Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

Oroskopos.tv


Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί με την Αφροδίτη η οποία, εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (8ο 51’). Η συνάντηση των δύο πλανητών δίνει ευγένεια και καλούς τρόπους, άνεση στην επικοινωνία, ευχάριστες γνωριμίες, ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας, ερωτικά λόγια και ευκολία στον γραπτό και προφορικό λόγο. Από τη στιγμή που αυτή η όψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχουμε την τάση τα λόγια και τα συναισθήματα μας να έχουνε βάθος, ενώ θα δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στις κινήσεις ή στην έκφραση του προσώπου ώστε να ανακαλύψουμε τι άλλο κρύβεται στο μυαλό . Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τα οποία θα εκφράσετε χωρίς φόβο στον/ην σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο θετική είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, η οποία συνεχίζει την ανάδρομη κίνηση της, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ερμή. Κάτω από την επιρροή της θα έρθετε πιο κοντά με τον/ την σύντροφο σας, ενώ μέσα από τα τρυφερά σας λόγια θα καταφέρετε να εκφράσετε το μέγεθος των συναισθημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης τους ζωδίου σας Ερμής θα έχει μια πολύ ευχάριστη συνάντηση με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Κάτω από την επιρροή του θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιου του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει από τη μια πλευρά να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο και δημιουργικό σας σχέδιο, ενώ παράλληλα  οι επιτυχίες σας στον έρωτα θα είναι πολλές. 

ΛΕΩΝ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε ένα οικογενειακό σας ζήτημα, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε και την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα δίπλα σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, κάνοντας τον λόγο σας γλυκό και ταυτόχρονα θα δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Ενώ, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Όταν η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη συμμετέχει σε μια όψη, οι δονήσεις της επηρεάζουν άμεσα και εσάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί τις συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα, θα σας κάνει γλυκά κτητικούς απέναντι στον/ην σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον  έντονο μαγνητισμό και την  γοητεία σας έρχεται να αναδείξει, η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Με την δύναμη των λόγων σας μπορείτε να τους πείσετε όλους και να κάνετε με ιδιαίτερη ευκολία πράξεις τις σκέψεις σας. Ενώ ταυτόχρονα, κανένας ερωτικός πειρασμός δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς, καθώς είναι περίοδος προετοιμασίας για εσάς τους Τοξότες. Η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας δώσει ευχάριστες ιδέες οι οποίες πολύ σύντομα θα μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή. Επίσης αρκετοί από εσάς, θα ξεκινήσετε μια ερωτική επικοινωνία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την έντονη προσωπικότητα σας θα αρχίσετε σταδιακά να ξεδιπλώνετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον και με τα οποία θέλετε να έρθετε πιο κοντά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις. Ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσατε μέσω της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία τόσων πλανητών στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, έχει ενισχύσει την ανάγκη σας για εξερεύνηση του διαφορετικού. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί την επικοινωνία με το εξωτερικό, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς θα γοητευτείτε από ένα πρόσωπο το οποίο είτε είναι από άλλη χώρα, είτε έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρ

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Oroskopos.tv

Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 10/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουραν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u