Αγρογλυφικά !


Εξωγήινα μηνύματα ή προειδοποιήσεις της Γης; Γνωρίζετε τι ονομάζουμε αγρογλυφικά ή τα συγχέετε με τα ιερογλυφικά; Τα αγρογλυφικά είναι γεωμετρικά σχήματα που άρχισαν να παρατηρούνται στην δεκαετία του 1970, αν και η πρώτη αναφορά γίνεται στην Αγγλία το 1647.

Είναι μεγάλοι σχεδιασμοί με ιδιαίτερη αρμονία που γίνονται από άγνωστους, σε χωράφια κυρίως της νότιας Αγγλίας και τα περισσότερα στην περιοχή κοντά στο Στοουνχεντζ. Εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία.

Πάνω από 70 χώρες καταμετρούν αγρογλυφικά στα εδάφη τους, ενώ σε περιοχές με αρχαιολογικούς χώρους τα αγρογλυφικά τους βρίσκονται πολύ κοντά σ’ αυτούς και δείχνουν να διατηρούν κάποια σχέση μαζί τους.

Μέχρι σήμερα πάντως έχουν καταμετρηθεί πάνω από 10.000 κατά μήκος όλου του πλανήτη, με το 90% περίπου στη Νότιο Αγγλία.

Αγρογλυφικά έχουν παρατηρηθεί και στην Ελλάδα, μάλιστα στο περιστατικό ανφέρεται η εφημερίδα Guardian και γράφει πως το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2002 ιπτάμενος δίσκος έκανε την εμφάνιση του και προσγειώθηκε σε ένα χωράφι κοντά στο χωριό Πρίνη , στον νομό Τρικάλων, όπου βρέθηκαν γεωμετρικοί σχηματισμοί.

Στην περίπτωση όμως αυτή δεν έχουμε ένα ευδιάκριτο σχέδιο , παρά μόνο το κυκλικό αποτύπωμα του αντικειμένου επάνω στο χωράφι και κάποιες τρύπες σε βάθος μέχρι 20 εκατοστά , που φαίνεται να έχουν καταστρέψει γενικά τα φυτά , και όχι σε κάποιο ξεχωριστό σχέδιο . Στην ουσία πρόκειται για μια προσγείωση ενός ιπτάμενου αντικειμένου, με τις τρύπες στο έδαφος να έχουν πιθανότατα δημιουργηθεί από κάποιον μηχανισμό στήριξης , και όχι για μια δημιουργία ενός σχεδίου με διακριτές περιοχές συνθλιμμένων και άθικτων φυτών .

Τα αγρογλυφικά για να τα αντιληφθούμε πρέπει να βρεθούμε σε ιδιαίτερα ψηλό σημείο, ή να είμαστε σε ελικόπτερο ή αεροπλάνο. Οι σχηματισμοί τους που συνήθως είναι απολύτως συμμετρικοί γίνονται μέσα σε χωράφια που έχουν στάρια ή άλλα δημητριακά, κάνοντας βαθιές γραμμές.

Πρόκειται για κύκλους στα σπαρτά με δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη φόρα. Το σιτάρι ή όποιο άλλο δημητριακό, είναι κυριολεκτικά πιεσμένο και ομοιόμορφα λυγισμένο κατά ενενήντα μοίρες παράλληλα στο έδαφος, σχηματίζοντας έτσι έναν τέλειο κύκλο, ενώ τα γύρω φυτά παραμένουν άθικτα.

Τα συγκεκριμένα σχήματα εμφανίζονται ξαφνικά μέσα σε μία νύκτα και κάποιες μαρτυρίες λένε ότι μικρές φωτεινές σφαίρες πετούν πάνω από το κομμάτι του χωραφιού στο οποίο αμέσως μετά εμφανίζεται το σχήμα.

Βιολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, όπως επίσης και οι αγρότες οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πως συμπεριφέρεται και πως λειτουργεί η γη τους. Εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανάλογα αποτελέσματα είναι η εκπομπή μικροκυμάτων και υπερήχων.

Το φαινόμενο αυτό προβληματίζει πολύ τους ερευνητές. Μετά από αρκετές έρευνες και μετρήσεις που έγιναν στις περιοχές όπου εντοπίστηκαν, το ενδεχόμενο της φάρσας έχει αποκλειστεί τελείως αφού σε δοκιμές που έχουν γίνει με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος είναι αδύνατο σε μία νύκτα να δημιουργήσουν τα σχήματα αυτά και με τόση ακρίβεια και τελειότητα.

Έχει παρατηρηθεί ότι το κομμάτι αυτό όταν επανασπείρεται για την επόμενη σοδειά τα φυτά στην περιοχή αυτή μεγαλώνουν με ταχύτατο ρυθμό από ότι τα γύρω τους μάλλον λόγω του ισχυρού μαγνητικού πεδίου που υπάρχει.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα αγρογλυφικά είναι μηνύματα από εξωγήινους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας χρησιμοποιώντας αρχαία Σουμερικά σύμβολα ή συμβολικές αναπαραστάσεις του εξωγήινου DNA.

Κανείς όμως από τους ερευνητές δεν μπορεί να δώσει απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα που δημιουργούνται και έτσι το φαινόμενο αυτό παραμένει στα αναπάντητα και ανεξήγητα του κόσμου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u