Απόλυτα Ερωτικά Ταιριάσματα !


Ταιριάζετε με τον σύντροφό σου;

Έχετε πιθανότητες να ζήσετε μαζί και πολύ ευτυχισμένοι, ή θα έχετε δράματα και χωρισμούς; Θα σε λατρέψει, θα σε αγαπήσει, θα σε στηρίξει;

Εσύ, πόσο πολύ θα τον αγαπάς; Μάθε τώρα τα απόλυτα ερωτικά ταιριάσματα σύμφωνα με το ζώδιο του καλού σου!

Δες, είσαι μέσα το Number One ταίρι του αστρολογικά, ή θα πρέπει να την παλέψετε; Κάθε άντρας, έχει διαφορετική γυναίκα που προτιμάει!

Δεν είναι το ίδιο το ταίριασμα για τη γυναίκα Κριό και τον Άντρα Κριό, για παράδειγμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ερωτικές εκπλήξεις σε περιμένουν!

Κριός Ο άντρας Κριός,

Αυτό το τόσο φλογερό και παρορμητικό ζώδιο, είναι υπέροχος εραστής, αλλά σαν σύντροφος, θέλει να μια γυναίκα που να τον ανέχεται ακριβώς όπως είναι, γιατί δεν αλλάζει!

Οπότε, ζώδια με κυρίαρχη συμπεριφορά, που έχουν και αυτά υψηλές απαιτήσεις και μεγάλες τάσεις να υποτάξουν, να αλλάξουν και να έχουν τον πρώτο λόγο στη σχέση, μπορεί να κάνουν με τον κριό υπέροχα πράγματα στον έρωτα και στο σεξ, αλλά δεν μπορούν να τα βρουν για πολύ καιρό!

Και όμως, τα πάνε τέλεια με τις γυναίκες Τοξότες, παρ’ όλο που οι δυναμικές γυναίκες του Τοξότη, έχουν υψηλή διάθεση κυριαρχίας.

Αλλά, το αίμα των πλανητών, νερό δεν γίνεται! τα βρίσκουν τόσο τέλεια μεταξύ τους στο σεξουαλικό πεδίο, μα τόσο απόλυτα, που δεν κοιτάνε τίποτε άλλο!

Οπότε, ναι, Κριός με Τοξότη, σμίγει και μένει και για πάντα μαζί! Τα υπόλοιπα ζώδια, ασφαλώς και μπορούν να τα βρουν με τον Κριό, αλλά με πολλή δουλειά και κάμποσα καβγαδάκια!

Ταύρος Ο ταύρος,

Ο γλυκός και αγαπησιάρης και παθιασμένος Ταύρος, θα το πάρει κατευθείαν το ποτάμι! Θέλει την Ζυγίνα του!

Γιατί; Γιατί τους ενώνει η Αφροδίτη, κατ’ αρχάς. Κατά δεύτερον, γιατί οι ανυπότακτες και λίγο επιρρεπείς στο φλερτ Ζυγίνες, που πάντα είναι λίγο ύποπτες για απιστία, βρίσκουν στον Ταύρο τέτοιο γέμισμα εσωτερικό, τέτοια πληρότητα, που δεν μπορούν να του φύγουν!

Είναι βέβαια και το άλλο: το σεξ . Ταύρος και Ζυγός, είναι στο ερωτικό πεδίο, φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η γυναίκα Ζυγός, μπορεί να μην περάσει καλά στον έρωτα, γιατί είναι πολύ υποχωρητική.

Ναι, αλλά ο ταύρος την προσέχει, την κάνει χατίρια, την λιώνει με τους ρυθμούς του, που είναι αργοί, και αυτό η Ζυγίνα το θέλει, το ζητάει!Οπότε, οι δυο τους ζουν έναν έρωτα με βάθος χρόνου και βάθος ψυχικό!

Δίδυμοι Ο Δίδυμος,

Είναι λίγο άστατος, λίγο παιχνιδιάρης, λίγο παιδί, λίγο έως πολύ αξιαγάπητος!

Ακόμα και τα νεύρα του, έχουν κάτι το έξυπνο, κάτι που σε τραβάει. Και έχει και μια τάση να τον τραβάνε τα δύσκολα. Τα πολύ δύσκολα, όμως!

Και τρελαίνεται για την γυναίκα Λέοντα! Η λιονταρίνα, με την φυσική της καλλονή, με το παράστημα και τον αέρα κυριαρχίας που έχει, γοητεύει τον Δίδυμο σε πρώτο επίπεδο, και τον κάνει να την προσέξει.

Από εκεί και μετά, είναι από τις λίγες γυναίκες που μπορούν να τον υποχρεώσουν να τρέχει πίσω της! Γιατί; Γιατί η λιονταρίνα ξέρει να παίζει το παιχνίδι της απόσταση!

Κρατάει χαρακτήρα, δεν υποχωρεί στις συγκρούσεις, γίνεται αυτή το κέντρο του κόσμου, παίρνοντας τα σκήπτρα του εγωιστή Δίδυμου!

Όπως και να το κάνουμε, ο ατίθασος και πανέξυπνος και λίγο πονηρός Ερμής, υποτάσσεται στο μεγαλείο του Ήλιου, που Κυβερνάει τον λέοντα!

Καρκίνος Βαθιά και μελαγχολική φύση ο άντρας Καρκίνος.

Πολύ θερμός, αλλά με ένα τρόπο που θέλει προσοχή, γιατί μοιάζει τόσο εύθραυστος, και είναι.

Ίσως, αν ήταν μόνο η Σελήνη του και ο Ποσειδώνας του, να ήταν πιο ήπιος στο συναίσθημα. Αλλά έχει και τον Άρη Κυβερνήτη, τι να γίνει, είναι λίγο κυκλοθυμικός.

Έχει να δώσει πολλά σε μια σχέση, αλλά ποια γυναίκα έχει την υπομονή να του ανοίξει την ψυχή;

Η Σκορπίνα! Γιατί; Πρώτον, γιατί σαν ζώδιο του νερού, τον καταλαβαίνει και συμπλέει μαζί του. Δεύτερον γιατί σαν καρμικό ζώδιο έχει την δύναμη να του λύσει τα προβλήματα που κουβαλάει, αλίμονο, αυτή είναι η δουλειά του Σκορπιού σε αυτήν τη γη .

Και τρίτον, και σοβαρότερο, γιατί οι σκηνές και τα δράματα που μπορεί να κάνει ο καρκίνος, ενώ άλλη γυναίκα μπορεί και να την κούραζαν, την Σκορπίνα την ευχαριστούν!

Και επιπλέον, ταιριάζουν απέραντα στο σεξ! Μα, απέραντα! Ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ο τέλειος εραστής της Σκορπίνας, που μαγεμένος και υπνωτισμένος, θα της κάνει τα απαιτητικά χατίρια.Είναι τέλειοι οι δυο τους!

Λέων Ο άντρας Λέων ,

Είναι σίγουρα ο πιο επιβλητικός του Ζωδιακού. Για σκέψου, ένας Ρόμπερτ ντε Νίρο, είναι Λέων!

Τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για τον λέοντα. Απαιτεί λοιπόν μια γυναίκα με ανάλογη φλόγα, πάθος, δύναμη, αλλά και με μεγάλη σεξουαλική ενέργεια.

Και την θέλει και λίγο να έχει την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, γιατί ο ίδιος, αν και μεγαλοπρεπής, θέλει περισσότερο να απολαμβάνει παρά να κουράζεται!

Ποια γυναίκα μπορεί να του τα προσφέρει όλα αυτά; Η γυναίκα Κριός! Ξεκινώντας από το θέμα του σεξ, η γυναίκα Κριός, είναι από μόνη της τόσο φλογερή, που μπορεί να τα βγάλει πέρα με οποιοδήποτε αρσενικό!

Οπότε, με τον λέοντα, που θέλει να κάθεται αναπαυτικά και ηδονικά και η γυναίκα να προσφέρει την ενέργεια, ταιριάζουν απέραντα!

Έχει δυναμισμό, έχει και πολύ εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση η γυναίκα Κριός, όλα τέλεια!

Παρθένος Ο άντρας παρθένος,

Ένα καρμικό ζώδιο με μεγάλη δύναμη, είναι πολύ περίεργος στον ερωτικό τομέα. Κατ’ αρχάς, παριστάνει τον αδιάφορο! Παριστάνει ότι δεν τον νοιάζει ο έρωτας.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτε άλλο. Υπάρχει άραγε κάποιο άλλο ζώδιο, που να παριστάνει ότι είναι αφοσιωμένο στη δουλειά του και τους σκοπούς του και στην ουσία να είναι απόλυτα ερωτικό;

Ε βέβαια! Η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας παρθένος, κάνουν ένα ζευγάρι, που κυριολεκτικά φλέγεται! Η γυναίκα Αιγόκερως, είναι μια σκέτη φωτιά, και τι φωτιά!

Από αυτές που δεν σβήνουν εύκολα, που τα κάνουν όλα στάχτη, και συνεχίζουν να καίνε!

Ο άντρας Παρθένος, για να την ικανοποιήσει, πρέπει να κάνει και προσπάθεια, και να φτάσει να παραδεχτεί ότι ναι, για τον έρωτά της ζει! Ένα μοναδικό ζευγάρι!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποιος είναι, λοιπόν, ο ζωδιακός σου ωροσκόπος και πώς θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου στο μέλλον;

In category Γυναίκα - Γάμος

Ο ωροσκόπος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την κατανόηση της προσωπικότητάς μ ...

Απιστία και Τιμωρία!

In category Γυναίκα - Γάμος

Πώς αντιδρά ένας άντρας όταν αντιμετωπίσει το θέμα της απιστίας; Τι προκαλεί αυτή ...

Σχέσεις: Ποιος Άντρας Εξαρτάται Πραγματικά!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ποιοι άνδρες εξαρτώνται πραγματικά από τις σχέσεις τους; Ποια ζώδια δημιουργούν έ ...

“Και Μαμά, και Γυναίκα!”

In category Γυναίκα - Γάμος

Μπορούν η μητρότητα και η θηλυκότητα να συνυπάρξουν; Είναι εύκολο να διατηρεί κανε ...

Η Μητέρα του: Πρόβλημα;

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η σχέση σου με τη μητέρα του καλού σου; Ίσως νιώθεις ότ ...

Η Δυσκολία των Σχέσεων κατά τις Γιορτές: Λόγοι και Λύσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Κατά την περίοδο των εορτών, πολλά ζευγάρια βιώνουν δυσκολίες. Πώς μπορεί να συμβα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u