Αριθμολογικές Προβλέψεις 2019


Προσωπική χρονιά :

Καλή χρονιά! Παρακάτω δίνονται οι γενικές προβλέψεις για το έτος 2019 για τους εννέα αριθμούς, από το 1 έως το 9, με βάση την αριθμολογία. Στις μηνιαίες προβλέψεις, στην εισαγωγή, αναφέρουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Εδώ θα πούμε πως βρίσκουμε τον αριθμό της προσωπικής μας χρονιάς, ο οποίος χαρακτηρίζει όλη τη χρονιά μας στο γενικό της πλαίσιο.
Προσθέτουμε τον αριθμό της χρονιάς που μας ενδιαφέρει (2019) στον προσωπικό μας αριθμό. Πχ. : εάν κάποιος έχει προσωπικό αριθμό 1, για το 2019 θα έχει προσωπική χρονιά 4. Αυτό γιατί προσθέτουμε τον προσωπικό του αριθμό (1) με τον αριθμό που βγάζει η χρονιά ( 2019 = 2+0+1+9 = 12 = 1+2 = 3), οπότε 1+3 =4. Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι υπάρχουν κι άλλες γνωστές μέθοδοι υπολογισμού της προσωπικής χρονιάς. Παρότι προτείνουμε την παραπάνω, εάν κάποιος επιλέγει μια άλλη μέθοδο, μπορεί να την χρησιμοποιήσει, και στη συνέχεια να διαβάσει τη στήλη με τον αντίστοιχο αριθμό που θα προκύψει.

Προσωπικός αριθμός 1 : Προσωπική χρονιά 4 :

Καλή Χρονιά! Το 2019 θα είναι για σας μία χρονιά με πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως μία πλούσια χρονιά! Στα επαγγελματικά σας, σε όποιο επίπεδο και να βρίσκεστε, αρκεί να συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε και θα τα πετύχετε.
Τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλύτερα από το 2018, που φεύγει. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα ή νέα ανοίγματα πετυχημένα από οικονομικής άποψης, αρκεί να δείξετε τη στοιχειώδη υπευθυνότητα.
Τα αισθηματικά είναι ένας τομέας, που ίσως σας μπερδέψει κάπως λόγω των πολλαπλών επιλογών που θα έχετε. Αυτό ισχύει περισσότερο για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες του αριθμού σας. Αν θέλετε να κάνετε σχέση, θα πρέπει να εστιάσετε σε ένα πρόσωπο. Για τα ζευγάρια, προσέξτε την τάση μία να απομακρύνεστε και μία να έρχεστε κοντά. Μη χάνετε με το παραμικρό τη ψυχραιμία σας για να μη συμβαίνει αυτό. Ευνοούνται επίσης οι επανασυνδέσεις, ακόμα κι από χωρισμούς, που έγιναν πριν καιρό.

    Προσωπικός αριθμός 2 : Προσωπική χρονιά 5 :

Καλή χρονιά! Για τον αριθμό σας το 2019 θα είναι μία χρονιά επιλογών. Καλείστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας, κι αναλόγως των επιλογών σας, θα βάλετε σωστές ή μη σωστές παραμέτρους για παρακάτω. Πχ. εάν υπάρχει μία σχέση, που σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ, μπορείτε είτε να τη συνεχίσετε, είτε να τη τελειώσετε. Η κάθε μία επιλογή έχει τα υπέρ της και τα κατά της, η διαφορά ωστόσο είναι στο κατά πόσο θέλετε ή όχι να απελευθερωθείτε από αυτήν τη σχέση ή να τις δώσετε ευκαιρίες!
Στα επαγγελματικά σας ίσως αντιμετωπίσετε ένα δίλλημα ανάμεσα σε δύο δουλειές, μία παλιά και μία καινούρια. Σε τι θα δώσετε έμφαση; Στις οικονομικές απολαβές ή στο καλό περιβάλλον; Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι πιο σημαντικό για σας.
Είναι μια χρονιά που θα σας φέρνει τις ευκαιρίες κατά ζεύγη, ή θα έχετε εσείς διχασμένη τη σκέψη σας. Δεν έχετε παρά να λύνετε σωστά και προσεκτικά τα «σταυρόλεξα», που θα σας βγαίνουν και όλα θα μπαίνουν σε καλό δρόμο. Απολαύστε το και μη ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του φτιαγμένος να παλεύει με τον εαυτό του!

Προσωπικός αριθμός 3 : Προσωπική χρονιά 6:

Καλή χρονιά! Παρότι σας αρέσει να τηρείτε τους κανόνες και να μην εκτίθεστε πολύ γενικότερα, το 2019 θα σας φέρει στη θέση να σπάσετε κάπως το «καλούπι» σας! Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, αυτή η χρονιά σας επιφυλάσσει όχι απλώς μία σχέση, αλλά έναν έρωτα. Κι ας μη ξεχνάμε ότι ο έρωτας έχει και την ταλαιπωρία του!
Παρόλα αυτά ένας δυνατός έρωτας θα σας βγάλει κάπως έξω από τα νερά σας. Θα γεμίσετε ζωντάνια αλλά από την άλλη θα έχετε την ανασφάλεια, εάν και το άλλο άτομο είναι ερωτευμένο, όσο εσείς. Στα ζευγάρια θα υπάρξει αναζωπύρωση του πάθους σας, κυρίως από την Άνοιξη κι έπειτα. Αλλά για κάποιους και για κάποιες που είναι σε δεσμό ή σε γάμο, χρειάζεται να προσέξετε έναν πιθανό πειρασμό από το περιβάλλον σας, που μπορεί να τινάξει στον αέρα τις ισορροπίες σας!
Στα επαγγελματικά θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα έχετε αποτελέσματα. Ίσως φτάσετε σε επίπεδο τελειομανίας, αλλά ακόμα κι έτσι θα δικαιωθείτε στο χώρο σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα από το προηγούμενο έτος.
Η χρονιά είναι πολύ καλή για να βρείτε εργασία στα μέτρα σας, όσοι είστε σε αναζήτηση.

Προσωπικός αριθμός 4 : Προσωπική χρονιά 7 :

Καλή χρονιά! Θα εισέλθετε σε μία πνευματική χρονιά, στην οποία χωρίς να χάσετε τον ρεαλισμό σας, θα φιλτράρετε τις εμπειρίες σας μέσα από μία πιο φιλοσοφική ματιά. Την Πρωτοχρονιά θα βρεθείτε με παρέα, που πέραν του γιορτινού πνεύματος, θα συζητήσετε και γύρω από υπαρξιακά θέματα! Ουσιαστικά αυτή η χρονιά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ή να διαφοροποιήσετε κάποιες σταθερές σας απόψεις. Αυτό πιθανόν να είναι κάτι που το χρειάζεστε, ώστε να προσαρμοστείτε σε αλλαγές, που επέρχονται γύρω σας. Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα ενωθείτε περισσότερο από ποτέ σε ψυχικό επίπεδο με τον ή την σύντροφό σας, με αποτέλεσμα η σχέση σας να γίνει πολύ ισχυρή. Ταυτόχρονα θα αξιολογήσετε από διαφορετική οπτική γωνία τον άνθρωπό σας και θα δείτε πλεονεκτήματα σε αυτόν, που πολύ πιθανόν δεν τα είχατε προσέξει έως τώρα.
Όσοι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα έρθετε μπροστά στην ευκαιρία να δημιουργήσετε σχέση με άτομο του οποίου ο τρόπος σκέψης ταιριάζει πολύ με τον δικό σας.  Στα επαγγελματικά σας θα έχετε καλά νέα και θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση.  Ιδιαιτέρως ευνοημένοι θα είστε όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα σχετικά με την εκπαίδευση, τη μόρφωση ή την τέχνη.
Από οικονομικής πλευράς τα πράγματα θα πάνε επίσης καλά και θα είστε ήρεμοι σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας γύρω από τη σημασία των χρημάτων στη ζωή σας. Είναι επίσης πολύ πιθανόν όσοι αναζητάτε εργασία να βρεθείτε σε ένα χώρο στον οποίο θα έρθετε σε επαφή με ένα νέο αντικείμενο, που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες.

Προσωπικός αριθμός 5 : Προσωπική χρονιά 8 :

Καλή χρονιά! Έρχεται αυτόν το νέο χρόνο η τάξη στη ζωή σας, που πολύ πιθανόν να σας είχε λείψει τον προηγούμενο χρόνο ή τα προηγούμενα χρόνια. Αρχικά τακτοποιούνται οικονομικές σας εκκρεμότητες.
Τα οικονομικά σας γενικότερα θα αποκτήσουν μία οργάνωση, που πιθανόν να μην είχαν το τελευταίο διάστημα. Οι προσπάθειές σας τώρα στρέφονται και καρποφορούν γύρω από την  άνοδό σας. Θα δικαιωθείτε επίσης, εάν πιστεύετε ότι είχατε αδικηθεί στο θέμα των χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο.
Βρίσκετε εργασία, εάν δεν είχατε ως τώρα, η οποία σας ανταμείβει ικανοποιητικά. Αλλά κι όσοι έχετε δουλειά θα την δείτε να παίρνει ανοδική πορεία, και ακόμη ανοδικότερη, αν ασχοληθείτε με υπευθυνότητα. Δεν αποκλείετε ορισμένοι να αλλάξετε εργασία, για να πάτε σε έναν καλύτερο χώρο,  με καλύτερες αμοιβές! Όσοι βρισκόσασταν σε δεσμό ή σε γάμο που σας είχε ταλαιπωρήσει, θα δικαιωθείτε για την υπομονή που δείξατε, εφόσον ο ή η σύντροφός σας θα αναγνωρίσει την αξία σας, ένα βήμα πριν τον ή την εγκαταλείψετε.
Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπετε να δημιουργήσετε σχέση, με άτομο που θα σας στηρίξει πολύ στην επαγγελματική ή κοινωνική σας άνοδο, ενώ ταυτόχρονα θα εκτιμήσει την καλή σας θέληση για εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας.

Προσωπικός αριθμός 6 : Προσωπική χρονιά 9 :

Καλή χρονιά! Αυτή η νέα χρονιά θα είναι για σας μία καθαρά μοιραία χρονιά! Καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα, μιας και βρίσκεστε στο τέλος του εννιάχρονου κύκλου, που καθορίζει η θέση της αριθμολογίας. Θα είναι για σας χρονιά ανταμοιβών για όσα «χτίσατε» τα προηγούμενα οκτώ και κυρίως τα προηγούμενα δύο χρόνια. Αναλόγως της οκτάχρονης προηγούμενης πορείας σας, θα είναι χαρακτηρισμένη κι αυτή η χρονιά από πολύ θετική έως λιγότερο θετική!
Τα επαγγελματικά σας θα εκτιναχτούν στα ύψη, εάν βάλατε σωστά θεμέλια, τα τελευταία δύο χρόνια, ή θα μείνουν ουδέτερα, εάν δεν τα φροντίσατε την τελευταία διετία. Αυτό ωστόσο δεν θα είναι απαραίτητα κακό, γιατί σας κινητοποιεί από μία στάσιμη πρακτική, να περάσετε σε μία δυναμική.
Τα οικονομικά σας επίσης θα είναι αποτέλεσμα και απόρροια των προηγούμενων δύο ετών κυρίως. Παρόμοια λογική ισχύει και για τον δεσμό ή τον γάμο σας, όπως επίσης και για την δυνατότητα μίας επανασύνδεσης. Σαφώς ορισμένοι δεσμοί μπορούν να κορυφωθούν με έναν γάμο!
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ωστόσο ενδέχεται να ερωτευτείτε και να μπείτε σε μία αρκετά συναισθηματική και έντονα ερωτική σχέση! Το δυναμικό και θετικό νόημα της χρονιάς αυτής είναι ότι μπορείτε να χαλαρώσετε, να κάνετε τον απολογισμό σας, να ασχοληθείτε με την τέχνη, με τον εαυτό σας ή με οτιδήποτε αγαπάτε, και με πράγματα που σε άλλη φάση θα θεωρούσατε σπατάλη χρόνου. Είναι σαν να έχετε φτάσει στο τέρμα μιας διαδρομής και παίρνετε ένα διάλειμμα, πριν εφορμήσετε στον νέο κύκλο ή στον νέο στίβο, που θα έρθει τον επόμενο χρόνο ως χρονιά ένα.
Είναι πολύ καλή χρονιά επίσης για να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο γνώσης ή να τελειοποιήσετε ένα παλιότερο. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μία δουλειά, που θα περιλαμβάνει έντονα το στοιχείο της εκπαίδευσης στο αντικείμενό της.

  Προσωπικός αριθμός 7 : Προσωπική χρονιά 1 :

Καλή χρονιά! Η χρονιά αυτή θα είναι για τον αριθμό σας χρονιά εκκίνησης και έναρξης με δόσεις τόλμης και ρίσκου, αλλά εξαιρετικά θετική! Έφτασε για σας η ώρα να αλλάξετε πραγματικά τη ζωή σας, αφού βρίσκεστε τώρα στο πρώτο έτος ενός νέου κύκλου εννέα ετών, σύμφωνα με τη θέση της αριθμολογίας.
Αν ξεκινήσετε στο 2019 μία σχέση, θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής! Αν κάποιοι άλλοι ξεκινήσετε μία νέα εργασία ή ασχοληθείτε για πρώτη φορά με ένα καινούριο αντικείμενο, αυτό θα το κρατήσετε κατά πάσα πιθανότητα για πολλά χρόνια στη ζωή σας. Βάζετε τώρα τα θεμέλια για το νέο εννιάχρονο κύκλο που σας ανοίγετε, σύμφωνα με την αριθμολογία, και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τα νέα πράγματα.
Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα εκπλήξετε τον ή την σύντροφό σας ή θα σας εκπλήξει εκείνος ή εκείνη με τη νέα ενέργεια ή κάποιες νέες προτάσεις που θα γίνουν για τους δυο σας! Πιθανές εξελίξεις είναι η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απόκτηση παιδιού ή άλλα σημαντικά βήματα. Τα επαγγελματικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία και θα μπουν νέα στοιχεία στη δουλειά σας, που θα της δώσουν ώθηση. Κατά συνέπεια ανεβαίνει και το οικονομικό σας!  Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον και μόνιμο!

Προσωπικός αριθμός 8 : Προσωπική χρονιά 2 :

Καλή χρονιά! Για τον αριθμό σας η νέα χρονιά θα χαρακτηριστεί από τις οποιεσδήποτε σχέσεις σας! Είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικέ, φιλικές, οικογενειακές κτλ. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσει πολύ ο δεσμός σας ή ο γάμος σας, όσοι έχετε, κι αυτό θα καθορίσει αρκετά το γενικότερο πλαίσιο της ζωής σας. Έρχεστε πολύ πιο κοντά με τον ή την σύντροφό σας.
Εάν είχατε περάσει κρίση στη σχέση ή τον γάμο, θα ξεπεραστεί και θα μείνετε μαζί, ακόμη κι αν είχατε σκεφτεί να χωρίσετε. Αυτό αν και είναι καλό, ενέχει ίσως και μία αρνητική πλευρά, με την έννοια ότι περιλαμβάνει κάποιον συμβιβασμό.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα μπείτε στο 2019 κατευθείαν στα βαθειά νερά, αφού μία νέα γνωριμία, που θα κάνετε, θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε δεσμό και μάλιστα δυνατό. Ίσως ορισμένοι να χρειαστεί να προσαρμοστείτε γρήγορα από την ελευθερία στη δέσμευση!
Η χρονιά είναι επίσης ιδανική για επανασυνδέσεις! Στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε πολύ καλά, ωστόσο θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη δουλειά σας, τα άτομα που έχετε γύρω σας και η ποιότητα της συνεργασίας σας. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία για να ανέβετε επαγγελματικά. Δώστε αρκετή βαρύτητα αυτόν το χρόνο στις συνεργασίες.
Το οικονομικό σας κομμάτι θα πάει πολύ καλά, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει για ορισμένους κάποια σχετική οικονομική εξάρτηση από άλλο άτομο ή άτομα του περιβάλλοντός σας.

Προσωπικός αριθμός 9 : Προσωπική χρονιά 3 :

Καλή χρονιά! Η οργάνωση και η τάξη θα χαρακτηρίσουν τη νέα χρονιά σας. Αποφασίζετε να συγκεντρωθείτε σε πιο πρακτικά πράγματα και στόχους κι αφήνετε κάπως τη τάση σας να περνάτε ξέγνοιαστα. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα εκπλήξετε τον ή την σύντροφό σας με την οργανωτική σας διάθεση! Ορισμένοι άντρες του αριθμού σας, θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε πρόταση γάμου, προκειμένου να τακτοποιηθεί κι αυτό το θέμα! Εναλλακτικά είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα ενδέχεται να προχωρήσετε σε πρόταση συγκατοίκησης.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα κάνετε γνωριμία με άτομο που θα έχει αρκετή ταύτιση και σύμπνοια μαζί σας, με αποτέλεσμα να εξελιχθείτε σύντομα σε δυνατό ζευγάρι.
Στα επαγγελματικά σας θα βγάλετε ένα κάπως στεγνό επαγγελματικό προφίλ, γι αυτό, εάν κατέχετε διευθυντικές θέσεις ή διοικητικές, καλό θα είναι να προσέξετε στο θέμα της αυστηρότητας με τους υφισταμένους σας.  Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας γενικότερα θα περάσουν σε μία πολύ καλή φάση και θα αναπτύσσονται  προοδευτικά μέσα στο χρόνο.
Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας θα βρείτε δουλειά σε χώρο όπου θα επικρατεί η αξιοκρατία και η δίκαιη αντιμετώπιση των εργαζομένων, ενώ θα υπάρχει τήρηση τόσο των υποχρεώσεων, όσο και των δικαιωμάτων σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u