Αμφιβολίες στην σχέση σου; Διάβασε πώς θα τις ξεπεράσεις!!


Δεν υπάρχει σχέση που να μην έχει κλυδωνισμούς και διλήμματα και καρδιοχτύπια και δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να κυριαρχήσει στο μέλλον της σχέσης της, ας είμαστε ειλικρινείς. Είτε μιλάμε για μια εκκολαπτόμενη σχέση είτε για έναν έρωτα ζωής, η αμφιβολία είναι ένα σαράκι. Και πώς ξεμπερδεύουμε με αυτό; Μα, με τον έλεγχο του μέλλοντος! Ναι – γίνεται, γίνεται! Δες το arrival, θα καταλάβεις ότι οι επιστήμονες ψιθυρίζουν ότι το μέλλον μπορεί να διαβαστεί. Δες λοιπόν με ποιες μεθόδους μπορείς να ξεπεράσεις κάθε αμφιβολία στις σχέσεις σου. Από τις πιο διαδεδομένες έως τις πιο εξωτικές, σου έχουμε ετοιμάσει τον πλήρη οδηγό για να γίνεις η κυρίαρχος της αγάπης!

Αστρολογία, φυσικά

Τι να λέμε τώρα, όλες οι επιτυχημένες στον έρωτα γυναίκες από την αυγή του κόσμου, στα άστρα οφείλουν την επιτυχία τους. Η Αφροδίτη και ο Άρης και ο Πλούτωνας και η Σελήνη και ο Ήλιος μπορούν να σου δώσουν το πιο ασφαλές μονοπάτι ανάμεσα στις νάρκες του ερωτικού πεδίου. Αλλά, κι εδώ υπάρχουν υψηλού επιπέδου προγνωστικές μέθοδοι, που μπορούν να σου απογειώσουν τον ερωτισμό. Πού πας χωρίς Κλήρο Τύχης, Vertex και γνώση της Τζούνο, καλή μου;

Σύνθετο Ταρώ

Η λατρεμένη Ταρώ είναι από τις πιο ασφαλείς μεθόδους πρόβλεψης, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Και λέμε ειδικά στον ερωτικό τομέα, γιατί είναι μια καθαρά ψυχολογική μέθοδος που σαν ένα ευαίσθητο όργανο μέτρησης μπορεί να πιάσει και την παραμικρή διακύμανση ενός ψυχικού δεσμού. Το σύνθετο Ταρώ, μια μέθοδος εκλεπτυσμένη και απόλυτα ακριβής, που ενώνει το πεπρωμένο δύο ανθρώπων με 12 εξαιρετικά λεπτομερείς ερωτήσεις, μπορεί να κάνει θαύματα.

Η μυστική χημεία των ονομάτων

Υπάρχει μια εκπληκτική μέθοδος πρόβλεψης συμβατότητας που λέγεται Secret Crush. Δεν την ξέρεις; Χάνεις! Είναι μια πανάρχαια μέθοδος σύγκρισης των μικρών ονομάτων ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, που αναδεικνύει το αν υπάρχει εξ αρχής πεδίο ερωτικής χημείας. Είναι αριθμολογικού περιεχομένου, αλλά ειλικρινά, πάει πολύ, πολύ πιο μακριά το θέμα!

Η Σφαίρα του 8

Πρόκειται για μια μυστική ερωτική – μαγική μέθοδο πρόβλεψης. Ο αναγνώστης, αυτός που θα σου πει την απάντηση με μια ακαριαία ερώτηση, έχει μια σφαίρα με 8 απαντήσεις. Η ερώτηση μπορεί να είναι μία μόνον – καλό είναι σε όλες τις προβλέψεις να μην υπάρχει πυκνή όχληση του πεδίου με απανωτές ερωτήσεις, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει η απάντηση. Ρωτάς την σφαίρα του 8 για παράδειγμα: «θα μείνουμε μαζί με τον Χ;». Και από την σφαίρα, που αναδεύεται με αέρα θα ξεπηδήσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: ναι – όχι – πολλές αμφιβολίες – δυσκολίες στο μέλλον κλπ. Δοκίμασέ το, είναι συναρπαστικό! Γιατί είναι μόνον 8 οι απαντήσεις;Γιατί το 8 σχετίζεται μέσω μυστικού κώδικα με το άπειρο.

Κρυσταλλομαντεία

Ναι, έχει κύρος. Μόνον που ο αναγνώστης πρέπει να ξέρει όλες τις ιδιότητες των λίθων και των κρυστάλλων γιατί όσο και να σου φαίνεται παράξενο αν ο λίθος που θα ερωτηθεί δεν είναι συμβατός με την αστρολογική σου προσωπικότητα, θα σου δώσει λανθασμένες απαντήσεις. Α ναι, και μια ακόμα μικρή δυσκολία: πρέπει ταυτόχρονα να ξέρει ο αναγνώστης και την αστρολογική ταυτότητα αυτού που σε ενδιαφέρει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u