Πανσέληνος στον Ταύρο, Δέξου τις ξαφνικές αλλαγές με χαμόγελο…

Πανσέληνος στον Ταύρο, Δέξου τις ξαφνικές αλλαγές με χαμόγελο…

Oroskopos.tv


Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 24/10 στις 19:45 στο ζώδιο του Ταύρου (1ο 18ο ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 29ο του Ταύρου. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 6ο  – 12ο οίκο (στον άξονα υπηρεσίας – θυσίας) σε όψη αντίθεσης Ήλιου- Ουρανού με τη συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης, και το μήνυμα που φέρνει στις αποσκευές της είναι ότι θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε θέματα καθημερινότητας, οι οποίες θα γίνουν με πιο ομαλό τρόπο και θα αφορούν τα εργασιακά, είτε θέματα δημόσιας υγείας. Η παρουσία του Δία πάνω στην ακμή του 7ο οίκου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ωροσκόπο της Πανσελήνου ευνοεί την δημιουργία νέων συνεργασιών αλλά και την διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων. Η θετική όψη τριγώνου που εξακολουθεί να σχηματίζει ο Κρόνος με τον ανάδρομο Ουρανό δείχνει ότι μέσα από καινοτόμες  ιδέες και συγκροτημένες κινήσεις ο τομέας των οικονομικών θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται. Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ερμή μας δείχνει ότι οι εγωιστικές συμπεριφορές μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στις σχέσεις με τους συναδέλφους μας αλλά και στην δημόσια εικόνας μας. Επίσης κατά διάρκεια της Πανσελήνου καλό θα είναι να αποφεύγονται οι αλλαγές στην εμφάνιση μας, όπως οι αλλαγές στα μαλλιά ή οι αισθητικές επεμβάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Έντονους τριγμούς στον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας θα προκαλέσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι στην προσπάθεια σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, τόσο του εαυτού σας όσο και του περιβάλλοντος δεν προλαβαίνετε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στον άξονα των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα φέρει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας. Η σύγκρουση του Εγώ και οι Άλλοι θα είναι καταλυτική, αφού όσοι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι δίπλα σας θα δουν σιγά- σιγά την πόρτα της εξόδου, ενώ νέα και σημαντικά πρόσωπα θα κάνουν σύντομα την είσοδο τους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την προσφορά της υπηρεσίας θα σας ωθήσει να αλλάξετε η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Προσφέρω υπηρεσία δεν σημαίνει ότι θυσιάζομαι. Επίσης, μην φοβηθείτε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας, γιατί θα είστε από τα άτομα που θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που ζητάει από εσάς τους Καρκίνους αυτή η Πανσέληνος είναι να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στις φιλικές σχέσεις, και να βγάλετε στην επιφάνεια το κοινωνικό σας πρόσωπο. Μέσα από αυτή την αλλαγή θα κατανοήσετε ότι τα απλά πράγματα είναι αυτά που μας δίνουν ουσιαστική χαρά.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, σας ζητάει να αλλάξετε τον τρόπο που προβάλλετε την εικόνα σας προς τα έξω. Επίσης, αυτό που πραγματικά θέλει να σας πει είναι ότι η πηγή της δύναμης σας είναι η οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την επέκταση των σχεδίων σας ευνοεί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένα ξαφνικό ταξίδι. Όσο , η επικοινωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά θα γίνει πιο προσωπική….

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να προσπαθείτε να διατηρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, σας κάνει πολλές φορές να αφήνετε πίσω τις δικές σας ανάγκες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς, ενώ θα αρχίσετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας, με διαφορετικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμείς επηρεάζουμε τους Άλλους ή οι Άλλοι επηρεάζουν Εμάς. Σε αυτό το δίλλημα θα βρεθείτε εσείς οι Σκορπιοί κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου.  Οι αλλαγές που θα προκύψουν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε τα γενναιόδωρα παιδιά του Δία, αυτοί που πάντα θέλετε να βοηθάτε τους άλλους να επεκτείνονται και να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες. Μήπως όμως θα πρέπει να βάλετε ένα όριο σε αυτά που προσφέρετε; Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την έννοια της προσφοράς και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βοηθάτε τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μοιραίες αλλά πολύ ευχάριστες αλλαγές θα φέρει σε εσάς τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αρκετοί από εσάς θα ρισκάρετε με ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ για τους αδέσμευτους ένας ξαφνικός έρωτας θα χτυπήσει με επιτακτικό τρόπο την πόρτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι ανατροπές που θα υπάρξουν σε αυτό τον τομέα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ότι στο βωμό της καριέρας, δεν πρέπει να θυσιάζονται τα αγαπημένα μας πρόσωπα και οι αξίες μας.

ΙΧΘΥΣ

Ως παιδιά του Ποσειδώνα έχετε την τάση να πιστεύετε ότι ο κόσμος γύρω σας είναι αγγελικά πλασμένος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!