Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

Oroskopos.tv


Στις 10/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο του Ταύρου(1ο 06’). Ο Ερμής συμβολίζει την επικοινωνία και την σκέψη, ενώ ο Ουρανός που θεωρείται  η ανώτερη οκτάβα του είναι  ο πλανήτης της αυτογνωσίας και που θέλει την αλλαγή για την αλλαγή. Το κοινό σημείο των δύο πλανητών είναι η εγκεφαλική προσέγγιση της πραγματικότητας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, δίνει προκλητική συμπεριφορά, εκκεντρικές ιδέες, αντικειμενική δυσκολία στην ορθολογιστική σκέψη, έμμονες ιδέες, ενώ μπορεί να παρουσιασθούν προβλήματα ή ζημιές σε τεχνολογικό εξοπλισμό ή στο μεταφορικό σας μέσο.  Κάτω από την επιρροή της όψης καλό θα ήτανε να προσέχουμε τα λόγια μας και να αποφύγουμε την σκληρή κριτική, ώστε να μην πληγώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το δυνατό σας χαρτί σίγουρα δεν είναι η υπομονή σας. Κάτω από την επιρροή της αντίθεσης  Ερμή – Ουρανού, θα έχετε έλλειμμα υπομονής και νευρικά ξεσπάσματα, ενώ είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα από το επαγγελματικό ή ερωτικό σας παρελθόν από τα οποία δεν έχετε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ταξίδι του πλανήτη των αλλαγών Ουρανού συνεχίζεται στο ζώδιο σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο με τον Ουρανό, θα είναι η αιτία έντονων καυγάδων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η προκλητική σας συμπεριφορά θα δυσαρεστήσει τον / την σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά βρίσκεστε πρωταγωνιστές σε ένα έργο γεμάτο ένταση. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια το δύστροπο παιδί που κρύβετε μέσα σας. Η προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους σας, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, ωστόσο, θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που εσείς θέλετε

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας, είτε αυτά είναι ευχάριστα είτε είναι δυσάρεστα. Στις κοινωνικές σας συναναστροφές, κάτω από την επιρροή της αντίθεσης Ερμή – Ουρανού, θα συναντήσετε άτομα τα οποία δεν σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. 

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η λέξη αλλαγή ταυτίζεται απόλυτα με τη ζωή σας . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας τόσο στις οικογενειακές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα πρέπει όμως να κατανοήσετε ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη επηρεάζει έμμεσα και εσάς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει δυσάρεστε ειδήσεις ή συναντήσεις. Επίσης αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στο μεταφορικό σας μέσο ή στον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό. Ψυχραιμία!!! 

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η όψη αντίθεσης Ερμή – Ουρανού θα φέρει ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας αγχώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με εντυπωσιακό τρόπο θα κάνει ο Ερμής την είσοδο του στο ζώδιο σας.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Ουρανό, θα σας δώσει από την μια πλευρά πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας κάνει ανυπόμονους και βιαστικούς. Η βιασύνη σας θα είναι μια έκπληξη για τον /την σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονων προετοιμασιών. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Ουρανό θα σας φέρει εκκεντρικές ιδέες, τις οποίες και βιάζεστε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην είστε προκλητικοί και ανυπόμονοι απέναντι στους συναδέλφους σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα φαίνεται  περίεργη στο αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει εκκεντρικές ιδέες τις οποίες  ανυπομονείτε να αναπτύξετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Ενώ μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν δεν θα σας είναι ευχάριστη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η εξέλιξη της καριέρας σας και η κοινωνική σας καταξίωση. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα οικεία σας πρόσωπα είναι πιθανό να έχετε νευρικά ξεσπάσματα εξαιτίας της πίεσης που νιώθετε στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εσάς τους Ιχθύες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  Ερμή – Ουρανού, οι συζητήσεις που θα έχετε με άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον θα είναι εκρηκτικές. Επίσης, κατά την οδήγηση δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο και στους θορύβους  που μπορεί να κάνει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u