Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Τόλμη και Γοητεία !!!

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Τόλμη και Γοητεία !!!

Oroskopos.tv


Στις 26/10 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί με την Αφροδίτη η οποία, βρίσκεται σε  ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (3ο 07’). Η συνάντηση των δυο αυτών πλανητών ενισχύει την φιλική σχέση τους σχέση, δίνοντας γλυκύτητα, ενώ παράλληλα προσδίδει αρμονία, μας βοηθάει να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας. Η όψη συνόδου του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, δηλαδή μεγεθύνει όχι μόνο τον ερωτισμό που υπάρχει γύρω μας, αλλά και την ανάγκη ελέγχου και επιβολής μέσω του σεξ. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σας αλλά και της δύναμης σας θα ενισχύσει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη. Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), δυνατό σας ατού θα είναι ο σχεδόν πρωτόγονος ερωτισμός που θα εκπέμπετε γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για άλλη μια φορά είστε πρωταγωνιστές του πλανητικού στερεώματος. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, απέναντι στο ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, θα επαναφέρει την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ην ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που η σχέση σας στο χώρο της εργασίας σας, σας προβληματίζουν.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα βοηθήσει ώστε να επανέλθει η αρμονία στη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική και για θέματα που αφορούν την υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την καλή σας νεράιδα έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές ατόμων από το ερωτικό τους παρελθόν. 

ΛΕΩΝ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται αυτή τη χρονική περίοδο οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει να επανέλθει η αρμονία και η ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προσφέρετε μικρά δωράκια στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας είναι η σφραγίδα σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα δώσει μια γλυκύτητα στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας, ενώ ταυτόχρονα ο λόγος σας (γραπτός και προφορικός), θα γίνει ιδιαίτερα εκφραστικός και γεμάτος συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Όταν η κυβερνήτης του ζωδίου σας συμμετέχει σε μια όψη, οι δονήσεις επηρεάζουν έμμεσα και εσάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία, με την γλυκύτητα σας, να κάνετε αισθητή την παρουσία γύρω σας. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με έναν ερωτικό πειρασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον έντονο μαγνητισμό σας τραβάτε τα βλέμματα γύρω σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, χωρίς να αντιμετωπίσετε εμπόδια από τρίτους, ενώ ταυτόχρονα, η γλυκύτητα σας και ο ερωτισμός που εκπέμπετε καθηλώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις τελικές πινελιές στα σχέδια σας έρχεται να βάλει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού.  Τα όνειρα σας μοιάζουν πλέον εφικτά, ενώ ταυτόχρονα δεν διστάζετε να εκφράσετε την χαρά και την αισιοδοξία σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα, ευνοούνται οι κρυφές ερωτικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την γοητεία και την γλυκύτητα σας έρχεται να ενισχύσει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Φυσικά, αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς θα τραβήξετε την προσοχή πολύ ισχυρών ανθρώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητέψετε ένα πρόσωπο που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσατε άπιαστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο κυνήγι της επιτυχίας βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Το δυνατό σας χαρτί, εκτός από την σκληρή σας δουλειά, είναι η γοητεία που εκπέμπετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο εκτός συνόρων, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει και στην επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται μακριά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γοητέψετε ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!