Ερμής στον Σκορπιό, Κρυμμένα μυστικά…

Ερμής στον Σκορπιό, Κρυμμένα μυστικά…

Oroskopos.tv


Ένα ακόμα ταξίδι, για αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο πλανήτη της Αστρολογίας ξεκινά. Όπως γνωρίζουμε, ο Ερμής σε ένα ωροσκόπιο  εκφράζει τόσο την επικοινωνία και όσο και την νοητική και  αντιληπτική  ικανότητα του ατόμου. Ο Ερμής ως κερδώος όταν περνάει από ένα ζώδιο του νερού αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται είναι κυρίως για την δημιουργία υπεραξίας. Ενώ, ως αγγελιοφόρος ο λόγος του είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται για την πληροφορία, αλλά για το βάθος της, ενώ γίνεται καχύποπτος όταν δεν μπορεί να διακρίνει την ουσία. Είναι ταλαντούχος στην πρόβλεψη, όχι από διαίσθηση, αλλά από λογική επεξεργασία. Είναι συναισθηματικός αλλά αυτοελέγχεται, ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει ωμός και σκληρός. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μια κίνηση του άλλου είναι αρκετή, για να του δώσει όλα τα στοιχεία ώστε να δημιουργήσει ένα ακριβές ψυχογράφημα, ενώ σε συνδυασμό με την εχεμύθεια του είναι ιδανικός για ντεντέκτιβ ή ψυχολόγους.

Στις 10/10 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Ζυγού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31/10.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα μας βοηθήσει να δούμε την ουσία των πραγμάτων, θα δώσει πρακτικές ιδέες, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει ειρωνικός ή επικριτικός όταν κυριευθεί από έμμονες ιδέες.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, όπου θα καταφέρουν, με επιμονή, να βρουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν σχέσεις με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις κλειδιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει τις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις.

  • Στις 10/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό(1ο 06’), θα δημιουργήσει δυσκολία στην ορθολογιστική σκέψη, δυσκολία στην διαχείριση μικρών αντικειμενικών καταστάσεων, ενώ είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ιδεοληψίες και εμμονές. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 12/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (3ο 34’), θα δώσει δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής των πραγμάτων, ενώ η σκέψη επικεντρώνεται στην ουσία των πραγμάτων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 15/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη (8ο 51’), θα δώσει ευγένεια και καλούς τρόπους, ενώ παράλληλα ο λόγος γίνεται ευχάριστος, επίσης είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με άτομα από το ερωτικό παρελθόν. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 19/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (14ο 03’), θα δώσει έμπνευση, ενώ με ιδιαίτερη ευκολία μπορούμε να ψυχανεμιστούμε την ψυχολογική διάθεση των άλλων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 19/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη(14ο 31’), θα δώσει νευρικότητα, δυσκολία στη συγκέντρωση, ασυνάρτητο λόγο, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να γίνει αθυρόστομος και εριστικός. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 22/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (18ο 52’), θα δώσει έντονο μαγνητισμό, ο λόγος γίνεται ιδιαίτερα πειστικός, ενώ δίνει την δυνατότητα να εισχωρήσουμε στα βάθη της ψυχής. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 29/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (27ο 47’), θα δώσει βαθυστόχαστη κρίση, έντονο συναισθηματισμό αλλά παράλληλα και αυτοέλεγχο, ενώ ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους που σας ταλάνιζαν καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έντονος μαγνητισμός σας θα φέρει κοντά σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο αυτοέλεγχος σας θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον / την σύντροφο σας σε εξομολογήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει καχύποπτους απέναντι στους συναδέλφους σας, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τη στάση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο θετικές εξελίξεις θα φέρει για εσάς τους Καρκίνους, η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έντονος μαγνητισμός που θα εκπέμπετε δεν θα περάσει απαρατήρητος.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Εστιάζοντας στην ουσία των πραγμάτων θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που είχαν μείνει στάσιμα καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, εγκαινιάζει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας με ιδιαίτερη ευκολία. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην κρίση σας γιατί είναι πιθανό τα σχόλια σας να πονέσουν τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής αφού ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο ζώδιο σας, κάνει τη είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής του θα επιδιώξετε συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον/ στην σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, έρχεται να ολοκληρώσει μια περίοδο με πολλούς επισκέπτες στο ζώδιο σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ενισχυθεί η ικανότητα της βαθυστόχαστης κρίσης σας, ενώ παράλληλα ο τρόπος με τον οποίο θα επιμένετε στις θέσεις σας και θα ελέγχετε τα συναισθήματα σας θα είναι υποδειγματικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές συζητήσεις. Ενώ, παράλληλα θα έχετε την ικανότητα να εισχωρείτε στην ψυχή των συνομιλητών σας με ιδιαίτερη ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι καταλυτική αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Αιγόκερους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα εστιάσετε την προσοχή σας όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις κινήσεις των ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Μέσα από την προσεχτική παρατήρηση θα καταλάβετε τις πραγματικές προθέσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη της καριέρας σας θα φέρει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα βρείτε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση ισχύος.

ΙΧΘΥΣ

Μόνο ευχάριστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς τους Ιχθύες η μετακίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει τη γνώση με το μυστήριο. Ενώ αρκετοί από εσάς θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα εκπέμπει έντονο μαγνητισμό και απόκοσμο μυστήριο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u