Ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό, Αναθεώρηση σχέσεων…

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό, Αναθεώρηση σχέσεων…

Oroskopos.tv


Η Αφροδίτη στην Αστρολογία , όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι  ο πλανήτης που συμβολίζει την αιώνια ομορφιά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε την ερωτική μας διάθεση. Ενώ, σε ένα ωροσκόπιο δείχνει τον  τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί μας.

Ως κυβερνήτης του Ζυγού, είναι κοινωνική , νιώθει όμορφα όταν βρίσκεται μέσα σε σχέση, είναι δίκαιη, ενώ παράλληλα θέλει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις προσωπικές της  σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές να υποχωρεί, όχι από αδυναμία, αλλά επειδή δεν τις αρέσουν οι εντάσεις.

Στις 31/10 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού  και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, όπου θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της  μέχρι τις 16/11 όπου θα φτάσει στην 26η μοίρα του Ζυγού, ενώ από της 18/11 θα γυρίσει σε ορθή πορεία, συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2/12.

Η επιστροφή της στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας βάλει στην διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να φέρει πίσω πρόσωπα από το ερωτικό μας παρελθόν. Ωστόσο, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων και της ομορφιάς μέχρι τις 16/11 καλό θα ήταν να αποφύγετε την δημιουργία νέων σχέσεων ή συνεργασιών, όπως επίσης, και να προχωρήσετε σε μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση σας (όπως αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, ή σε μια αισθητική παρέμβαση)

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της ,από το ζώδιο Ζυγού, θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Ζυγό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

  • Στις 10/11 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (26ο 36’). θα φέρει συναρπαστικές γνωριμίες, δίνει μεγάλη κοινωνικότητα, ενώ είναι επιβοηθητική σε οικονομικά θέματα, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους) του 3ο δεκαημέρου.
  • Την 1/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (29ο 18’),η όψη δίνει τάσεις ανεξαρτησίας, φέρνει απρόβλεπτες γνωριμίες και απρόσμενους  χωρισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια της επιρροής της καλό θα ήταν  να αποφύγετε τις αλλαγές στην εμφάνιση σας ή τις αισθητικές παρεμβάσεις. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  του 3ου δεκαημέρου

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ δεν ευνοεί τις νέες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνετε αλλαγές στην  διατροφή, αλλά όχι για να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην  εμφάνιση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του  Ζυγού σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική περίοδο,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα επανεξετάσετε ένα νέο δημιουργικό σας σχέδιο,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο η συμπεριφορά ενός ερωτικού συντρόφου είναι πιθανό να σας προβληματίσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και επιστροφές χρημάτων.

ΛΕΩΝ

Ένα διάστημα σημαντικών επαφών αλλά και συζητήσεων ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα κάνετε συζητήσεις οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, ενώ είναι πιθανό να αλλάξει η ημερομηνία ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική σε οικονομικά θέματα, κατά τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο επαφών που αφορά μια νέα συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν. 

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη επιστρέφει και πάλι  στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας, ενώ, θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τους άλλους να νιώθουν άνετα δίπλα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού, και θα βρεθεί για άλλη μια φορά  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της θα έχετε παρασκηνιακές επαφές οι οποίες αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανόν να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, που ο κύκλος αυτής της σχέσης δεν έχει ολοκληρωθεί, και για λίγο καιρό αυτή η σχέση θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα ξαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  την κοινωνική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί στο τέλος του καλοκαιριού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας την εξέλιξη της  καριέρας σας. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξαναδείτε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας που αφορούν την επέκταση σας στο εξωτερικό, ενώ αρκετοί από εσάς θα ξαναδείτε τα θέματα σπουδών. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στις σχέσεις από απόσταση.

ΙΧΘΥΣ

Η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις  που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία) και να ξαναδείτε για άλλη μια φορά όσες δεν είχαν επιλυθεί στα τέλη του καλοκαιριού. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να νιώσετε λίγο περίεργα από τη στάση του ερωτικού σας συντρόφου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!