Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

Oroskopos.tv


Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω (18ο 47’). Στη  σχέση των δύο αυτών πλανητών ο άνθρωπος θα βιώσει μια μεταμόρφωση, και είναι το μόνο που μπορεί να κάνει ώστε να αποκτήσει κάποια κατανόηση γι αυτά που του συμβαίνουν. Ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής και τα βιώματα που πρέπει να πάρουμε, ενώ ο Πλούτωνας έχει σχέση με την μεταμόρφωση τον μαγνητισμό, την κληρονομικότητα και είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου ενισχύεται η εσωστρέφεια μας ενώ είναι δύσκολο να ζητήσει βοήθεια, παράλληλα όμως έχει την δυνατότητα να αναμορφώσει τόσο των εαυτό του όσο και τους άλλους γύρω του. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την  επιθυμία σας να ασκείτε  τον απόλυτο έλεγχο τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας , θα βγάλει στην επιφάνεια η όψη τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα. Η εξέλιξη σας όμως, θα έρθει μόνο αν απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε παλιό και φθαρμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να μεταμορφώσετε τον τρόπο που κινείστε στην καθημερινή σας ζωή και παράλληλα να αλλάξετε και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν κάτι σας ενδιαφέρει βάζετε σε αυτό όλο το πάθος και την ενέργεια σας.  Κάτω από τη επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλου – Πλούτωνα θα διοχετεύσετε όλο σας το πάθος σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ παράλληλα μια ερωτική σχέση είναι ικανή να σας μεταμορφώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας όπου το βασικό της αίτημα είναι ο μετασχηματισμός. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θέλει να σας πει ότι αλλάζοντας τους συσχετισμούς στις οικογενειακές σας σχέσεις θα καταφέρετε να μεταμορφωθείτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην καθημερινή σας ζωή πολλές φορές σας παρασύρει. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όχι μόνο της δικής σας δουλειάς αλλά και των συναδέλφων σας, γι’ αυτό και προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας με οποιοδήποτε κόστος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύναμη της εξουσίας σας ενθουσιάζει. Κάτω από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο των δημιουργημάτων σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Προσοχή σε όποιον πάει να προσπαθήσει να σας τα πάρει.

ΖΥΓΟΣ

Η αναγκαία και ικανή συνθήκη της ζωής σας είναι η μεταμόρφωση. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αυτό που απαιτείται να κάνετε είναι να διώξετε από τη ζωή σας οτιδήποτε παλιό και παρωχημένο και στη συνέχεια να βιώσετε την μεταμόρφωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος με έμμεσο τρόπο σας ανήκει. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να διαλευκάνετε παρασκηνιακές υποθέσεις, αφού πρώτα έχετε εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η κοινωνική σας ζωή. Η ανάγκη σας να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο,  και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας βάλει στη διαδικασία να δημιουργήσετε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα σε εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας ελέγχου. Τη λύση θα τη βρείτε μόνο αν παραιτηθείτε από την επιθυμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσει να βλέπετε τους άλλους γύρω σας να αλλάζουν, όχι όμως εσείς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Ήλιος με τον  Πλούτωνα, θέλει να σας πει ότι ο μετασχηματισμός σας θα γίνει μόνο αν αλλάξετε την  κοσμοθεωρία σας.

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να περνάτε απαρατήρητοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα, θέλει να σας πει ότι θα γίνετε αποδεκτό μέλος μιας ομάδας μόνο όταν απαλλαγείτε από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u