Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, μεταμορφώνω τις σχέσεις μου…

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, μεταμορφώνω τις σχέσεις μου…

Oroskopos.tv


Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, όπως και κάθε Νέα Σελήνη συνδέεται με νέα ξεκινήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 9/10 στις 06:46 στο ζώδιο του Ζυγού (15ο 48’ ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 6ο 27’ του Παρορμητικού Ζυγού.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 1ο Ηλιακό οίκο σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μας λέει ότι για να ξεκινήσουμε καινούργιες σχέσεις θα πρέπει πρώτα να μετασχηματίσουμε τις παλιές, ξεκινώντας από τις οικογενειακές και προχωρώντας στις προσωπικές, φιλικές και κοινωνικές. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να κινούμαστε με σκοπό να λάβουμε την αποδοχή των άλλων. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 1ο Ηλιακό οίκο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει ώστε να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας, με διπλωματικό τρόπο και φυσικά να αποφύγουμε τις έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο την επιθυμία να προχωρήσουμε στην προώθηση των δημιουργικών σχεδίων, ενώ παράλληλα ενισχύει την επιθυμία για φλερτ.

Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις από το ερωτικό παρελθόν, οι οποίες θα είναι έντονες και γεμάτες πάθος.

Ενώ,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα προσθέσει μια νότα ρομαντισμού.

Το αίτημα της Νέας Σελήνης για προσωπική ανάπτυξη και επίτευξη των προσωπικών μας στόχων , θα επιτευχθεί αναίμακτα, μόνον εάν αποφασίσουμε να μετασχηματίσουμε τον εαυτό μας, αφήνοντας πίσω τις σχέσεις που μας πλήγωσαν.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η συγχώνευση του Εγώ με το Εμείς, μπορεί να επιτευχθεί με επιτυχία μόνο αν αλλάξετε τις παγιωμένες θέσεις σας. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η λέξη ανατροπή είναι ταυτόσημη με εσάς. Κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης οι ανατροπές που θα συμβούν στην καθημερινή σας ζωή, θα γίνουν με πιο ήπιο τρόπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, μόνο ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει σε εσάς τους Διδύμους. Η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Όσο για τη διάρκεια του… σημασία δεν έχει πόσο θα κρατήσει αλλά τι αναμνήσεις θα αφήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την αποσύνδεση σας από το παρελθόν απαιτεί να υλοποιήσετε αυτή η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, από εσάς τους Καρκίνους. Ήρθε πλέον η στιγμή να αποκοπείτε από σχέσεις του παρελθόντος που δεν σας αφήναν να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Πολλές φορές αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και γι’ αυτό σας θεωρούν και λίγο σνομπ. Γι’ αυτό και η Νέα Σελήνη ζητάει από εσάς τους Λέοντες να μετασχηματίσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις θέσεις σας στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανατροπή, ήπιο τρόπο, θα φέρει στον άξονα των αξιών σας η Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Ζυγού. Η συντροφικότητα και η ηρεμία της ψυχής είναι πιο σημαντικές από την κατοχή υλικών πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή σας ανοίγει για εσάς τους Ζυγούς. Ήρθε η στιγμή για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με την προϋπόθεση ότι θα αφήσετε πίσω σας ότι και όποιον σας πλήγωσε, χωρίς συναισθηματικά βαρίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερης βαρύτητας θα είναι αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς τους Σκορπιούς, αφού σε αυτή θα έχει άμεση συμμετοχή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας. Με ουσιαστικό τρόπο θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων τις οποίες και θα αναπτύξετε σε βάθος χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα δεδομένα θα φέρει στην κοινωνική σας ζωή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις είναι πιθανό να προκύψει μια ερωτική σχέση, η οποία θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, για εσάς τους Αιγόκερους είναι, ότι η επαγγελματική επιτυχία και η κοινωνική αποδοχή θα έρθει μόνο μέσα από το δικό σας μετασχηματισμό. Ενώ, δεν πρέπει να φοβάστε τις ξαφνικές ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την ανάγκη σας για δράση θα ενισχύσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Έχοντας αφήσει πίσω σας τους δισταγμούς του παρελθόντος είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας στην γνώση και στην περιπέτεια.

ΙΧΘΥΣ

Στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας θα βουτήξετε, κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, εσείς οι Ιχθύες. Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σας και αντιμετωπίζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, θα καταφέρετε να μετασχηματίσετε και όσες φιλικές σχέσεις δεν σας ικανοποιούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 10/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουραν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u