Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

Oroskopos.tv


Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη της δράσης Άρη που από τις αρχές του καλοκαιριού βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (14ο 31’). Κάτω από την επιρροή της όψης θα βγούνε στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές, έντονος εκνευρισμός, ρήξεις στις σχέσεις καθώς γινόμαστε εριστικοί και αθυρόστομοι, ενώ παρατηρείτε δυσκολία στη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και μικροατυχήματα. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης συμμετέχει σε μια όψη, οι δονήσεις του επηρεάζουν έμμεσα και εσάς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα δημιουργήσει εντάσεις στις φιλικές σχέσεις, καθώς θα αισθανθείτε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να αναμειχθούν στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα προβληματισμένοι είστε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει εντάσεις όχι μόνο στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σας.  Ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία είναι κακοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορεί να σας ωθήσουν να πείτε πράγματα που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως και οι Κριοί, έτσι και εσείς είστε οι έμμεσοι πρωταγωνιστές της όψης. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Σταματήστε να ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους και να γίνεστε εριστικοί απέναντι τους, επειδή εσείς δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν σας αρέσουν καθόλου. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσουν προβλήματα στις φιλικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί και επικριτικοί απέναντι στον/ην σύντροφο σας, εφόσον δεν θέλετε να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας. 

ΛΕΩΝ

Ανάμεσα σε δυο αγαπημένα αλλά αντιμαχόμενα στρατόπεδα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσει εντάσεις στις συζητήσεις τόσο με τα οικεία σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Η λύση είναι να ακούσετε προσεχτικά αυτά που θέλουν να σας πουν, χωρίς να προσπαθείτε να τους πείσετε ότι έχετε δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πάντα προσεχτικοί και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι η αιτία να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κάνοντας μερικές ασκήσεις αναπνοών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και θα ενισχύσουν την συγκέντρωση σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό καθώς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αντιδράσετε με έντονο τρόπο στον/ην σύντροφο σας καθώς αισθάνεστε ότι έχει γίνει ιδιαίτερα κτητικός απέναντι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε σίγουροι μόνο όταν νιώθετε ότι ελέγχετε το περιβάλλον σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη ελέγχου απέναντι στα οικεία σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις ή ακόμα και ρήξεις στις σχέσεις σας. Αφήστε τους άλλους να αναπνεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι η αιτία να είστε αφηρημένοι καθώς έχετε να διευθετήσετε πολλές εκκρεμότητες. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα γιατί είστε επιρρεπής στα μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείτε ότι μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά, θα έρθει η κοινωνική προβολή. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις καθώς θα νιώσετε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να εμπλακούν σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, σε αρκετούς  από εσάς είναι πιθανό να υπάρχουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία γίνονται κτητικά απέναντι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι ενέργεια αλλά και ανυπομονησία είστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας, εξαιτίας της ανυπομονησίας σας. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας γιατί η βιασύνη φέρνει και λάθη.

ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νιώθετε σαν τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνει επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνήσετε την Κοσμοθεωρία σας, ωστόσο, μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις στους άλλους με το ζόρι γιατί η αντίδραση τους δεν θα σας αρέσει.

 Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!