Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2018


 

Διευκρίνιση: Οι παρακάτω αριθμολογικές προβλέψεις, γίνονται με κριτήριο τον προσωπικό μας αριθμό, ο οποίος βγαίνει, εάν προσθέσουμε όλα τα ψηφία τη ημερομηνίας γέννησης μας. Π.χ. εάν κάποιος έχει γεννηθεί στις 1/7/2018 προσθέτουμε 1+7+2+0+1+8=19. Θα πρέπει όμως να καταλήγουμε πάντα σε μονοψήφιο αριθμό, οπότε το 19 που βγήκε από την παραπάνω ημερομηνία γίνεται 1, γιατί 1+9=10 άρα 1+0=1. Οι προσωπικοί αριθμοί λοιπόν είναι εννιά από το 1 έως το 9, εφόσον έχουμε εννιά μονοψήφιους αριθμούς. Ο προσωπικός αριθμός καθορίζει τόσο τα στοιχεία του χαρακτήρα μας, όσο και τις τάσεις του πεπρωμένου μας.

Προσωπικός αριθμός 1 : Ο Ιούλιος του 2018 είναι για σας μήνας γεμάτος εκπλήξεις! Είστε τολμηροί . Κάνετε εύκολα καινούργιες γνωριμίες. Παίρνετε το ρίσκο να επιλέξετε για τις διακοπές σας, ένα μάλλον απίθανο μέρος, που ωστόσο θα σας ενθουσιάσει! Είστε συχνά το επίκεντρο της προσοχής και δέχεστε σαν τη βροχή το φλερτ από τους γύρω σας. Για να μην παραμείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και χάσετε την ουσία, γίνεται πιο επιλεκτικοί και εστιάσετε σε εκείνα που σας ταιριάζουν πραγματικά. Ο μήνας σας δίνει ευκαιρίες και εμπειρίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για νέα ξεκινήματα!

Προσωπικός αριθμός 2 : Αυτός ο μήνας είναι για το δικό σας προσωπικό αριθμό, ένας πολύ συναισθηματικός μήνας. Σας αναζητά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Θέλετε να του δώσετε ευκαιρία, αλλά ταυτόχρονα ζυγίζετε καλά τα πράγματα. Ωστόσο η πιθανότητα να σας διεκδικήσει έντονα, ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν είναι καθόλου μικρή! Κάποιοι από σας θα διχαστούν ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο. Είναι πολύ πιθανό, παρόλα αυτά, να καταλήξετε κάπου, γιατί αυτός ο μήνας σας θέλει ζευγάρι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Όσοι είστε σταθεροί σε μια σχέση, θα χαρείτε τη σχέση σας στο ζενίθ της! Ευνοούνται οι συνεργασίες στα επαγγελματικά σας.

Προσωπικός αριθμός 3 : Σνομπάρετε τις διακοπές για αυτόν το μήνα και τις αφήνετε για τον Αύγουστο. Έχετε βαλθεί να ιδρώσετε, όχι τρέχοντας στις παραλίες, αλλά τακτοποιώντας οτιδήποτε νιώθετε ότι έχει ξεφύγει, από την τάξη που θέλετε στη ζωή σας. Ούτε λόγος για φλερτ και νέες γνωριμίες. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, ζητάτε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει στις δουλειές σας. Εννοείται πως δεν τολμάει να σας αρνηθεί. Θα ανταμείψετε άλλωστε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, τον επόμενο μήνα, που επιτέλους θα κάνετε διακοπές και μάλιστα σε ήσυχο μέρος. Ο μήνας αυτός ενδείκνυται για σοβαρές συμφωνίες.

Προσωπικός αριθμός 4 : Έχετε βαλθεί να ξοδέψετε τις μπαταρίες σας τώρα και να μην αφήσετε τίποτα για τον Αύγουστο, εκτός αν οι μπαταρίες σας είναι πολύ μεγάλης διάρκειας! Ζείτε την κάθε στιγμή και φλερτάρετε ασταμάτητα! Οσοι εργάζεστε, είστε εξίσου καλοί και στη δουλειά σας και στην παρέα στον ελεύθερο χρόνο σας. Κανονίζετε σχέδια και φτιάχνετε πλάνα για τους επόμενους μήνες. Εάν βρίσκεστε σε συντροφική σχέση, το ταίρι σας συχνά σας αφήνει στις παρέες σας και αποδρά στις δικές του, μην αντέχοντας την ένταση της ενέργειας σας. Βρείτε τον τρόπο να είναι όλοι ευχαριστημένοι και μην λειτουργείτε σαν να είστε μόνοι σας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Είναι καλή στιγμή να γίνεται μέλος μιας ενδιαφέρουσας ομάδας ή ενός ομίλου.

Προσωπικός αριθμός 5 : Βρίσκεστε σε ένα μήνα, όπου ψάχνετε να βρείτε το μίτο της Αριάδνης, που θα σας βγάλει από το λαβύρινθο των αδιεξόδων σας. Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα. Αυτό όμως που έχει σημασία, είναι το πώς εσείς τα βλέπετε. Για κάποιον περίεργο, εσωτερικό σας λόγο, θέλετε να είστε ένα δραματικό πρόσωπο! Η διάθεση σας είναι πεσμένη και αν όχι σε όλους, σε έναν τουλάχιστον τομέα της ζωής σας, νιώθετε ότι έρχεται η καταστροφή! Ακόμη κι αν κάτι τελειώσει, είναι για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούργιο, που θα ανανεώσει τη ζωή σας! Μη μοιράζεστε συνεχώς τις ανησυχίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε με το σύντροφό σας, γιατί κινδυνεύετε να γίνετε κουραστικοί. Κρατήστε στιγμές για τον εαυτό σας ή μοιραστείτε αυτό που σας βασανίζει με έναν πολύ καλό σας φίλο. Ευνοούνται οι καλές φιλίες. Χρωματίστε τη ζωή σας με πιο χαρούμενα χρώματα, γιατί εσείς είστε οι ζωγράφοι στον προσωπικό σας καμβά.

Προσωπικός αριθμός 6 : Ο έρωτας αυτό το μήνα σας παραφυλάει σε κάθε γωνία που σκάτε μύτη! Είτε αφήνετε γύρω σας θύματα της γοητείας σας, είτε πέφτετε εσείς θύμα της γοητείας των άλλων! Ο έρωτας διαποτίζει την ύπαρξη σας και ότι κάνετε το κάνετε με ερωτική αφοσίωση, ακόμη και αν είναι μια δουλειά ή μια απασχόληση. Οι δεσμευμένοι έρχεστε πολύ κοντά με το ταίρι σας. Ενώ όσοι είστε μόνοι, νιώθετε να σας ξεβολεύει από τη νιρβάνα σας, ένα νέο πρόσωπο, που εισέρχεται στη ζωή σας, για να φέρει έναν θυελλώδη έρωτα! Αυτό το μήνα τις καλύτερες διακοπές, θα τις κάνετε στα σύννεφα! Αφού πρώτα τα χρωματίσετε ροζ! Θυμηθείτε καλού – κακού ότι δεν πρέπει να αγνοήσετε τη σημασία της λογικής! Ούτε να αγνοήσετε ωστόσο να ερωτευτείτε τη ζωή και τον εαυτό σας!

Προσωπικός αριθμός 7 : ” Το λακωνιζειν εστί φιλοσοφείν”, λιγομίλητους λοιπόν και με τάσεις φυγής σας βρίσκει αυτός ο μήνας. Αφήνετε την πολυκοσμία και αναζητάτε τη μοναξιά. Θέλετε να φιλοσοφήσετε τη ζωή . Ίσως να επιλέξετε βουνό και όχι θάλασσα για τις διακοπές σας. Ο καλύτερος φίλος σας είναι ένα βιβλίο με μεστό περιεχόμενο, που ασχολείται με το νόημα τη ζωής. Ο μήνας δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα για καινούργια γνωριμία, εκτός αν ο άλλος είναι εσωστρεφής! Όσον αφορά το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσει κάπως παραμελημένο από σας, αν και δεν έχετε την πρόθεση να το παραμελήσετε. Χρειάζεται να περιορίσετε κάπως την τάση σας για εσωτερική αναζήτηση και διαλογισμό, επειδή κινδυνεύετε να δώσετε λάθος εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Κυρίως κινδυνεύετε να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας από τον άνθρωπο σας, ως έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος. Αποκομίσετε τα συμπεράσματα σας, από αυτή την εσωτερική αναζήτηση, που θα σας φανούν χρήσιμα για τις πιο έντονες περιόδους, που θα ακολουθήσουν.

Προσωπικός αριθμός 8 : Μια ικανή γυναίκα, με δυνατή προσωπικότητα, θα σας στηρίξει. Είτε είναι φίλη, συγγενής ή η αγαπημένη σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε καθυστερημένα χρήματα. Εάν εργάζεστε σε δουλειά με bonus, θα πιάσετε ένα αρκετά καλό ποσοστό. Εαν εργάζεστε σε εργασία με τακτικό και σταθερό μισθό, θα πληρωθείτε χωρίς καμία καθυστέρηση. Αν είστε δεσμευμένοι, τα οικονομικά σας ως ζευγάρι πηγαίνουνε καλά. Ενώ οι ελεύθεροι προβλέπεται να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, με άτομο που θα είναι οικονομικά ισχυρό. Για τους πιο τολμηρούς, ίσως βρείτε καινούργιες ιδέες για εργασία, που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τις οικονομικές σας απολαβές! Χαρείτε και επωφεληθείτε από αυτή την γόνιμη και παραγωγική περίοδο.

Προσωπικός αριθμός 9 : Μια περίοδος, αυτός ο μήνας, προπαρασκευαστική. Ξεκουράζεστε και δεν χάνετε ευκαιρία να επισκεφτείτε τις παραλίες. Ωστόσο ο νου σας συχνά τρέχει στο μετά, εννοώντας το τέλος του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου. Στην αχαλίνωτη φαντασία σας είστε ένας μαχητικός ήρωας, που θα βγει αργότερα στις μάχες, γιατί τώρα οφείλει να απολαύσει, όσο πιο νωχελικά γίνεται, το καυτό καλοκαίρι! Ίσως να αποφεύγετε και την πολύ εργασία, με αποτέλεσμα να ζητάτε χαρτζιλίκι από τον πατέρα ή την μητέρα σας ή ακόμα από το σύντροφο ή τη σύντροφό σας! Στα προσωπικά σας, οι δεσμευμένοι συνεχώς αράζετε κάπου με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι περιμένετε να σας φλερτάρουν αρκετά έντονα πρώτα οι άλλοι. Μην καθιερώσετε για πολύ καιρό αυτή την ανέμελη στάση ζωής, γιατί κινδυνεύετε να γίνετε βάρος στους άλλους ή να κατηγορηθείτε για απουσία ενδιαφέροντος! Ωστόσο από αυτή την τάση σας, κρατήστε το πιο φιλοσοφικό της μήνυμα, εκείνο της ζωής ενός περιπλανώμενου, σε αντιπαράθεση με τους απαιτητικούς ρυθμούς της εποχής μας!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα! Πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις σύμφωνα με την ...

Προβλέψεις Οκτωβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “ Στρογγυλό τραπέζι – κάρτα 81” Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμέ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Πριν τις μηνιαίες προβλέψεις αρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Το Τέσσερα από τα Ραβδιά. Αυτός ο μήνας, που σας βάζει σιγά-σιγά στους ρυθμού ...

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Καλό αυτί – κάρτα 67” Ο Σεπτέμβρης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα και καλές διακοπές! Πριν περάσουμε στις αριθμολογικ ...

  • Τζορντάνο Μπρούνο !- Ποια ήταν αυτή η φωτισμένη μεγαλοφυΐα; Ο φιλόσοφος Τζορντάνο Μπρούνο, ήταν το φως στο σκοτάδι.Η περίοδος που η ρωμαιοκαθολική εκκλησία είχε σαν σύστημα εκδίκασης των… Διαβάστε περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u