Αγοροκόριτσο vs Κορίτσι!!


Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος για κάθε τύπο κοριτσιού. Τα κακά νέα είναι ότι η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής.
Το θέμα είναι ότι αν ένας άντρας μπορεί να συνδυάσει μια βουτιά της Mary Ann και μια εξόρμηση της Ginger σε ένα κορίτσι, δεν θα χρειαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο λατρευτό κορίτσι δίπλα και στη σέξι θεά που κάνει το χρόνο να παραμένει ακίνητο.
Ξεκινήστε από το να είστε ο εαυτός σας.
Έχετε τα αγοροκόριτσα σας και έχετε τα κορίτσια σας. Κάθε γυναίκα κλίνει κατά κύριο λόγο προς τη μια κατεύθυνση ή προς την άλλη. Και οι δύο είναι εξαιρετικές για να προσελκύσουν την προσοχή ενός άντρα.
Αν τον συναντήσετε στο γήπεδο του τένις ή στο γήπεδο του γκολφ, θα ενθουσιαστεί από την υγεία σας και τη γεμάτη ζωντάνια σας. Η αθλητική και casual εμφάνισή σας θα σας κάνει να φαίνεστε φιλικοί και προσιτοί, με ένα κοινό ενδιαφέρον να σας προσελκύσουν μαζί.
Οι αθλητικές σας ενδυμασίες τον γοητεύουν πολύ καλά με το φυσικό σας απόθεμα και το ενεργητικό σας πνεύμα σας στέλνει τα υποσυνείδητα μηνύματα που καταλαβαίνετε.
Αν τον συναντήσετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή ακόμα και στο γραφείο ή σε μια επιχειρηματική σύμβαση, τον παρουσιάζετε πρώτα με την κυρία ότι είστε. Αντί να τον προσελκύσει ως ένα διασκεδαστικό και ενεργητικό συμπαίκτη, αυτή τη φορά ο φαρέσερός σας της αγάπης είναι έτοιμος να αναισθητοποιηθεί.
Η μαγεία και η μεγαλοσύνη της ομορφιάς και της χάριτός σας θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία του, θα γεμίσει τις αισθήσεις του και θα κλέψει ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς του.
Είτε αναπηδήστε ή στρέψετε το δρόμο σας στη σκηνή, θα κάνετε μια εντύπωση που θα προσελκύσει.
Ρίξτε του μια καμπύλη.
Καμία γυναίκα δεν είναι μονοδιάστατη. Παρόλο που προτιμάτε το ένα πάνω στο άλλο, αρέσει η άνεση και η διασκέδαση και όλοι σας αρέσει να παίζετε dress-up.
Έτσι, σας λέει ότι σας αρέσει ακριβώς όπως είστε και ποτέ δεν θέλει να σας δει με μακιγιάζ ή φόρεμα; Και λοιπόν; Έχετε το δικαίωμα να αισθάνεστε τόσο όμορφα, ζοφερά και girly όπως θέλετε, όποτε θέλετε.
Αν είστε η Αφροδίτη του στα μπλε τζιν, προσέξτε τι θα συμβεί όταν σας παίρνει για δείπνο με τα καλά σας – ντυμένες με το φόρεμά σας, τέλειο μακιγιάζ, φανταχτερά σκουλαρίκια, και τα μαλλιά σας σε ένα βασιλικό κότσο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u