπαθήσετε να βάλετε όρους στον/στην ερωτική σας σύντροφο, καθώς επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα φέρει για άλλη μια φορά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας  της στον 6ο Ηλιακό σας οίκο καλό θα ήτανε να αξιοποιήσετε ρούχα και αξεσουάρ από την γκαρνταρόμπα σας τα οποία δεν είχατε πετάξει μιας και η μόδα κάνει κύκλους, ενώ καλό θα ήτανε να μην προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο σε αισθητικές επεμβάσεις αν δεν είναι επείγουσα κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, ενώ οι ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν θα σας παρασύρουν με την ένταση και το πάθος τους, ωστόσο, δεν υπόσχονται διάρκεια.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού για το υπόλοιπο του μήνα, κατά την διάρκεια της θα επανεξετάσετε τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι καλό να αξιοποιήσετε και παλιά αντικείμενα τέχνης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα συναισθήματα σας σε βάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα αισθάνεστε ότι το Σύμπαν θέλει να σας κάνει πλάκα, καθώς θα επικοινωνήσουν μαζί σας πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν με σκοπό να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας συμφωνίες και αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με νέους όρους, ενώ αρκετοί/ες από εσάς είναι πιθανό, μετά από ένα διάστημα πειραματισμών στην εμφάνιση σας, να επιστρέψετε στο παλιό σας στυλ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της επίσκεψης της στο ζώδιο σας, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του μήνα. Κατά τη διάρκεια της  με χαρά θα δείτε πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν, να σας υπόσχονται τα πάντα με σκοπό να βρεθούν και πάλι μαζί σας. Εάν αυτό που θέλετε είναι ένταση και πάθος, δεν έχετε παρά να ξαναδοκιμάσετε. Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό των επαγγελματικών σας κινήσεων. Ενώ, παράλληλα θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον /την ερωτική σας σύντροφο. Επίσης αρκετοί από εσάς θα επανεξετάσετε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο. Κατά την διάρκεια της είναι πιθανό να νιώσετε έλξη με ένα άτομο από τον νέο κοινωνικό σας κύκλο ή να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία η σχέση σας μέχρι τώρα ήταν εντελώς αθώα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει από τη μια πλευρά να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά να σας φέρει πολύ κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας. Προσοχή, γιατί αυτές οι σχέσεις όσο ενδιαφέρουσες και αν είναι, είναι πιθανό στο μέλλον να σας βάλουν σε περιπέτειες.

ΙΧΘΥΣ

Σε άγνωστα και μυστηριώδη μονοπάτια θα σας οδηγήσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της είναι πιθανό να υπάρξουν ριζικές ανατροπές στη ζωή σας, καθώς σε ένα ταξίδι σας είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό ή από διαφορετική κουλτούρα το οποίο θα σας βγάλει από τα στερεότυπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u