Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

Oroskopos.tv


Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (14ο 03’). Ο Ερμής εκφράζει την επικοινωνία και την νοητική ικανότητα, ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με τη διαίσθηση, το πνεύμα , την φαντασία  το όνειρο και την τέχνη, την Ιατρική, ενώ, από τη άλλη πλευρά έχει σχέση με την εξάρτηση, την αποσύνθεση και τον εκφυλισμό. Η σχέση των δυο αυτών πλανητών μας δίνουν διορατικότητα, φαντασία, οξυμένη διαίσθηση, ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε την κατάσταση πρακτικά και ρεαλιστικά χωρίς να απομακρυνόμαστε από τη συναισθηματική του αξία. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δείτε πίσω από τις λέξεις καθώς θα αυξήσει τη διαίσθηση σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε αυτή τη φωνούλα που είτε θα σας προειδοποιεί, είτε θα σας λέει να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τα άτομα που γίνονται αγαπητά με ιδιαίτερη ευκολία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείξετε το καλό σας πρόσωπο στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, στην προσπάθεια σας είναι πιθανό να κρύψετε και μερικά , ωστόσο άνευ σημασίας, ελαττώματα σας. αλλά ποιος δεν το κάνει….

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γρήγορο μυαλό σας και η αντιληπτική σας ικανότητα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το Σκορπιό, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει με έξυπνο τρόπο, να ξεπεράσετε τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις, τα μικρά και κατά συνθήκη ψέματα επιτρέπονται!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα δώσει έμπνευση στα δημιουργήματα σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βιώσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα μέλος της οικογένειας σας, δίνοντας του δύναμη να συνεχίσει τις προσπάθειες του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι θετική ενέργεια θα είστε εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με εκφραστικό τρόπο τις θέσεις σας. Ενώ αρκετοί από εσάς θα εκφράσετε με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο τα συναισθήματα σας προς το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις.  Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να βιώσετε ένα ρομαντικό έρωτα στο χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να εστιάζετε στην ουσία των πραγμάτων και η διεισδυτική σας ματιά σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με ιδιαίτερα τρόπο, δίνοντας του μια έξτρα καλλιτεχνική πινελιά. Επίσης, αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στον/ην σύντροφο σας με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο μυαλό σας έχετε οραματιστεί το μέλλον σας με κάθε λεπτομέρεια. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει ώστε, μέσα από το μαγικό κόσμο της φαντασίας να δείτε τη ζωή σας όπως ακριβώς τη θέλετε. Έντονη συμμετοχή σε αυτή θα έχουν και τα οικεία σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Ο εμπνευσμένος λόγος θα τους ενθουσιάσει, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε τρυφερές στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων  ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναβάλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την υλοποίηση μιας οικονομικής συνεργασίας, να ξέρετε όμως πως η αναβολή αυτή θα είναι προς όφελος σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος δικαιωματικά σας ανήκει. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας εμψυχώσει να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τις επαφές σας με το εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς είτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ αρκετοί από εσάς θα δημιουργήσετε μια τρυφερή σχέση με ένα άτομο από ξένη χώρα ή διαφορετική κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!