Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

Oroskopos.tv


Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου  θα πραγματοποιήσουν όψη τετραγώνου (10ο 17’).  Με την επιρροή της όψης τετραγώνου έχουμε στιγμές έντασης και πάθους μεταξύ των ερωτικών συντρόφων, σκηνές ζηλοτυπίας, απρόσμενους χωρισμούς, ενώ θα υπάρξουν και επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν. Το βασικό στοιχείο της  όψης τετραγώνου είναι η  ροπή προς την υπερβολή. Γι’ αυτό και τα ξεσπάσματα θα έχουν ένταση , ενώ δεν θα λείψουν και οι πειρασμοί. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) τέλους  1ου  και αρχές 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος και η ένταση κυριαρχεί σε όλες σας τις σχέσεις, και ιδιαίτερα στις ερωτικές, άλλωστε είστε παιδιά  του Άρη .Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να έχετε εκρήξεις θυμού αλλά και στιγμές πάθους με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για μάχη  θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομα στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, δείχνει ότι θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας από τον/ την ερωτική σας σύντροφο εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπερδέψετε τις ερωτικές με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μια περίοδο που η καρδιά σας αναζητά νέες περιπέτειες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις , ιδιαίτερα σε όσες είναι από απόσταση ή σε όσες είναι μέσα από το χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι πειρασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα των  Καρκίνων. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα εμφανισθεί ένας ή περισσότεροι νέοι πειρασμοί, τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε για να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ

Σε έντονο δίλλημα θα βρεθείτε εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σας με τον/ην  ερωτικό/ή σας σύντροφο, εξαιτίας της ανάμειξης ενός μέλους της οικογένειας σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η καθημερινότητα σας είναι αρκετά φορτωμένη. Γι’ αυτό και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι οι καυγάδες και οι εντάσεις. Κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου ανάδρομης Αφροδίτης – Άρη, δεν θα αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας στην ερωτική σας σχέση καθώς οι κεραίες του/της συντρόφου σας ,πιάνουν περίεργα μηνύματα από το χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτό το χρονικό διάστημα είναι στραμμένη στα αποκτήματα σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει κτητικούς και απαιτητικούς απέναντι στους φίλους και στον /ην σύντροφο σας, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε περίοδο αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού των σχέσεων σας βρίσκεστε εσείς οι Σκορπιοί.. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει στον επαναπροσδιορισμό των προσωπικών σας σχέσεων, ακόμα και με μέλη της οικογένειας σας. Ενώ, είναι πιθανό να επανεμφανισθεί ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να σας ξυπνήσει συναισθήματα τα οποία θεωρούσατε ότι είχαν χαθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονης εσωτερικής πάλης. Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι η αφορμή για να επικοινωνήσετε με έντονο τρόπο τόσο τις βαθύτερες σκέψεις όσο και τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βασική σας προτεραιότητα είναι οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Εξαιτίας όμως της όψης τετραγώνου ανάδρομης Αφροδίτης – Άρη, νιώθετε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία είναι πιθανό να έχετε περάσει και μερικές ερωτικές στιγμές, προσπαθούν να σας ελέγξουν και να σας περιορίσουν, με αποτέλεσμα η αντίδραση σας να είναι έντονη και απότομη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας, σας έχει κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και ανυπόμονους, σε όποιο τομέα και αν δράσετε. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Άρη, θα δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι πιθανό να γίνετε και το αντικείμενο του πόθου ενός συνεργάτη σας ο/η οποίος/α θα σας διεκδικήσει με έντονο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Τον καρχαρία που κρύβετε μέσα σας θα δείξετε εσείς οι Ιχθύες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα πάρετε μέρος σε ένα παιχνίδι ερωτικής επιβολής, με ένα άτομο το οποίο είτε βρίσκετε μακριά, είτε η σχέση που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα για λίγο καιρό.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u