Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

Oroskopos.tv


Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον  Πλούτωνα που τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου (18ο 52’). Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της  επικοινωνίας και της νόησης, ενώ ο Πλούτωνας εκφράζει τον μαγνητισμό , την ισχυρή θέληση, συνδέεται με το DNA, ενώ συνδέεται πάντα με την ισχύ. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου έχουμε την ικανότητα να ψυχανεμιζόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας πολύ εύκολα, οι έρευνες μας να γίνονται σε βάθος, οι αποφάσεις που παίρνουμε να μην είναι βιαστικές αλλά μετά από εξονυχιστική έρευνα, ενώ ταυτόχρονα είμαστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Νέες οικονομικές συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Κριούς. Με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα μέσα από βαθιά σκέψη και εξονυχιστική έρευνα θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την επαγγελματική σας καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα στη ζωή σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε την δουλειά σας και εκτός συνόρων. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με  ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα σας κινείται σε έντονους ρυθμούς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, ενώ, αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να εξομολογηθείτε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με ιδιαίτερο τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΛΕΩΝ

Είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, από την μια πλευρά  θα βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε μια σημαντική πληροφορία για να προστατεύσετε τα οικεία σας πρόσωπα. Από τη άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να γίνετε πιο κτητικοί απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το έξυπνο μυαλό σας και το ιδιαίτερο χιούμορ σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο. Επίσης, στο παιχνίδι του φλερτ είστε ασυναγώνιστοι.

ΖΥΓΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται τα οικονομικά σας. Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να βρείτε λύση στα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να παρατηρείτε τα πάντα δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες σας έχει βοηθήσει πολλές φορές να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Η θετική όψη εξαγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, κάνοντας τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας, και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που είναι πιθανό να βάζουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να είστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαισθητικές σας ικανότητες είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες τα τελευταία χρόνια. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να δείτε πίσω από τα χαμόγελα, τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρα σας . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στο επαγγελματικό σας  περιβάλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Σας αρέσει να έρχεστε σε επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Η θετική όψη εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει, από την επαφή σας με διαφορετικές κουλτούρες στον φιλικό σας κύκλο. Επίσης, αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να μπείτε σε μια φιλοσοφική ομάδα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!