Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…


Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου,  με τον κυβερνήτη του Υδροχόου  τον Ουρανό, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά ο Άρης τον Κριό (29ο 40’). Η όψη μεταξύ των δύο πλανητών μας δίνει μεγάλη εφευρετικότητα, ταχύτατα αντανακλαστικά, και ενώ οι αποφάσεις που παίρνουμε μπορεί να φαίνονται παράτολμες και ριψοκίνδυνες αλλά ταυτόχρονα είναι ασφαλείς. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  3ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η τολμηρή φύση σας θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει, ώστε η παράτολμη φύση σας από την μια πλευρά να σας κάνει να ξεχωρίσετε, και από την άλλη πλευρά να γίνει αποδεκτή στον φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας βρίσκεται σε υπερδιέγερση. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό θα ενισχύσει την εφευρετικότητα σας. Οι ιδέες, όσο ριψοκίνδυνες και αν φαίνονται, μπορούν πολύ εύκολα να βρουν πρακτική εφαρμογή στο χώρο της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νέες βάσεις βάζετε τη ζωή σας εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό, θα φέρει στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Η συνύπαρξη μαζί τους, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις πιο παράτολμες σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για επαγγελματική καταξίωση πηγάζει από το γεγονός ότι θέλετε να παρέχετε στην οικογένεια σας τις καλύτερες συνθήκες.  Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό, θα ενισχύσουν όχι μόνο την εφευρετικότητα σας , αλλά και τα αντανακλαστικά σας. Με αυτό τον τρόπο μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για άλλους φαίνεται ριψοκίνδυνη, εσάς θα σας οδηγήσει στην κορυφή της επιτυχίας. 

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε πολλές αλλαγές και ξαφνικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό θα φέρει νέες συνεργασίες οι οποίες θα φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας με άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στο χώρο της εργασίας σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε εντελώς ξαφνικά την απόφαση να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές και παράλληλα πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό, θα φέρει μια απρόσμενη συνεργασία στη ζωή σας. Ενώ, ένας έρωτας είναι πιθανό να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο βαρετή δεν θα είναι η καθημερινότητα σας . Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό, φέρνει στις αποσκευές της απρόσμενες αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και ένα πρόσωπο της οικογένειας το οποίο θα καταφέρει να σας κινητοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Ο ενθουσιασμός σας είναι σίγουρο ότι θα τους παρασύρει όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως γνήσια παιδιά του Κρόνου είστε μετρημένοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν χρειασθεί δεν θα κάνετε έξοδα για αυτούς που αγαπάτε.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό θα σας ωθήσει να κάνετε έξοδα είτε για την οικογένεια σας είτε για το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χαρακτηρισμός που σας ταιριάζει είναι αυτός του μικρού εφευρέτη.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό, θα σας δώσει ευφάνταστες ιδέες, ενώ η ταχύτητα με την οποία θα αντιδράτε στα ερεθίσματα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΙΧΘΥΣ

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση μοιάζετε εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, ενισχύει την αγωνία σας να κάνετε πράξη μια πρωτότυπη ιδέα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε ενθαρρυντικοί και δραστήριοι. Αξιοποιήστε α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Ημέρα για να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας. Επικοινωνήστε με φίλους και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι σήμερα, αλλά προσπαθήστε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την κοινωνική δρασ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 24/3 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό Στις 24/03 στις 22.38 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα μας απασχολή ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στην εσωτερική σας γαλήνη. Αφιερώστε χρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!