Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, Οι κόποι σας αμείβονται…

Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, Οι κόποι σας αμείβονται…

Oroskopos.tv


Στις 27/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του  Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσουν  όψη εξαγώνου (4ο 38’).  Ο Ήλιος είναι τα βιώματα που πρέπει να πάρουμε για να είμαστε χαρούμενοι, ενώ ο Κρόνος είναι ο χρόνος και το όριο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο έρχεται να φέρει την επιβράβευση πάντα κάτω από σκληρή δουλειά, αξιοπιστία, , προνοητικότητα,  καθώς και ανάληψη νέων καθηκόντων. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Νέες ευθύνες αναλαμβάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης  εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο μια νέα οικονομική συνεργασία θα έρθει ως επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών σας , φέρνοντας βέβαια και νέες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε τροχιά σταθεροποίησης βρίσκεστε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες μπαίνουν πλέον σε νέες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι, σταθεροποίηση. Η θετική όψη εξαγώνου, που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στο χώρο της εργασίας σας,  αλλά και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο ή μια νέα συνεργασία. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα πάρετε την απόφαση να δείτε τη σχέση σας με τον/την σύντροφο σας πιο σοβαρά.

ΛΕΩΝ

Πολλές φορές έχετε βρεθεί μπροστά στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Η θετική όψη  εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιους με τον  Κρόνο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας, ώστε ούτε να σας τρώει η ρουτίνα, και ταυτόχρονα να έχετε χρόνο και για τα οικεία σας πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι πολύ έντονοι.  Η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις σας, ο λόγος σας θα είναι σταθερός και πειστικός. Ενώ, οι σχέσεις που θα προκύψουν θα έχουν διάρκεια μέσα στο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Έχω ίσον κατέχω. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οριστική συμφωνία που αφορά ένα ακίνητο.  Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε πως η απόκτηση ύλης, δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μας γεμίσει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δράση και επικοινωνία. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Κρόνο θα σας βοηθήσει  από την μια πλευρά να κάνετε πράξεις τις ιδέες σας, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτό που θα χαρακτηρίσει το λόγο σας θα είναι το μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους. Η  θετική όψη εξαγώνου Ήλιου – Κρόνου,  θα επιβραβεύσει την προνοητικότητα σας με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, η επιβράβευση θα έρθει με τη μορφή μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιτυχία έρχεται μόνο μετά από πολύ δουλειά. Η  θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο, θα φέρει σημαντικούς και ιδιαίτερα ισχυρούς ανθρώπους στη ζωή σας, οι οποίοι θα σας ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην κορυφή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η θετική όψη εξαγώνου  Ήλιου – Κρόνου σας υπόσχεται μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, και ανάληψη νέων ευθυνών, η οποία όμως θα έρθει ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της προνοητικότητας σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις βασικές σας προτεραιότητες αυτή τη χρονική περίοδο είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Η θετική όψη εξαγώνου  Ήλιου – Κρόνου θα σας βοηθήσει να την παρουσία σας σε μια ομάδα ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με άτομα από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!