Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, σαγήνη και μυστήριο…

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, σαγήνη και μυστήριο…

Oroskopos.tv


Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, όπως και κάθε Νέα Σελήνη συνδέεται με νέα ξεκινήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 7/11 στις 18:01 στο ζώδιο του Σκορπιού (15ο 01’ ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 29ο 30’ του Σταθερού Ταύρου.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 6ο Ηλιακό οίκο σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, και αυτό που μας λέει είναι, ονειρέψου και πρόσφερε την βοήθεια ,τις υπηρεσίες και την αγάπη σου σε όσους την έχουν ανάγκη χωρίς δισταγμούς.

Ο Δίας πάνω στη ακμή του 7ο οίκο δίνει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες των άλλων.

Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, μας ωθεί να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας,  έχοντας πάντα στο νου μας το Εμείς.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη δένει αρμονικά τον έρωτα, το κυνήγι της καριέρας και την προβολή της δημόσιας εικόνας.

Επίσης, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με το Μεσουράνημα, βοηθάει την προώθηση των νέων σχέσεων και των συνεργασιών οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πάμε την ζωή μας ένα βήμα παρακάτω.

Τέλος, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει να αλλάξει ουσιαστικά η Κοσμοθεωρία μας. Η αλλαγή της Κοσμοθεωρίας θα είναι ουσιαστική, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια την ημέρα της Νέας Σελήνης ή +/- 2 ημέρες.

Γενικά αυτή η Νέα Σελήνη εκτός από σαγήνη και μυστήριο, είναι μια από τις καλές  και αυτό που κυρίως ζητά είναι αγάπη, προσφορά και μεταμόρφωση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τους Κριούς, καθώς θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο. Η παρουσία σας στο δημόσιο βίο καθώς και στην προσωπική- ερωτική σας ζωή θα περιβάλλεται από έντονο μαγνητισμό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Καθοριστική θα είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς τους Ταύρους. Στην προσωπική σας ζωή, η ανάγκη σας να προσφέρετε στον/στην σύντροφο σας θα είναι πολύ έντονη, ενώ η στάση σας στο χώρο της εργασίας σας θα είναι εμπνευσμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Με χαρά θα δείτε τις επόμενες ημέρες την καριέρα σας να μπαίνει σε τροχιά ανόδου με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την προστασία της καλής σας νεράιδας θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρεθείτε στο κατώφλι ενός νέου έρωτα.

ΛΕΩΝ

Σε νέες βάσεις θα βάλετε τις οικογενειακές σας σχέσεις εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να δείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις με πιο φρέσκια ματιά, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας απλόχερα τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα δεδομένα στη ζωή σας θα φέρει σε εσάς τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο κύκλος των συζητήσεων που θα ξεκινήσετε στο χώρο της εργασίας σας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, ενώ μέχρι την επόμενη Πανσέληνο θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αέρα ανανέωσης θα φέρει στη ζωή σας η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Αφού αρκετοί από εσάς θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας, ενώ ένας έρωτας θα από το παρελθόν θα κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας και θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα σελίδα στη ζωή σας, θα ανοίξει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας για εσάς τους Σκορπιούς. Ειδικά, όσοι είστε γεννημένοι αυτές τις ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας, τα οποία θα δείτε να πραγματοποιούνται μέσα στην επόμενη χρονιά. Για τους υπόλοιπους Σκορπιούς, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει έμπνευση και όραμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όραμα και έμπνευση θα φέρει σε εσάς τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού μια μέρα πριν ο κυβερνήτης σας Δίας  κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας. Τα όνειρα για το μέλλον σας που θα κάνετε με αυτή τη Νέα Σελήνη, θα τα δείτε να γίνονται πράξεις τους επόμενους 13 μήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα δεδομένα στην κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις θα φέρει για εσάς τους Αιγόκερους η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Η συναναστροφή με συγκεκριμένα πρόσωπα θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε την μεταμόρφωση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα δεδομένα και σημαντικές εξελίξεις θα φέρει στην καριέρα σας η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού σε εσάς τους Υδροχόους. Άλλωστε η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, όχι μόνο σας έχει προετοιμάσει για αυτές, αλλά σας έχει κάνει ανυπόμονους.

ΙΧΘΥΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ παράλληλα θα διαμορφώσει και νέα δεδομένα στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!