Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

Oroskopos.tv


Στις 6/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (13ο 47’). Ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής , ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με τη διαίσθηση, το πνεύμα , την φαντασία  το όνειρο και την τέχνη, την Ιατρική, ενώ, από τη άλλη πλευρά έχει σχέση με την εξάρτηση, την αποσύνθεση και τον εκφυλισμό. Η σχέση των δυο αυτών πλανητών μας δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε την δημιουργικότητα μας μέσω της τέχνης και να εκδηλώσουμε την διαισθητική μας φύση. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Ακούστε χωρίς κανένα δισταγμό  την εσωτερική σας φωνή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με οδηγό την διαίσθηση σας θα κινηθείτε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δείτε το πραγματικό πρόσωπο τόσο των φίλων όσο και των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευφυΐα  σας, σας  κάνει να ξεχωρίζετε,  πολλές φορές όμως δεν φτάνει. Αρωγός σας σήμερα θα είναι η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το Σκορπιό, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα ενεργοποιήσει  το ένστικτο της επιβίωσης σας και θα σας βοηθήσει  να ξεπεράσετε τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσουν ώστε η δημιουργικότητα σας να βρει διέξοδο στην τέχνη. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βιώσουν ένα ρομαντικό έρωτα. 

ΛΕΩΝ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιου του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να λύσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση ακολουθώντας την διαίσθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το χαμόγελο στα χείλη είστε συνέχεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε ποιες είναι οι  πραγματικές προθέσεις των φίλων και των συνεργατών σας, καθώς επίσης και τι μπορεί να κρύβουν πίσω από το χαμόγελο τους.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία ακολουθώντας αποκλειστικά και μόνο την εσωτερική σας φωνή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε μια διαφορετική λάμψη στα δημιουργήματα σας, τα οποία θα έχουν την ικανότητα να μαγεύουν, κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε μοναδικούς και εμπνευσμένους τρόπους για να βοηθήσετε τα οικεία σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στις φιλικές σας σχέσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να διαισθανθείτε ποια άτομα από τον φιλικό σας κύκλο έχουν αγνές προθέσεις απέναντι σας, και θέλουν πραγματικά να σας δουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της χρονιάς εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να προωθήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία με εμπνευσμένο τρόπο. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένας ρομαντικός έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Για άλλη μια φορά έχετε το ρόλο του πρωταγωνιστή. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες, ενώ παράλληλα με την αγάπη σας  θα καταφέρετε να κάνετε πιο όμορφη την ζωή των δικών σας ανθρώπων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!