Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

Oroskopos.tv


Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον Άρη – την τελευταία για αυτή χρονιά-  από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 11’). Η όψη τριγώνου των δύο αιώνιων εραστών θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αρμονικά την ένταση και το πάθος σας, αφήνοντας την φλόγα να καίει. Μας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στις κοινωνικές μας συναναστροφές, ενώ παράλληλα η επιτυχία με το αντίθετο φύλλο μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.  Επίσης, η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη  είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική τόσο στις οικονομικές μας σχέσεις και συνεργασίες. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε μια σχέση ή μια  νέα συνεργασία, η οποία προέκυψε  μέσα από μια φιλική συναναστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στο χώρο της εργασίας σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη, θα βοηθήσει  να εξομαλυνθούν οι σχέσεις στο χώρο της εργασίας, με την προϋπόθεση ότι θα βάλετε νέα όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το ευνοϊκό τρίγωνο που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ξαναδείτε τις προοπτικές επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη  Αφροδίτη με τον  Άρη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά ένα μέλος της οικογένειας σας και η οποία ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συζητήσεις σας υπόσχεται εσάς τους Λέοντες, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον  Άρη ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία για να ολοκληρώσετε μια συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαράς ευαγγέλια για εσάς τους Παρθένους.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον  Άρη  θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις προοπτικές  μιας νέας οικονομικής συμφωνίας με στόχο να γίνει πιο συμφέρουσα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας μόνο θετική μπορεί να είναι στο τέλος για εσάς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει  η ανάδρομης Αφροδίτη με τον Άρη, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις  σχέσεις σας με το άλλο φύλλο και να δείτε αν πραγματικά αξίζουν τη σκέψη σας και την ενέργεια σας , ενώ παράλληλα, θα βρείτε λύση και σε όποιο ζήτημα σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο θετική μπορεί να είναι η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα πραγματοποιήσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα σας βοηθήσει να έρθετε ουσιαστικά σε επαφή με τον συναισθηματικό σας κόσμο και να δείτε ποιες σχέσεις σας αξίζουν να είναι δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον  Άρη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική σας περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι διορθωτικές κινήσεις  που θα κάνετε εκτός από την επιβράβευση των συνεργατών σας, θα φέρει και οικονομικά κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πράγμα δεν πρέπει, να μπορείτε ,να ισχυριστείτε φέτος, ότι περάσατε απαρατήρητοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο βρίσκεται μακριά ή απομακρυνθήκατε εξαιτίας των διαφορετικών κοινωνικών σας πεποιθήσεων. 

ΙΧΘΥΣ

Μόνο ευχάριστα αποτελέσματα μπορεί να φέρει σε εσάς τους Ιχθύες η θετική όψη τριγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον  Άρη. Κάτω από την επιρροή της  θα επανεξετάσετε μια οικονομική σας υπόθεση απέναντι σε Τρίτους ( π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και θα  βρείτε λύση τη στιγμή που πιστεύατε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Για να πετύχετε τους στόχους σας μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 6/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!